bazár, predaj, inzercia, predám

Postielka-ohrádka Kinderkraft

Kategória: Kojenecké potreby

Predám decku postielku/ohradku značky Kinderkraft.minimalne pouzivana.Top stav.V pripade zaujmu viem odpredať aj madrac do ohradky,ktory sa dokupoval zvlast-rozmer 140×70.Matrac je zložený z vrstiev kokos/molitan/pohánka, má prateľný poťah a protialergické učinky s aloe vera
Postielka-ohrádka Kinderkraft
Podobné inzeráty
Postielka 4 v 1 chicco
Postielka 4 v 1. Je to postielka, jedálenská stolička pre babatka,jedálenská stolicka pre sediace deti a stolička pre väčšie deti. U mňa používaná iba 3 mesiace ako postielka nakoľko som to potrebovala len do obývačky. Pôvodná cena 240 eur. Najlepšie osobne poštou posielam len po platbe vopred poštovné okolo 10 eur.
Nuna postielka
Nuna cestovna postielka / ohradka kvalitna, lahko rozkladacia a prakticka.
Detská ohrádka
Detská ohrádka v originálnom balení, málo používaná. Je bez známok opotrebovania, farba je rovnaká ako na fotke.
Baldachyn,zavinovačka,ohradka
Set Belisima Baby.Baldachyn šírka 240cm,dĺžka 110cm.Zavinovačka70/70cm.Ohradka 170/30cm.Cena za set.
Predám detsku ohrádku
Predáme detskú drevenú ohrádku zn. Geuther. Veľkosť je 97x97cm. Výška ležacej plochy je nastaviteľná, dá sa dať do 3 polôh. Ohrádka je na kolesách, ktoré majú brzdy. Ohrádka sa dá veľmi ľahko zložiť a zase rozložiť. Je ako nová, bez škrabancov.
IKEA postieľka SNIGLAR
Postieľka SNIGLAR, funkčná, používaná kratučko, lebo dieťa spalo od mala v posteli s nami. Foto ilustračná z webu IKEA, lebo ju máme už rozloženú. Osobný odber BA Staré mesto alebo Petržalka.