bazár, predaj, inzercia, predám

Potah navlek na stolicku 6ks/30€

Kategória: Kuchyne

POPIS: Nepouzite natiahnute len na fotenie (vid stav gumiciek na foto)
ODKAZ NA STRANKU:
z kazdej farby po 2ks. Cena spolu 30€
Ručne šitý napínací elastický poťah ZUZANA od slovenského výrobcu, ktorý zmení vzhľad Vašej kuchyne. Dobre sa prispôsobí tvaru stoličky a po obvode je ukončený gumičkou.

KONTAKT:
Kontakt na email cislo vymyslene.

DOPRAVA:
Presov a okolie dovoz zdarma

ROZMERY:
Širka sedáku: 40 - 47 cm
Hĺbka sedáku: 40 - 45 cm
Výška operadla: 60 - 64 cm
Šírka operadla: 33 - 39 cm
Potah navlek na stolicku 6ks/30€
Podobné inzeráty
Návleky na stoličky
Predám 8ks návlek na stoličku nám nesadla veľkosť iba osobný odber BN
Sklenená súprava
Predám zlatú súpravu tanierov 6ks spolu s pohármi 6ks. Súprava nebola nikdy používaná, je bez akéhokoľvek poškodenia, viď foto.
Šálka a podšálka IKEA DINERA
6ks bez poškodení Cena novej 2.49€ Cena za 6ks: 9€
Stolička
Predám barovú stoličku v červenej farbe. Stolička Nevada je vyrobená z plastu, podstavec je kovový vo farbe chrómu. Stolička má moderný dizajn, je otočná a výškovo nastaviteľná. Pohodlné, tvarované sedadlo a opierka na nohy vám zabezpečia príjemný komfort pri sedení. Používaná, bez poškodenia. Cena dohodou.
Stôl + stoličky.
Predám zachovalé, kovové, pohodlné, pevné celočalúnené stoličky 15€ kus/viac kusov/,drevenú čalúnenú pohodlnú stoličku /ohýbané drevo/10€,veľmi zachovalý pekný oválny konferenčný stolík š.55cm,dl.90cm,v.45cm 20€,antykorový konferenčný stolík so sklom 60x60cm 20€.
Kartell
Predám dve úplne nové stolicky značky Kartell Praha model Master V roku 2010 sa Philippe Starck spojil s Eugeni Quitlletom a spoločne pre Kartell urobili niečo, čo si predtým nikdy nikto netrúfol. Vzali siluety Tulipánovej stoličky z dielne Eera Saarinena, Serie 7 od Arnea Jacobsena a Eiffelovho kresla podľa návrhu Charlesa Eamesa, vhodili ich do pomyselného dizajnérskeho šejkra, pretrepali, premiešali a stvorili atraktívnu jedálenskú stoličku Masters!!! Je fascinujúcim spôsobom kreatívna. Stabilná, a napriek tomu vzdušná, žensky krehká aj poriadne pevná, a keď do nej sadnete, prekvapí vás, ako hladivý luxus sa môže premeniť v „obyčajný plast“. Pretože ako to u Kartelu býva zvykom, aj jedálenská stolička Masters sa zrodila z plastu, konkrétne recyklovaného termoplastického polyméru – len bola na záver opatrená špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá pri dotyku dokonale mätie zmysly a vyvoláva pocit zamatovej hebkosti. Niet sa čo čudovať, že si z nej sadli na zadok aj porotcovia Good Design Award, ktorí jedálenskej stoličke Masters hneď v roku 2010 udelili prestížne ocenenie. A v roku 2013 k nemu pribudlo aj ocenenie Gold Dot Award. A úplne vážne – z tejto stoličky si sadnete na zadok aj vy! Vnútri aj vonku, v klasických farebných úpravách aj metalickom prevedení, ktoré dýcha jednoznačným luxusom! Odporúčame omývať šetrnými prostriedkami určenými na plast. Kupované cez eshop italiandesing v 02/23. Cena za kus 220 eur