bazár, predaj, inzercia, predám

Posledny vlak do Londyna

Kategória: Beletria

Posledny vlak do Londyna
1x precitana, v 100%stave
8
Posledny vlak do Londyna
Podobné inzeráty
Posledný vlak do Londýna
Predám knihu Posledný vlak do Londýna - nová, nečítaná
Nočný vlak do Lisabonu, Pascal Mercier
Nočný vlak do Lisabonu, Pascal Mercier. Nepoškodená, raz prečítaná, za 8€ plus 2€ poštovné pri prevode na účet alebo 3,50€ na dobierku.
Danteho holka - Courtney Cole - CZ jazyk
Reece Ellisová, sedmnáctiletá americká středoškolačka, už od deseti let tráví každé léto s tátou v Londýně. A každé léto se s ním k uzoufání nudí. Samozřejmě ani v nejmenším neočekává, že by se v tomhle ohledu mohlo něco změnit, tedy aspoň do té doby, dokud na holandském letišti, odkud má pokračovat do Londýna, doslova nevrazí do pohádkově krásného Danta Gilibertiho a její let není z nejasných příčin zrušen. To se pak před ní rozprostře vidina úplně jiného léta. Léta na malebném středomořském ostrůvku, navíc ve společnosti kluka, ze kterého se vyklube syn místního premiéra
Tetovaná mama
Predám čítanú knižku od Jacqueline Wilsonovej. Kniha je ako nová, vhodná ako darček. V prípade záujmu mi píšte správu na e-mail, rada poskytnem bližšie informácie a fotky. Delfína je desaťročné dievča, ktoré žije na predmestí Londýna. Pripadá si bezvýznamná a škaredá, v škole sa jej posmievajú, nemá žiadne kamošky, iba kopu problémov. Navyše má krásnu a prehnane šikovnú staršiu nevlastnú sestru, na ktorú žiarli, a mamu, potetovanú od hlavy po päty. Delfína ich má obe rada, život s nimi však nie je ľahký. Ani trošička!
Večná Ambra 1,2 Kathleen Winsor
Predam vecna ambra dvojdielne vydanie. cena 6,5€ osobne Baka, poslema packetou, kurierom +4 Jeden z najslávnejších príbehov pôvabnej obyčajnej dievčiny, ktorá z najnižšej sociálnej vrstvy závratne vystúpi na spoločenskom rebríčku až medzi dvornú elitu a stane sa favoritkou samotného kráľa Karola II. V románe zo 17. storočia rozvinula autorka podivuhodne strhujúci dej. Do veľkej politiky, závažných spoločenských konfliktov a osudových udalostí, akými sú vojna s Holandskom, požiar Londýna i morová epidémia, vstupujú dramatické udalosti - osobné a ľudské.
Kniha - povinná literatúra
Ponúkam na predaj Honoré de Balzac- Ľalia v údolí 3€ Walter Scott- Edinburské väzenie 3€ Stendhal- červený a čierny 3€ Guy de Maupassant- Miláček 3€ - český jazyk Vasilij Jan- kráľ kráľov 3€ Paul Feval- tajnosti Londýna 1.a 2. Za 5€ oba diely Paul féval - hrbac čiže malý Parížan 3€ Graham. Greene - Brightonská skala 3€ K cene si treba pripočítať poštu alebo zasielkovňu. Viac informácií e-mailom, telefón nedviham. Ďakujem za pochopenie.