bazár, predaj, inzercia, predám

Popradská kotlina v dávnej minulosti

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám publikáciu od autorov: Bohuslav Novotný – Mária Novotná – Richard Kovalčík - Popradská kotlina v dávnej minulosti.
Popradská kotlina v dávnej minulosti
Podobné inzeráty
Pavel Dvořák - Stopy dávnej minulosti 2
Pavel Dvořák - Stopy dávnej minulosti 2 Slovensko v staroveku Kniha ako nová.
Stopy dávnej minulosti
Predám celú kolekciu 10 kníh od Pavla Dvořáka. Knihy sú v 100 % stave.
Výšivky (Marta Mannová)
Ľudová výšivka je veľmi rozšíreným prejavom ľudového umenia. Má svoje korene v dávnej minulosti. No aj v súčasnosti začína prenikať do odievania ako jemná ozdoba šiat a pod. Kniha vysvetľuje metodiku vyšívania, poskytuje výber jednoduchých aj zložitejších vzorov (stehy, krížiky, krivinka, krokvička, mešterka, mriežky, obšívanie)... Marta Mannová Rok vydania : 1976 Počet strán : 152 Kniha je v peknom zachovalom stave bez poškodení. V prípade záujmu mi napíšte meil, pošlem aj poštou.
Stopy dávnej minulosti 2
Pavel Dvořák Slovensko v staroveku Papierový obal je poškodený, ale kniha je v super stave.
Sto slovenských ľudových balad 1923
Ponúkam na predaj vzácne sa vyskytujuce vydanie z roku 1923 od Karla Antona Medveckeho, Sto slovenských ľudových balad, ktoré zaznamenal a vydal vlastným nákladom. Zbierka poukazuje na kultúrnu úroveň a podáva obraz každodenného života slovenskej rodiny, vojaka, zbojníka, väzňa, zaľúbencov, ale i osobností známych z dávnej histórie. 150 strán, na svoj vek pekný stav bez vpisov a pečiatok. Dobova prevazba. Cena za toto dielo je 50 eur. Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Číslo je vymyslené, kontaktujte ma prosím cez email. Osobný odber možný v Košiciach a Bratislave.
Devín slávny svedok našej minulosti
Devín slávny svedok našej minulosti - Veronika Plachá, Jana Hlavicová. Vyd. Perfekt, 2003 Kniha je v top stave, na úvodnej strane je venovanie, inak nepoškodená. Pošta, Zasielkovna