bazár, predaj, inzercia, predám

Potrubársky kurz VRANOV n/T začína 24.07.2023

Kategória: Priemysel a výroba

Firma IZOMETRIC,s.r.o. ponúka riešenie pre tých, ktorí chcú pracovať na nadpriemerne ohodnotených pracovných pozíciách no zatiaľ im to ich životopis či kvalifikácia nedovoľuje.

Cena kurzu? ZADARMO!!!
1, Pre tých, ktorý sú vedení na ÚPSVaR - cez REPAS
2, Pre zamestnaných a živnostníkov - cez Národný projekt "Nestrať prácu - vzdelávaj sa" (vyučovanie prebieha v poobedňajších hodinách)

Postup na vybavenie príspevku je nasledovný: zašlite nám vaše údaje na základe prihlášky cez našu stránku my Vám vyplníme a odošleme žiadosť poštou a vy ju odnesiete na príslušný Úpsvar.

Ponúkame Vám rekvalifikačný, akreditovaný a garantovaný potrubársky kurz, na ktorom Vás naučíme to najdôležitejšie pre získanie nadpriemerne platenej pracovnej pozície POTRUBÁR v energetickom priemysle.

Čo je to najdôležitejšie?
1) čítanie izometrických výkresov (teória)
2) nastavovanie potrubárskych spojov podľa izometrie (prax)
3) vystavíme Vám EU platný certifikát
4) po absolvovaní kurzu Vám nájdeme pracovnú pozíciu- Potrubár podľa Vašich podmienok.

Ako to funguje?
My vás naučíme čítať izometrické výkresy a nastavovať potrubárske spoje (teória + prax). Po ukončení kurzu vám vystavíme EU platný certifikát a umiestnime na pracovné pozície.

Ako dlho trvá kurz?
3 týždne (pokročilé čítanie izometrických výkresov + pokročilé nastavovanie potrubárskych spojov + trigonometria)

Kvôli vysokému dopytu po tomto remesle, si mnoho našich absolventov ihneď po kurze našlo uplatnenie v zahraničí aj na Slovensku.

Keďže pracujeme s takmer každou firmou, na Slovensku ktorá ponúka prácu pre potrubárov, podľa vašich požiadaviek a nárok Vám pripravíme pracovnú ponuku. Prenechajte vyhľadávanie vysoko platených pracovných ponúk na nás!

Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na našom tel.čísle:



NAJBLIŽŠÍ TERMÍN KURZU:
Potrubársky kurz VRANOV n/T začína 24.07.2023
Podobné inzeráty
Potrubársky kurz LEVICE začína 31.07.2023
Firma IZOMETRIC,s.r.o. ponúka riešenie pre tých, ktorí chcú pracovať na nadpriemerne ohodnotených pracovných pozíciách no zatiaľ im to ich životopis či kvalifikácia nedovoľuje. Cena kurzu? ZADARMO!!! 1, Pre tých, ktorý sú vedení na ÚPSVaR - cez REPAS 2, Pre zamestnaných a živnostníkov - cez Národný projekt "Nestrať prácu - vzdelávaj sa" (vyučovanie prebieha v poobedňajších hodinách) Postup na vybavenie príspevku je nasledovný: zašlite nám vaše údaje na základe prihlášky cez našu stránku my Vám vyplníme a odošleme žiadosť poštou a vy ju odnesiete na príslušný Úpsvar. Ponúkame Vám rekvalifikačný, akreditovaný a garantovaný potrubársky kurz, na ktorom Vás naučíme to najdôležitejšie pre získanie nadpriemerne platenej pracovnej pozície POTRUBÁR v energetickom priemysle. Čo je to najdôležitejšie? 1) čítanie izometrických výkresov (teória) 2) nastavovanie potrubárskych spojov podľa izometrie (prax) 3) vystavíme Vám EU platný certifikát 4) po absolvovaní kurzu Vám nájdeme pracovnú pozíciu- Potrubár podľa Vašich podmienok. Ako to funguje? My vás naučíme čítať izometrické výkresy a nastavovať potrubárske spoje (teória + prax). Po ukončení kurzu vám vystavíme EU platný certifikát a umiestnime na pracovné pozície. Ako dlho trvá kurz? 3 týždne (pokročilé čítanie izometrických výkresov + pokročilé nastavovanie potrubárskych spojov + trigonometria) Kvôli vysokému dopytu po tomto remesle, si mnoho našich absolventov ihneď po kurze našlo uplatnenie v zahraničí aj na Slovensku. Keďže pracujeme s takmer každou firmou, na Slovensku ktorá ponúka prácu pre potrubárov, podľa vašich požiadaviek a nárok Vám pripravíme pracovnú ponuku. Prenechajte vyhľadávanie vysoko platených pracovných ponúk na nás! Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na našom tel.čísle: NAJBLIŽŠÍ TERMÍN KURZU:
Práca v drevovýrobe - Vranov nad Topľou
Hľadáme zručného a samostatného človeka, ktorý bude po zaškolení pracovať na drevoobrábacom stroji (ukážka nižšie). Práca na živnosť, od 6€/hod. Pracovisko sa nachádza priamo vo Vranove nad Topľou vo vzdialenosti do 200m od hlavnej autobusovej stanice. Pracovná doba - 06:00 - 14:00, možnosť pracovať do 16:00. Práca, Vranov nad Topľou, drevovýroba
Operátor výroby
Ponúkame prácu na Slovensku (v meste Holíč) pre operátorov výroby, skúsených aj začiatočníkov Ubytovanie zabezpečíme 100€/m Jednotlivci, dvojice aj partie z celého Slovenska. Nástup ihneď, alebo podľa dohody. Práca je nevhodná pre osoby s dýchacími problémami, pracuje sa s lepidlom Náplň práce: naťahovanie kože na autosedačky a iné komponenty do auta Denná zmena: 6€/h za nočné víkendy a sviatky sú príplatky Pracovné odevy aj nástroje zabezpečíme Práca na Slovensku ❗️❗️ Ponuka ➡️ - Atraktívna mzda podľa skusenosti ✔️ - ubytovanie vybavime ✔️ - stabilná a dlhodobá práca ✔️ - dobrý kolektív ✔️ - veľmi dobrá podpora od nášho tímu ✔️ Prosim kontaktujte nás telefonicky ☎️ alebo správou✍ Pre hľadanie: Prijmeme pracovníkov z celého Slovenska. Bratislava, Trenčín, Trnava, Žilina, Nitra, Banska Bystrica, Prešov, Košice, Sabinov, Prešov, Košice, Humenné, Vranov, Stará Ľubovňa, Poprad Levoca, Kežmarok ,Košice , Michalovce, Humenné , Ružomberok Bratislava, Poprad, Vranov, Svidnik, Banská Bystrica. Zahraničie. Zilina, Trnava Trencin. Banská Štiavnica, Lucenec, Spiska nová ves, Nitra Sabinov, Stará Lubovna, Prievidza, Bojnice, Senec, Prievidza , Roznava, Zvolen, Skalica, Namestovo, Nové mesto...
Zvárač TIG 141 v Holandsku Chemical Park DELFZIJL 25.09.2023
Hľadáme skúsených zváračov SZČO pre holandského partnera. Práca je v Holandsku Chemical Park DELFZIJL. Ubytovanie je hradene, každý ma vlastnú izbu. Týždenná fakturácia, splatnosť koniec nasledujúceho týždňa. Nástup: 25.09.2023 39.týždeň Doba trvania: Pri vzájomnej spokojnosti dlhodobo na iných projektoch Zvárač TIG 30€/hod Výhody: ✅ Ubytovanie hradene, každý ma vlastnú izbu ✅ Splatnosť faktúry každý piatok ✅ Týždenná fakturácia, splatnosť koniec nasledujúceho týždňa ✅ Možnosť dlhodobej spolupráce ✅ Ak sa robia nadčasy, nočné a víkendová práca, príplatky v závislosti od projektu od 20%-100% Podmienky: ✅ Živnostenský list ✅ SCC017 certifikát, v prípade potreby vieme zabezpečiť ✅ A1/legislatíva ✅ zvárač 141 TIG ✅ Znalosť Anglického/Nemeckého/Holandského jazyka je výhodou Dokumenty posielajte na adresu: registraciawpi@ Welding Pipe Industry s.r.o. (Hotel Patriot) Boženy Nemcovej 1 093 01 Vranov nad Topľou Peter Verčimák Martin Balog
Orbitálni zvárači a potrubári Belgicko
NOVÁ PONUKA PRÁCE! Na projekt do Belgicka hľadáme 6 Orbitálnych zváračov + TIG 141FM5 a 12 potrubárov. Podmienkou je spoľahlivosť a kvalita vykonaných prác. UBYTOVANIE HRADENÉ vo víkendových domoch alebo bytoch Miesto práce: Belgicko - farmaceutický a potravinársky priemysel Nástupy: ihneď, resp. po dohode 26.06.2023 3.07.2023 10.07.2023 17.07.2023 24.07.2023 Trvanie projektu: rok a viac Pracuje sa 60 hod / týždenne Odjazdovky po dohode Splatnosť 30 dní - možnosť predčasnej úhrady 5000 eur / mesiac. Hodinová sadzba bude dohodnutá s každým uchádzačom individuálne po posúdení jeho skúseností a schopností. Platové podmienky budú dohodnuté k Vašej spokojnosti. Podmienky: SZČO platné certifikáty na orbitálne a ručné zváranie potrubári - 100% izometria formulár A1 SCC certifikát (vieme vybaviť online) Pre viac info nás prosím kontaktujte telefonicky, správou alebo cez WhatsApp na čísle . WEB:
Zvárač 111
- zvárač 111 (základný kurz/štátna skúška) - nástup od 24.7.2023 - miesto výkonu práce: Košice - zváranie oceľ.konštrukcii, plechov - hodinovka: 14€ - splatnosť faktúry 7 dní - po projekte možnosť dlhodobej spolupráce na SK aj v zahraničí. V prípade otázok kontaktujte projektového manažéra: .