bazár, predaj, inzercia, predám

PÔRODNÝ BALÍČEK

Kategória: Ostatné

AKTUÁLNE

Ahojte, predám ????
Bylinné náparky;
SENNÉ KVETY príprava na pôrod od Stadelmann (1 x použitá);
UVOĽNENIE PÔRODNÝCH CIEST z Oleum ( 1 x použitá );
VOŇAVÝ PÔROD z Oleum ( nová, nepoužitá);

ŠIJACIE BYLINKY + ZELENÝ ĪL (ručná práca od žienky , nové, nepoužité);
VÔŇA PRE PÔROD, sprej do miestnosti od Stadelmann (použitá, minutá cca štvrťka fľašky);
UT OLEJ podporujúci kontrakcie od Stadelmann ( použitý, minuté málinko );
PÔRODNÝ OLEJ masážny pri pôrode a pri kolísanī nálady pri pôrode od Stadelmann (použitý, minutá skoro polka fľašky).

Predávam to ako celok.
Pôvodná cena celého balīčka 80e.
Predám za 40 už aj s poštovným.
PÔRODNÝ BALÍČEK
Podobné inzeráty
Balíček k narodeninám - pre pánov
PRI KÚPE 3 + VIAC BALÍČKOV OD NÁS – POŠTOVNÉ ZDARMA Balíček k narodeninám pre chlapa obsahuje – Ploskačka v darčekovej krabičke s dvomi pohárikmi a nalievatkom. - počet pohárikov v balení : 2ks - materiál: nerezová oceľ - objem ploskačky : cca 2dcl - váha balenia : cca 300g hra pre pánov – alkoholická ( súčasťou sú 4 ks – štamprlíky + balíček kariet ), plnohodnotný dekoračný vankúšik Happy Birthday, tortové sviečky v tvare balónov HAPPY BIRTHDAY, drevená doska na krájanie s prianím k narodeninám, magnetka s textom – celý svet sa usmieva, keď má sviatok niekto výnimočný, prívesok pre výnimočného človeka s textom – Sú ľudia, vďaka ktorým je svet krajší už len preto, že sú a dekoračná sviečka ( šampanské v ľade ). Cena komplet balíček je 26 Euro.
Balicek Uvex
Predam balicek ochrannych pomocok pre pracu okolo domu a v zahrade. Vsetky veci nove, cena je za balicek. K dispozicii viac kusov, je moznost zakupenia jednotlivych veci samostatne. Obsah: 1 x ochranne okuliare zn. Uvex (cire) 2 x ochranny navlek zn. LeBon Fitsleeves - modry, vhodny napr pri strihani tuji alebo stromcekov 2 x biely rukavnik zn. TYVEK - vhodny napr pri postreku 4 x rukavice zn. UVEX RUBIFLEX velkost 9 alebo 10 cena za balicek je 20 eur.Dorucenie je mozne postou alebo zasielkovnou.
Balíček do kuchyne
PRI KÚPE 3 + VIAC BALÍČKOV OD NÁS – POŠTOVNÉ ZDARMA Balíček do kuchyne obsahuje : Set farebných utierok – 3 kusy 55 x 34 cm, silikónová podložka pod horúce, plechová tácka, veľká plastová miska, okrasný hlinený tanier s dekoráciou citrónov, džbán z tvrdeného skla s korkovým uzáverom, 2 ks sklenené šálky, pomocník pri otváraní zaváraninovych pohárov, Eco Naturálna kefa na čistenie fliaš, veľký kuchynský obrus 170 x 130 cm, 2 x hubka na umývanie riadu a 2 x kuchárska kniha ( hrnčekové koláče + slávnostné jedlá ). Všetko je nové, nepoužívané - veci pochádzajú zo zrušenej predajne. Cena za komplet balíček je 22 Euro.
Balíček do domácnosti
PRI KÚPE 3 + VIAC BALÍČKOV OD NÁS – POŠTOVNÉ ZDARMA Balíček do domácnosti obsahuje : veľmi príjemné, mäkké, teplé flanelové 2 ks – 3 dielna posteľová súprava – paplón 140 x 200 cm, vankúš 70 x 90 cm a malý vankúšik 40 x 50 cm, príjemná deka 130 x 160 cm, 4 ks keramická miska v prútenom košíku. Prachovka swiffer + náhradná násadka, vákuový sačok na skladovanie – 68 x 98 cm, šikovná čistiaca kefka, ktorá sa dostane na problémové miesta, balenie nahradných násadok swiffer – 18 ks a voňavá sviečka. Všetko je nové, nepoužívané - veci pochádzajú zo zrušenej predajne. Cena za komplet balíček je 22 Euro.
Balíček do kúpelne
PRI KÚPE 3 + VIAC BALÍČKOV OD NÁS – POŠTOVNÉ ZDARMA Balíček do kúpeľne obsahuje : župan v L / XL veľkosti, osuška 80 x 180 cm zo 100 percentnej BIO bavlny + osuška 70 x 130 cm, uterák s dekoráciou 85 x 45 cm + uterák 50 x 90 cm zo 100 percentnej BIO bavlny, 2 ks keramické nádoby na hygienické potreby – kamenný vzor, 2 ks zubná kefka s ochrannou plastovou krytkou, hygienický taška, hubka na umývanie, čiapka do sprchy, 4 ks plastové gumičky do vlasov vhodné do kúpeľa a platový box na vlhčené utierky. Všetko je nové, nepoužívané - veci pochádzajú zo zrušenej predajne. Cena za komplet balíček je 20 Euro.
Balíček oblečenia 92/98 chlapčenské
ponukám balíček oblečenia pre chlapčeka na jeden a pol roka až dva roky balíček obsahuje pyžamko tričká krátky rukáv tričká dlhý rukáv, vesta dokopy 14