bazár, predaj, inzercia, predám

Potravinový Automat Necta Starfood 10

Kategória: Potravinárske stroje

Starfood je k dispozícii s desiatimi vrstvami.
Možnosť nastavenia danej priehradky.(6-24)
Starfood má desať poschodí. Keď je stroj v režime shopper, zákazník môže otáčať všetky úrovne predaja pomocou tlačidla na prednej strane stroja. Zákazník si tak môže vybrať, ktorú priehradku otvorí.
Automaty sú repasované a plne funkčné.
Možnosť nastavenia na vami požadované produkty.
Predaj/Prenájom

Snack Automat,Automat na jedlo,Predajný automat
Potravinový Automat Necta Starfood 10
Podobné inzeráty
Snack automaty a kávomaty
Ponúkam na predaj 1ks kávomat Canto necta (zrnková káva + instantné nápoje). Kávomat je na priame pripojenie na prívod vody. Súčasťou kávomatu je mincovník s možnosťou vydávania preplatku. 2ks kávomatu v ponuke je Rheavendors Luce x2 (zrnková káva + instantné nápoje) Kávomat je upravený na zásobovanie vodou čerpadlom z barelu. Kávomat môže vydávať nápoje súčasne z dvoch veľkostí pohárov. Súčasťou kávomatu je mincovník s možnosťou vydávania preplatku. V ponuke sú aj dva snack automaty Rheavendors Eta Beta, oba s mincovníkom s možnosťou vydávania preplatku. Jeden snack automat je v antivandal úprave. ceny: Canto Necta 2000,- eur, Luce X2 2100,- eur, Eta Beta 2000,- eur, Eta Beta antivandal 2100,- eur. Pri rýchlom a korektnom jednaní, alebo pri dohode o odkúpení všetkých spolu možná dohoda na cene. Kávomaty a snack automaty si čoraz častejšie kupujú aj firmy, ktoré ktoré chcú riešiť zlepšenie pracovnej pohody svojich zamestnancov, ale nechcú aby na nich profitovali iní.
Automat na prodej vajec, medu a farmářských výrobků
Prodám automat Necta Smart. Vhodný k prodeji chlazených jídel, farmářských produktů. Chlazení umožňuje nastavení teploty v rozmezí až do +2°C. Výborný stav a záruka 8 měsíců. Může stát i venku pod přístřeškem.
Automat na odšťavovanie pomarančov
Inteligentný automat Predám automaty na odšťavovanie pomarančov značky oranfresh, čo je najlepšia značka s automatmy na trhu. • Automat je určený na odšťavovanie čerstvej šťavy z pomarančov • Platbu je možné realizovať v hotovosti, aj bankomatovou kartou • Automat je vybavený telemetriou, čo umožňuje sledovať informácie o zostatkovej kapacite automatu • Celkový proces od zaplatenia cez odšťavenie,až po konzumáciu je cca 50 sekúnd • Automat potrebuje iba napojenie do elektrickej siete, nepotrebuje žiadny prívod vody • Vo svojej chladiacej jednotke uschováva až 500 pomarančov, čo predstavuje približne 100 ks dávok • Automat sa predáva aj s mincovníkom, ku každému nahradné diely na výmenu pri čistení. Ako to funguje ? ( Objednávka ) Po vhodení mince, priložení karty sa začne automaticky proces odšťavovania. Automat vyberie celé pomaranče zo svojej chladiacej jednotky rozkrojí ich na polovicu a roztlačí na šťavu. Šťava prechádza cez filtračný systém, aby sa oddelili kôstky s dužinou. Mám na predaj 7ks týchto strojov s tým, že po kuse ich mám za 1500€ ak zoberiete 3 alebo viac bude cena za kus 1300€. Stroje maju cca 3 roky a sú plne funkčné v dobrej kondícií bez závad. Cena nového stroja je takmer 8000€. Dôvod predaja: zmena podnikateľskej činnosti
Predajný automat - umiestnenie/prenájom/predaj
Ponúkam umiestnenie predajného automatu vo Vašej prevádzke. Mám rôzne typy strojov, v ponuke široký sortiment cukroviniek a nápojov. Vhodné miesta čakárne, firmy, ubytovne,školy... Ponúkame aj finančnú odmenu za dohodnutie miesta. Okres GA, TT, SC, SA, BA, PK Je možný aj prenájom(vendo bs8 od 230€/ damian od 200€/(ak ho chcete prevádzkovať). V ponuke aj náhradné diely, mincovníky, špirály( Vendo, Damian, necta, NRI, Mei) V prípade prenájmu riešite iba dopĺňanie. Prenájom iba v mojich okresoch. Viem zabezpečiť aj repas strojov, chladenia, el. revíziu, rôzne opravy, polepy, striekanie, odkúpenie Vášho stroja.
Servisný technik vendingovy, potravinovy , predajny automat
Hľadám technika servisaka vendingovych , potravinových , predajných automatov okres Prievidza . Zatiaľ sa jedna o jeden automat zapojenie, zabezpečenie správnej funkcie , v prípade potreby oprava … na odmene sa dohodneme
Automat na drobné zboží Wurlitzer
Prodám automat po repasi. Vyčištěný, plně funkční a se zárukou 8 měsíců. Automat je vhodný na prodej cukrovinek, baget, nápojů a podobně. Umožňuje prodej 50 druhů zboží. Spirálový automat. V antivandalském provedení. Může stát i venku pod přístřeškem.