bazár, predaj, inzercia, predám

Posledné mláďatko zakrslého zajačika

Kategória: Králiky


Odber možný ihneď

Zajačik je celoročne ochovaný vonku v králikárni s výbehom, ale nič sa nestane ak ich budete chovať aj vnútri v byte/dome. Hlavné je, aby bolo o kralika dobre postarané a bola mu venovaná pozornosť.

Čo všetko takéto zvieratko potrebuje?

*každý deň skontrolovať vodu v napájačke
*každý deň skontolovať granule/ seno
*čistenie klietky podľa potreby,ako majiteľ uzná za vhodné,najlepšie je králika naučiť špiniť do jedného rohu/wcka ,uľahčí to prácu pri čistení
*venovať sa zajačikovi,hladkať ho,prihovárať sa mu,on sa zato už sám odvďačí svojim vyskakovaním zadnými nôžkami ,pri takomto skákaní znamená,že je zajačik šťastný a že je oňho veľmi dobre postarané


Celková suma za zajačika je 60€

, volať iba pri vážnom záujme, ďakujem.





( zajac , králik , zajko , teddy , )
Posledné mláďatko zakrslého zajačika
Podobné inzeráty
Darujem zakrsleho zajacika.
Dobrý deň.Darujem za symbolickú cenu do dobrých rúk izbové0ho zakrslého zajačika.Bez klietky.Viac info na tel.2.
Predám zdrobnelého/ zakrslého zajačika
Ponúkam na predaj 10 týždňového samčeka, milého zakrslého zajačika, vhodný na chov do interiéru, aj celoročne von. Čisto čierny s hnedými očami. Odber možný v Bratislave (okolie podľa dohody).
Predam zakrsleho zajačika
Predam zakrsleho zajacika rasa baranček Mam k nemu aj klietku za 30€(napajacka domček zachod)
Zakrslý králiček
Ponúkam na predaj dvojmesačné mláďatko zakrslého králička hnedosivého (divokého) sfarbenia po činčilovej matke a modrolesklom otcovi. Mláďatko je zvykané k rukám, vhodné ako domáci miláčik. Ak nedvíham telefón, som v práci..prosím zavolať neskôr..
Predáme zakrslého barančeka- minilopka
Ponúkam zakrslého barančeka - minilopka. Je to mláďatko, samček, je veľmi prítulný, môžete si ho pokojne hladkať na rukách, je zvyknutý na deti. Je preliečený na kokcidiózu. Cena 25e. Osobný odber v Bratislave.
Kúpim samičku zakrsleho levíka
Kúpim malého, zakrslého - trpasličieho zajačika "levík" - samičku, po malých rodičoch levíkoch. Farba: čisto biela (nie červené oči), alebo biela striekaná (ako strakáč). Nevolať, len písať mail. Inzerát platný do vymazania, ak ho čítate, je aktuálny.