bazár, predaj, inzercia, predám

Porcelánová bábika anjel

Kategória: Ostatné

Malá porcelánova bábika s krídlami 10cm vysoká. Vitrínový stav.
Porcelánová bábika anjel
Podobné inzeráty
Vintage Anjel strážny vášho domu
Vintage Anjel strážny perfektný doplnok pre dekoráciu domova Táto ohromujúca výzdoba sa vyznačuje krásnym anjelom v dlhých šatách, ktorý sa vznáša nad zárubňou dverí a dozerá na vás a vašu rodinu. Milý spiaci anjel je krásnou vintage dekoráciou, ktorá bude vyzerať skvele v každej izbe vášho domova. Dokonale sa hodí na akýkoľvek rám dverí - ľavú a pravú stranu S nádherne tvarovanými krídlami Symbol nevinnosti a čistoty Prináša šťastie a eliminuje negatívnu energiu Krásny vintage dizajn Rozmery: 13 × 2,5 × 20 cm Materiál: umelá živica Farba: béžová Cena za kus 15, za 2 kusy 25€
retro bábika v dobrom stave, dá sa platiť kartou, bábika 20
retro bábika v dobrom stave, dá sa platiť kartou, bábika 20 eur, cesta 5 eur
Fondue na čokoládu a syr Mäser
Nové. Elegantná súprava značky Mäser vynikajúca na prípravu čokoládového alebo syrového fondue pre 4 osoby. 11-dielna súprava obsahuje: 1x founde porcelánová nádoba, 1x kovový stojan, 1x fondue porcelánová podložka + čajová sviečka, 4x porcelánová miska, 4x founde vidlička. Osobný odber je možný v Košiciach alebo v Prešove, prípadne aj inde v rámci manželových služobných ciest, radi sa dohodneme.
Retro babika
RETRO BABIKA vyska 55cm.stav ako na fotke.Babika zatvara oči a vydava zvuk. VEK ? .cena:15e
Obraz Anjel
Predám obraz Anjel, rozmer 26,5x32,5cm, v drevenom ráme, so sklom, bez poškodení. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
Anjel
betonová záhradna dekorácia mrazuvzdorná ANJEL LASKY, 29/44/74 cm, vaha 22 kg, cena 72 €