bazár, predaj, inzercia, predám

Pôrodný box

Kategória: Chovateľské potreby

Predám pôrodný box po jednom vrhu v peknom stave . Viac info tu :
Pôrodný box
Podobné inzeráty
Pôrodny box bedna pre psov 130x100
Predám. Nová nepoužitá, ochrana proti zalahnutiu šteniatok.viac info mail,sms,watzap
Zoomundo Box na prepravu psov / Hliníkový box
zoomundo prepravka pre psa / hliníkový kufor - 1-dverový Premium Robustný prepravný box pre psa Zoomundo do batožinového priestoru Váš verný spoločník sa bude v známych stenách boxu do kufra auta Zoomundo cítiť tak bezpečne a isto, že cestou do psieho parku alebo na tréning agility bude svoju radosť vyjadrovať veľkým vrtením chvosta. Robustné hliníkové tyče umožňujú tieto výbuchy radosti a po vyčerpaní ponúka veľká základňa dostatok priestoru na ležanie a odpočinok. Výhody odolnej prepravky pre psov Zoomundo Prepravný box poskytuje vášmu domácemu miláčikovi známe miesto, vďaka ktorému je cesta v aute pohodlná a chránená. Vďaka vedomiu, že váš štvornohý priateľ je dobre uložený, sa môžete plne sústrediť na premávku. Obaja tak bezpečne dorazíte do akéhokoľvek cieľa. Klietka pre psa Zoomundo Premium ponúka výhody aj v každodennom živote. Ak prepravku umiestnite v domácnosti, váš pes ju môže v prípade potreby využiť ako úkryt. Robustná konštrukcia s najlepším využitím priestoru Vďaka zrozumiteľnému návodu na montáž prepravku pre psa zoomundo rýchlo zostavíte a umiestnite do kufra. Ak chcete psa vpustiť dovnútra, dvierka sa otvoria dokorán, zámok je bezpečný a spoľahlivo drží. Trapézová konštrukcia so zošikmenou zadnou stenou sa pohodlne prispôsobí zadným sedadlám a ponúka dostatok priestoru na ležanie. Prepravný box má nízku hmotnosť a veľmi ľahko sa čistí. Doprajte sebe a svojmu štvornohému priateľovi pohodové cestovanie autom s prémiovým boxom do kufra Zoomundo. Podrobné informácie: Rozmery: 91 x 65 x 72 cm (DxŠxV), ostatné rozmery - pozri obrázky Hmotnosť: približne 13,5 kg Robustné eliptické mriežkové prvky Trapézový nadstavec, vhodný aj pre vozidlá kombi Dobré vetranie vďaka mriežkovým vložkám Čierne drevené obloženie z hliníka Veľmi ľahko sa čistí Vysoká funkčnosť Jednoduchá montáž s montážnym návodom S týmto výrobkom si odteraz môžete najlepšieho priateľa človeka jednoducho vziať všade so sebou.
Pet Box pre maciatko alebo psika ,zajacika
Predám tento pet box pre macky alebo zajačika,maleho psika,Box je velikosti M je na prepravu k veterinárovi alebo cestovanie .Zmesti sa don aj dospela macka strednej veľkosti . Box sa dá cely odzipsovat pred aj boky odnimatelne .Rozmery DxVxS 37x20x22.
Box pre škrečka
Predám box pre škrečka..... Rozmery má box 56x38x25cm Osoby odber !!!
chovný box 4ks
Predám používaný chovný box na chov vtáctva. Stav je veľmi zachovalý, bez poškodenia , vid foto. Box je vyrobený s 18mm drevotriesky, zadná stena je hrúbky 10mm. Výsuvné zásuvky sú vyrobene s AL plechu. Pod klietkami je skrinka s úložným priestorom. Rozmery celej skrine sú : š-840mm v-2150mm h-400mm. Vnútorný rozmer klietky je : š-800mm v-500mm h-400mm. V prípade záujmu mám 4 kusy, pri odbere všetkých dohoda možná. cena je za 1ks.
4pets transportný hliníkový box pre psa do auta
Rozměry: Výška 69 Šířka 51 cm Hloubka 71 cm Přepravní box do auta od švýcarského výrobce 4pets představují nejbezpečnější způsob cestování s pejskem v autě. Klec je vyrobena z vysoce kvalitního anodizovaného hliníku a díky zpevněným lištám je dokonale stabilní a odolná vůči deformaci. Přepravky 4pets jsou pravidelně testovány TÜV Süd v souladu s platnými metodikami crash testů, proto si můžete být jisti, že jejich volbou jste pro bezpečí svého mazlíčka na cestách udělali opravdu maximum. Pouze osobní odběr. švýcarská kvalita nejbezpečnější výrobek na trhu důkladné testování snadné otevírání i zavírání jednou rukou bezúdržbové