bazár, predaj, inzercia, predám

POSUVNE DVERE

Kategória: Dvere, brány

Predam plastove posuvne dvere bez kolajniciek ,dvojsklo,rozmer 196 x 102 cm
POSUVNE DVERE
Podobné inzeráty
KOVANIE na POSUVNÉ dvere 200 cm BIELA farba
Originál zabalené, nesadla nám veľkosť, takže musím posunúť. Je krááááááááne - neoľutujete. Kedže sme za to dali 100,- eur aj s poštovným, myslím, že TOP CENOVÁ PONUKA !!! Vďaka našej súprave kovania na posuvné dvere budete môcť svoje posuvné dvere do stodoly, kuchyne či pracovne otvárať alebo zatvárať hladko, potichu a bez námahy. Prémiový materiál: Posuvné koľajnice sú vyrobené z ocele s práškovým nástrekom, ktorá je pevná, odolná a trvácna. Kompaktný dizajn: Sada koľajníc pre posuvné dvere sa vďaka svojmu kompaktnému, nadčasovému dizajnu hodí takmer do každého interiéru. Bezpečné a spoľahlivé: Vďaka vnútorným ložiskám sa môžu vaše dvere posúvať hladko a ticho. Súčasťou sú aj zarážky dverí, ktoré zabraňujú vykoľajeniu valčekov, zatiaľ čo gumové tesnenia tlmia nárazy z valčekov a znižujú hluk. Stabilná funkcia: Sada kovania posuvných dverí je vybavená podlahovým vedením na stabilizáciu pohybu dverí. Dvere nie sú súčasťou balenia. Špecifikácie Farba: Biela Materiál: Oceľ s práškovou povrchovou úpravou Celková dĺžka posuvnej koľajnice: 200 cm Maximálna nosnosť: 80 kg Vhodné rozmery dverí: šírka 70 - 100 cm, hrúbka 35 - 45 mm Výrobok je potrebné poskladať Dodávka obsahuje: 2 x Posuvná koľajnica 2 x Valček 2 x Zarážka na dvere 1 x Podlahová lišta 2 x Blok proti vykoľajeniu 5 x Upevňovacia svorka
Interiérové Posuvné dvere, 4x interiérové dvere s falcom
Mám na predaj viacero dverí 1x posuvne dvere a 4x interiérové dvere či už na chatku, prístavbu, zimnú záhradu, letnú kuchyňu, pivnicu atď. Cenu prosím navrhnite určite sa dohodneme. - 1 posuvné dvere s ornamentami ako na obrázku. výška 217cm komplet aj s nadstavbou kde je koľajnica (hliníkový lišta-posuv). - 1 dvere P v-199cm š-70cm s falcom - 2 dvere Ľ v- š-66,8cm s falcom - 3 dvere P v- š58,3cm s falcom - 4 dvere Ľ v- š79,5cm s falcom Premeriavanie sa môže líšiť v malých odchýlkach. Ako vidieť na obrázkoch na niektorých obložkach je vidieť flaky dvere by mali byť všetky v poriadku. Výšku som pozeral iba na jedných predpokladám rovnakú pri vážnom záujme viem presnejšie premerať každé jedny ale najradšej by som bol ak by si to prišiel záujemca pozrieť osobne aby to videl. Cena dohodou alebo navrhnite a určite sa dohodneme. Bližšie info najlepšie asi po tel.
Posuvné dvere s oceľovým kovaním
Predám posuvné dvere s oceľovým kovaním Posuvné dvere: farba biela, borovicový musív, rozmery 90x210 cm Kovanie: farba čierna matná, oceľ, dĺžka lišty 200 cm, vodné pre otvor 60-90 cm 1ks dverí a 1ks kovania originál zabalené, nové Dôvod predaja- vymieňame za iný typ Cena 1x dvere + 1x kovanie 180€ (Kupované za 260€) Dovoz GRÁTIS: Handlová->Žiar nad Hronom, Handlová->Prievidza, Topoľčany, Hlohovec, Trnava, Nitra Viac info v správe!
Kovanie na posuvné dvere
Predám novú nepoužitú sadu na posuvné dvere:
Predám posuvné dvere
Predám sklenene posuvne znackove dvere Prum. Posuvne dvere su komplet nove menene. Hrubka skla 8mm, sirka dveri 100cm, vyska aj s listou 210cm. Dovod predaja: zaseknuty mechanizmus zasuvania, treba opravit a tiez uz ich nevyuzivame. Ine poskodenia nemaju. Verim ze sikovnemu cloveku po oprave posluzia, su moderne a prakticke. Povodna cena 1000 €.
Posuvné dvere PORTA, farba antracit...70cm, 90 cm
Predáme nové, ešte nevybalené posuvné dvere zn. Porta, farba antracit, šírka 70cm a 90cm. na predaj len dvere ! bez posuvného systému len osobný odber, prip.dohoda dvere 70...cena 130€ dvere 90...cena 160€