bazár, predaj, inzercia, predám

Porcelánové misky - czechoslovakia

Kategória: Sklo, keramika

Predám porcelánové mištičky, czechoslovakia 6 ks - 8€ , nepoškodené
Porcelánové misky - czechoslovakia
Podobné inzeráty
Misky porcelanove Pierre Lamart 8 ks nepouzivane
Original balenie misky znacky Pierre Lamart. Jedna krabica obsahuje 4 misky. Predavam dve krabice, spolu 8 misiek. Misky vhodne na polievku, muesli, kase. Vhodne do umyvacky riadu. Priemer 14 cm, vyska 6.9 cm. Osobny odber Kulturpark.
Porcelanové taniere Czechoslovakia spiag d.f. karsbad ženy 1
Porcelanové taniere Czechoslovakia spiag d.f. karsbad ženy 10eur tanier ku 40 rokov cena 5eur len osobný odber Košice
Porcelánové šálky, taniere
Predám veci z porcelánu: 1.Keramická čajová konvička a hrnček v jednom,objem kanvičky je 360 ml a šálky 330 ml,nová nepouživaná (nevhodný darček),cena 8€ 2.Úplne nové nepoužívané šálky s podšálkami 3ks, zn. AML Royal Porzelain - Nemecko Design, cena 20€ 3.Úplne nové nepouživané taniere zn.AML Royal Porzelain - Nemecko Design, 3ks hlboké a 3ks plytké,cena 30€ 4.Podšálky k čajovým šálkam zn.Berandotte Czechoslovakia, mám 2ks krémovovej farby, platinová linka, 1ks bielej farby,platinová linka, ponúkam na doplnenie súpravy, cena 2€/ks 5.Plytké taniere zn.Berandotte Czechoslovakia, 5 kusov krémovej farby, platinova linka, 4ks bez poškodenia, cena 5€/ks, 1ks má trochu zošúchanú platinovú linku,omylom sa dostal do umývačky riadu, ponúkam na doplnenie súpravy, cena znížená na 3€ 6.Podšálky k šálkam na kávu zn.Thun TK, czechoslovakia,Natálie,karlovarský porcelán,bielej farby, platinová linka,mám 3ks,ponúkam na doplnenie súpravy,cena 1€/kus 7.Podšálka k čajovej šálke zn. Thun, karlovarský porcelán, czech republik,biekej farby so vzorom,ponúkam na doplnenie súpravy,cena 2€ V pripade kúpi viacerych veci z tohto inzerátu,cena dohodou. Na SMS nereagujem, volajte, píšte na email.
Porcelanove misky
3x znacene starozitne biele porcelanove misky Ditmar Urbach s priemerom 20cm, 18cm, 17cm (jedna so srdieckovym zdobenim), kus za 7€ 1x znacena porcelanova miska JSK s priemerom 14cm, kus za 5€ Vsetky bez posodenia. Vsetky spolu za 20€
Čínske porcelánové misky
Dobrý deň, predám ručne maľované porcelánové misky. Nepoužívané.
Porcelánové misky
Predám porcelánové misky - priemer 13cm Sú bez poškodenia a neboli nikdy použité cena za kus-8 €