bazár, predaj, inzercia, predám

Posteľné obliečky, plachta + záclona Princezná Sofia - set

Kategória: Nábytok pre deti

Ponúkam na predaj málo používané posteľné obliečky na veľkú posteľ + plachta v danom motíve a k tomu aj záclonu šitú na mieru. Dcéra z toho vyrástla, tak možno niekomu urobí radosť. Ako darček k tomu pridám šaty na karneval pre princeznú Sofiu. Komplet set predávam za 28 eur + poštovné.
Posteľné obliečky, plachta + záclona Princezná Sofia - set
Podobné inzeráty
Nové posteľné obliečky,, Môj malý Pony."
Predám krásne nové, nerozbalené posteľné obliečky My little Pony. Zo 100 % bavlny ranforcé. Rozmery sú na klasickú veľkú posteľ 140 x 200 cm a vankúš 90cm x70cm. Pozrite aj ostatné moje inzeráty.
set do detskej izbicky
krasny šitý set do postielky . Obsahuje: - obliecka na vankus na #kojenie, na zips (aby sa dala priebezne oprat) - #hniezdo do postielky - #obliecky dekoracne na vankuse - #zaclona - #zavesy 2ks #sovicky #dievcatko #postielka #babatko #detska #izba #sova #nabytok #postelne
Obliečky,plachta do postieľky
100% bavlna obliečky,Slovenský výrobok, ako nové okrem bieleho vankúšika,plachta tiež bez poškodenia zelená Hraško a,cena za všetko
Detské posteľné obliečky IKEA
V dobrom, málo používanom stave, slúžili ako náhradné, detské posteľné prádlo z IKEA, 2-diely, obliečka na paplónik 110 x 105 cm, vankúš 33 x 55 cm. Prosím kontaktovať mailom.
postelne obliečky LOL na velku postel
kvalitne obliečky zo 100% bavlny, LOL. vybalene len ns fotenie. 23€
Detské obliečky + detské závesy
Na predaj úplne nové, nerozbalené: 1.Modré detské obliečky s motívom "Superpes" značky Catherine Lansfield, Rozmery obliečok 135x200 cm, Veľkosť vankúša 50x75, Materiál Polybavlna 2.Sada 2 detských závesov s motívom "Superpes" značky Catherine Lansfield, šírka 168 cm x dĺžka 183cm, Váha 1.8 kg, Počet kúskov 2 ks, Materiál Polybavlna, Závesný systém Očká, Zavesenie súčasťou Áno Objednané priamo z Veľkej Británie. Pôvodná cena za komplet 89,80€, predávam IBA CELÝ KOMPLET obliečky + závesy za 79€. Dôvod predaja, objednané iné.