bazár, predaj, inzercia, predám

Posuvne elektotechnické pravítko

Kategória: Zberateľstvo

Predám starožitné posuvne elektotechnické pravítko A.W. Faber Castell č. 378 pre elektroinžinierov v puzdre s nápisom: „A.W. FABER D.R.P № 206428“. Vyrobené v roku 1912, výrobca: STEIN bei Nürberg - Geroldsgrüne, Bayern. V strednej časti (v jamke) pravítka je nápis „378 * A.W. FABER. CASTELL“ a pod tým „D. R. PATENT. Č. 206428. D.R.G.M. č. 881735. Materiál: hruškové drevo a celuloid. Stupnice merania: LL2, A [B, C / S, L, T] D, LL3; „Dynamo“ / „Motor n =%“, „Volt“ (uvedené) v jamke. Iná tlač: „Quot. + 1“ a „Prod.-1“ na ľavom a pravom konci spodnej prednej strany pravítka. Pravítko je dlhé 11,5 palca (29,5 cm, šírka: 3,80 cm, hrúbka: 1 cm). Horná hrana pravítka má cm-ovú stupnicu a spodná hrana palcovú stupnicu. Tabuľky obsahujú prevody, matematické a fyzikálne konštanty. Pravítko je v dobrom stave, len čierne kartónové puzdro je poškodené. Veľká nálepka na zadnej strane s reklamou je tiež poškodená, ale čitateľná. Prosím neposielajte SMS. Cena: 25 euro.
Posuvne elektotechnické pravítko
Podobné inzeráty
dobové učebné pomôcky - logaritmické pravítko
dobové učebné pomôcky - sčítacie pravítka, logaritmické pravítko, stará kalkulačka - cena dohodou - navrhnite TOmusi PREC ????
RETRO - Pravítko (počítadlo)
RETRO - Pravítko (počítadlo) V stave ako na fotkách. Materiál plast. Rozmery 35 x 210 mm Komunikácia cez email. Uprednostňujem prevod peňazí na účet – nakoľko na dobierku už neposielam. Cena 5 € plus poštovné za kus. Pri 3 kusoch je cena 12 € plus poštovné.
Rôzne veci pre zberateľov 2
Ponúkam na predaj veci na fotkách. Mlynček a pravítko predané!
Padákoví myslivci nastupují 1941  Walter Gericke
Predám 100% originálnu dobovú publikáciu o nemeckých výsadkároch vydanú v protektoráte v roku 1941 nakladateľstvom ORBIS-PRAHA. Kniha je v dobrom stave až na tri listy ktoré sú už kópie ide o strany 3-14, celkový počet strán je 116 s toho 24 strán čiernobielych fotografii. Niektoré stránky sú zrejme uvoľnené už od tlače nakoľko ani ten papier nie je v bohvie akej kvalite, listy sú také ako keby ich strihali zubami ,ale bez srandy vyzerajú ako keby ich trhali cez pravítko, hold vojnová produkcia je zjavná. Kniha je 1. vydanie v náklade 2700 kusov ide o mäkkú väzbu v pôvodnej obálke , viac už foto ! PS: kto sa chce o knihe dozvedieť viac pridávam odkaz na stránku VHU PRAHA : CENA+POŠTA! PREDÁVAM ORIGINÁLNY DOBOVÝ PREDMET HISTORICKEJ HODNOTY !!! SLÚŽI NA ZBERATEĽSKÉ A ŠTÚDIJNÉ ÚČELY,NIČ A NIKOHO TU NEPROPAGUJEM !!!
Rozne retro stare veci pre zberatelov, nadsencov
Postove smerovacie cisla Historicke pravitko Stary teplomer Stary obal z nakupneho vozika Obal na zubnu kefku Vsetky ceny dohodou / za postovne - dohodneme sa
Armádna pracka CVRK B. Weilove
Zdravim, ponúkam vzácnu vojenskú pracku od výrobcu CVRK K.Beilove Cena 110€ Posuvné v Trnave / pošta