bazár, predaj, inzercia, predám

Porcelán šálka empír biedermeier 1820-30

Kategória: Starožitnosti

Krásna empírová porcelánová šálka s podšálkou. Neznačené, pravdepodobne Nemecko, približný rok výroby 1825. Zlato-biela, zdobená maľovanými štylizovanými kvetinovými ornamentmi v oválnej rezerve na ružovom fonde. Stav zachovania šálky excelentný. Na podšálke vlasová prasklina, vzhľadom na masívnosť porcelánu nemá vplyv na súdržnosť hmoty, ani vizuálne nie je rušivá. Podšálka je masívna, pevná a drží. Výška šálky 8,5 cm, priemer podšálky 13 cm. Možnosť vidieť a prevziať v Prešove alebo Košiciach. Zasielam aj do Česka. TELEFONUJTE ALEBO POŠLITE SMS, ĎAKUJEM.
Porcelán šálka empír biedermeier 1820-30
Podobné inzeráty
Empir
Predam staru supravu - stol + pohovka + taburetka,styl empir,info
Trojsety Nemecko
1. Trojset SCHIRNDING Bavaria Nemecko Šálka V - 6 cm, P - 10 cm, Podšalka P - 15,5 cm Dezertny tanier P - 19,7 cm Cena 20€ 2. Trojset SCHIRNDING Bavaria Nemecko Šálka V - 6 cm, P - 10 cm, Podšalka P - 15,5 cm Dezertny tanier P - 19,7 cm Cena 20€ 3. Trojset V.E.B. Reichenbach Germany Šálka V - 6 cm, P - 11 cm, Podšalka: P -16 cm Dezertny tanier: P - 19 cm Cena 32€ 4. Šálka + Podšalka a dezertny tanier Šálka BAREUTHER V - 5,5 cm, P - 10,5 cm Podšalka Seltmann Weiden P - 15 cm Dezertny tanier Seltmann Weiden P - 19 cm Cena 16€
Čajové/kávové porcelánové sady 65ročné i súčasné
Nálezový stav vo vitrínach po rodičoch, ich svadobný dar pred 65rokmi - Karlovarský porcelán , ale nemáme ho kde vystaviť, tak radi posunieme niekomu kto je zberateľom starých skvostov, posledné zo súprav je súčasnou Obr.1-2: romantická sada z 50.rokov min. storočia,: Čajník s poklopom / cukornička s poklopom / mliečnik / 6x šálka / 6x podšálka, sada znacená STARA ROLA - Karlove Vary. Má nadčasový dizajn s bohatým zlatým zdobením, aj vnutro šálok všetko pozlatené, veľmi jemný a tenký materiál, kvalitou a priehľadnosťou porovnateľné s drahým tradičným činskym porcelánom. Vhodná pre zberateľa / obdivovateľa starého porcelanu. Nikde na nete sme pre porovnanie podobnú už nenašli. Je nepouzivana, preto zlato nikde nechýba, odlozena len vo vitríne, napriek tomu asi pri prenášaní a oprašovaní vznikli mamou nedostatky, ktoré neuberu kráse vystavenej supravy vo vitríne. Poslem fotky nedostatkov. Cena vzhladom k opísaným a odfoteným nedostatkom, tejto bohato zlátenej porcelánovek krasavice, upravena na 60€ Osobné prevzatie v Bratislave Obr.3-4: Nálezový stav, viac ako 60-rocna čajová/kávová sada, značená THUN , skladá sa : čajník s poklopom / cukornička s poklopom / 6x šálka / 6x podšálka. Sada má nadčasový dizajn, moderná svojou farebnosťou, tvarom i decentnou kombináciou so zlatom. Radosť istotne urobí obdivovatelovi krehkých porcelánových starých šálok. Nebola používaná, odlozena len vo vitríne, napriek tomu pri upratovani a sťahovaní cukornicka prasknuta, jedna salka lepená, tanierik prasknutý... Cena k tomu adekvátne znížená na 27€. Osobný odber Bratislava Obr.5-6: skladba sady 12x podšálka + 7x šalka, značenie Čína, dovoz Čína v 70-80.rokoch min. storočia, používané štandardne dobrý stav, veľmi dobrý tvar na držanie i pitie, cena primeraná veku, opotrebovaniu a skladbe sady, vhodná na chatu/chalupu, nenáročnej rodine, alebo do ubytovne... Vsetko spolu 10€ - poslem aj postou Prebratie : A) osobne v Bratislave B) Zašlem aj poštou, platba vopred Mobil vymyslený, kontaktujte cez formulár
Porcelán LOKET Biedermeier
Cukornička a konvička na mlieko porcelán LOKET obdobie Biedermeier roky 1850-1870 cena spolu 40.,Eur
Karlovarský porcelán Karel Knoll - zberateľský kúsok
Starožitná porcelánová súprava na kávu (čaj). Porcelán je značený Carlsbad Czechoslovakia. Karel Knoll, Rybáře u Karlových Varú je značka, ktorá bola vyrábaná v rokoch 1918-1945. Vyrábala porcelán na objednávku do karlovarských hotelov. Súprava je zlatená,ružové ružičky a oranžový hrubý pás. Celá súprava pôsobí luxusne a cena zodpovedá zberateľskej rarite. Kanvica V23cm Š22cm Šálka V5cm Š10cm Tanierik priemer 14,5cm Kanvička na mlieko V15cm Š16cm Cukornička V10cm Š16cm Cukornička má maličký fliačik, nie je to vyštrbené.(vid.foto)
Exkluzívny starožitný porcelán umývacia súprava
1- Umývacia súprava starožitný porcelán, priemer lavora 32 cm a výška džbánu 20 cm. Džbán ručne maľovaný porcelán. Vo veľmi dobrom bytovom stave. Cena: 65 Euro. 4 - Veľmi starý porcelán, dekoratívna exkluzívna porcelánová súprava, anglické značenie, lavor má priemer 40 cm a výšku 13 cm, džbán má výšku 28 cm a priemer 20 cm. Dookola zdobená kvietkami, v perfektnom bytovom stave. Cena: 270 Euro. Na požiadanie môžem poslať dalšie detailné fotografie mailom. Prípadný osobný odber je možný tu u mňa. Dodanie-doprava poštou na dobierku , poštovné vychádza na 6 Euro v ochrannom obale.