bazár, predaj, inzercia, predám

Postroj NEEWA Running Harness

Kategória: Psy

Predám Postroj pre psa NEEWA Running Harness,

L: obvod hrudníka 64 - 104 cm

Cena novej 25€
Postroj NEEWA Running Harness
Podobné inzeráty
Postroj pre psa
Predám nový FUSION cestovný postroj, M: 51-66 cm / 20 mm, grafit/papája Popruhový postroj Trixie je vyrobený z odolného nylonu, ktorý je polstrovaný neoprénom. Postroj pre psov je plne nastaviteľný v oblasti brucha. Brušný popruh je možné nastaviť na 2 miestach. Pripevnenie vodítka je možné cez prídavný krúžok v oblasti hrudníka a krku. Postroj Fusion sa veľmi ľahko oblieka a vyzlieka. Popruh má šírku 2 cm. Pred objednaním postroja dôkladne psovi premerajte obvod hrudníka, aby postroj sedel, čo najlepšie. Výhody postroja Fusion Trixie: popruhový opasok s neoprénovým polstrovaním plne nastaviteľný brušný popruh brušný popruh je možné nastaviť na 2 miestach prídavný krúžok na pripojenie vodítka v oblasti hrudníka a krku krúžok v oblasti krku pre príjemné zadné upnutie pracka na popruhu na krk pre ľahké nasadenie a odopnutie s rukoväťou reflexné prvky Veľkosť: M Obvod hrudníka: 51 - 66 cm Šírka popruhu: 2 cm Farba postroja: šedá (grafit) Farba zdobenia: oranžová (papája)
Postroj Zee.Dog Stardust M
Postroj Zee.Dog Stardust M Predám postroj pre psa značky Zee.Dog. Predávam aj vodítko, obojok a ďalší postroj v rovnakom dizajne. Zee.Dog postroj Stardust- veľ. M: 45 - 60 cm obvod hrudníka, Š 20 mm. Cena: 8 eur+poštovné (osobne Prešov)
NEEWA Bungee vodítko
Predám NEEWA Bungee vodítko. Flexibilné vodítko so zabudovanými pryžovými vláknami ideálne na canicross a trekking, bráni trhavým pohybom pri zmenách rýchlosti, s 2 karabínami,robustné, zodpovedá vysokým bezpečnostným štandardom. Cena nového 25€
Postroj Zee.Dog Stardust S
Predám postroj pre psa alebo mačku značky Zee.Dog. Predávam aj vodítko, obojok a ďalší postroj v rovnakom dizajne. Zee.Dog postroj Stardust- veľ. S: 33 - 45 cm obvod hrudníka, Š 15 mm. Stav: ako nové. Cena: 10 eur + poštovné (osobne Prešov)
Postroj pre psa proti ťahaniu EasyWalk
Predam postroj proti ťahaniu vel.M obvod hrudnika od 51-71cm Par krat pouzity. bez poškodenia sko novy. Balenie: postroj, voditko, original krabica, navod inzerat plati fo zmazania. viac info emailom
Postroj pre psa Gimborn Komodo M 45 - 65 cm čierny
Postroj Gimborn Komodo - veľkosť M: - z priedušnej nylonovej tkaniny, - ľahko sa na psa oblieka a je mu pohodlný, - postroj je v tvare písmena Y, ktorý umožňuje psovi prirodzený pohyb, - s reflexnými prvkami pre lepšiu viditeľnosť. Stav: nepoužívaný, iba vyskúšaný (nesadla veľkosť).