bazár, predaj, inzercia, predám

Porcelánový hnedý vtáčik

Kategória: Sklo, keramika

Predám porcelánový hnedý vtáčik, bezchybný stav, zn. royal dux
Porcelánový hnedý vtáčik
Podobné inzeráty
Dóza vtáčik - sklo
Nová kvalitná Vintage, vidiecka dóza vtáčik je zo skla. Sklenená nádoba je s hermetickým uzáverom, ktorý veľmi dobre a pevne drží. Hrubé pevné kvalitné sklo, pekný vtáčik na vrchnáku. Sklenená nádoba je vo vidieckom štýle. Vtáčik na viečku dá tú správnu atmosféru vidieka. Veľkosť : výška je 16 cm, šírka je 10 cm a priemer vrchnáka 10 cm. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam balík ako pozor sklo. Píšte prosím na e - mail. Je možný aj osobný odber.
Džbán - Green Gate, kvety
Mám na predaj porcelánový vidiecky džbán. Dánska značka Green Gate. Materiál : porcelán. Džbán má po celom svojom obvode kvety. Na každej strane má iné kvetinky. Džbán je vysoký 17 cm. Objem : 1 liter. Môžete mať porcelánový džbán na vodu, limonádu alebo ako vázu. Vintage džbán je pekný a kvalitný. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Posielam ako pozor sklo. Je možný aj osobný odber. Osobný odber by bol najlepší. Na poslednej fotke je nový porcelánový ružový tanier Green Gate, ktorý sa hodí k džbánu. Ak by ste mali záujem, tak cena nového porcelánového taniera je 24 eur. Priemer taniera je 20,5 cm. Materiál : porcelán. Dánska značka Green Gate. Píšte prosím na e - mail.
vtáčik
pekna mala porcelanova soska vtacik oriešok obyčajný 12 e
Vtacik so zvukom
Ponukam milu dekoraciu ,,vtacik so zvukom,,je na bateriu,reaguje na pohyb,cena 5€.
Hrnček - vtáčik, porcelán
Mám na predaj nový hrnček. Materiál : porcelán. Hrnček má porcelánový vrchnák a sitko. Objem : 360 ml. Z každej strany hrnčeka je obrázok vtáčika. Je k nemu farebná folk papierová krabica. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Je možný aj osobný odber. Poprosím nevolať, píšte prosím na e -mail.
porcelánový set rôzne druhy
porcelánový set rôzne druhy; v prípade záujmu pošlem viac fotiek. Cena je symbolická. -preferujem osobný odber v Novom Meste nad Váhom; prípadne na osi NM-BA -email moc necitam, radsej zavolajte/napiste SMS/Whatsapp