bazár, predaj, inzercia, predám

Posilňovacia lavica MS-L101 Marbo Sport

Kategória: Fitness, jogging

Predám posilňovaciu lavičku MS-L101 Marbo Sport
nastaviteľná - variabilná
Výška: 46 cm
Šírka: 61 cm
Dĺžka: 130 cm, 156 cm (pri 0-lovom uhle opierky)
Rozmery opierky: 81 x 27 cm
Rozmery sedadla: 30 x 27 cm
Váha: 22,3 KG
Nastavenia opierky: 10 pozícií
Nastavenia sedadla: 3 pozície
Max. zaťaženie: 300 KG
Profil konštrukcie: 50 x 50 x 2 mm
Materiál: oceľ
Farbené: práškovo

Iba osobný odber v BB
Cena 120 €
Posilňovacia lavica MS-L101 Marbo Sport
Podobné inzeráty
Polohovateľná lavička
Predám polohovateľnú lavičku od MARBO SPORT , bez poškodenia, plne funkčná
predam bradla na stenu Marbo sport
Vyborne sa na nich cvici, pohodlne. Predavam lebo som ich nevyuzival. Bradlá s montážou do steny MARBO MH-D101 2.0 sú jednoduchým nástrojom pre posilňovanie prsných svalov, brucha a tricepsov. Nastaviteľné madlá s plastovými návlekmi slúži zároveň ako podpery pre tréning dipov. O komfort sa starajú polstrované lakťovej opierky a robustná chrbtová opierka. Konštrukcia je vyrobená z oceľového profilu 40 × 40 mm, vďaka ktorému má nosnosť až 200 kilogramov. Jednotlivé diely sú vyrobené na precíznych, programovateľných CNC strojoch, tento výrobný proces je zárukou bezproblémovej montáže a zároveň garantuje plnú stabilitu počas tréningu. Vzdialenosť úchytov je 43, alebo 47 cm a môžete si ich tak nastaviť do ideálnej pozície. Ich upevnenie je zabezpečené jednou skrutkou, takže prenastavenie Vám zaberie len pár sekúnd. Polstrovanie je vyrobené z hrubšieho materiálu, než u svojho predchodcu a je tak maximálne odolné voči poškodeniu, ako výplň je použitá pena s hustotou R90, táto vyššiu hustota zaručuje pohodlie pre lakte počas príťahov kolien. Montáž na stenu sa realizuje pomocou 4 skrutiek, tie nie sú součístí balenia. Je potrebné zvoliť vhodné kotvenie podľa materiálu steny.
Posilňovacia lavica inSPORTline Curved
Inzerát je platný do zmazania Posilňovacia lavica inSPORTline Curved slúži na posilňovanie brušných svalov. Kvalitná vypchávka zaisťuje pohodlný a komfortný tréning. Posilňovacia lavica inSPORTline Curved so svojim profesionálnym spracovaním je určená pre intezívny tréning v domácom prostredí. Technický popis: kvalitná vypchávka oceľový rám s robustnou pevnou konštrukciou poskytuje potrebnú stabilitu pri vykonávaní cvikov s lesklou povrchovou úpravou kategória HC (podľa normy EN957) hrúbka profilu: 1,5 mm rozmery profilu: 38x38 mm rozmery po zostavení: 125 x 61 x 77 cm maximálna výška cvičenca: 180 cm hmotnosť: 11,5 kg nosnosť: 100 kg kategória HC (podľa normy EN957) - pre domáce použitie nová stoji 99€ skontrolujte podľa obrázkov zhodu s vašim ========================================================= možný IBA osobný odber v Humennom Píšte na email pretože číslo je vymyslené. Ďakujem ========================================================= Jedná sa len o predaj o výmenu nejavím žiaden záujem . ďakujem za pochopenie Inzerát je platný do zmazania
Stojan MARBO MS-S107
Predam stojan MARBO MS-S107 vo velmi dobrom stave, bez poskodeni, so vsetkym originalnym prislusenstvom.
Lavička MARBO MS-L104 SEMI PRO s príslušenstvom
použivané, stav viď foto, odkaz na scottovú opierku som nenašiel, lavička predkopavanie
Posilňovacia lavica Insportline
Posilňovacia lavica inSPORTline Profi Sit up bench je robustná a veľmi stabilná lavica pre všetky typy posilňovní s polohovacími opierkami pre pohodlné posilňovanie. Vďaka dômyselnému systému je zaručená rýchla a jednoduchá manipulácia, nastavenie sklonu aj premiestňovanie. Technický popis: 7 polôh opierky vrátane záporného uhla (-21°, 0°, 16°, 24°, 36°, 46°, 55°) 3 polohy sedáku (0°, 12°, 23°) sedačka a opierka je vyrobená z hustého DuraFirm čalúnenia obsahuje T-Bar adaptér pre oporu nôh s penovými valcami pre väčšie pohodlie transportné kolieska rozmery sedla: dĺžka 35 cm x šírka 30 cm x výška 5 cm rozmery opierky: dĺžka 90 cm x šírka 30 cm x výška 5 cm výška lavice vo vodorovnej polohe: 48 cm rozmery: d167 x S60 x v125 cm maximálne zaťaženie: 250 kg V stave ako na foto t.j. úplne nová. Cena novej 229€. Iba osobný odber, pri serióznom jednaní možná dohoda.