bazár, predaj, inzercia, predám

Povolanie.

Kategória: Ostatné

Predám krásnu knihu : Rachelle Dekkerová-Povolanie.
CENA 1,99 EUR.
Strach je účinným sedatívom každého z nás.Remko Brant si pri úteku z mesta ešte nikdy nebol tak istý, že koná správne. Byť suverénnym je ľahké, keď človek nemá čo stratiť. Teraz, keď sa z neho stal manžel Carrington Haleovej, otec a taktický vodca prorokov, riskuje všetko.Jeho tím čelí počas riskantných záchranných misií vnútri hradieb mesta nástrahám nepriateľa. Nový prezident Gold vyhlasuje, že mesto otrasené vzburou vovedie do pokojnej budúcnosti,vie, že ak má dosiahnuť cieľ, nestačí zatýkať rebelov – musí zničiť nádej, ktorú predstavujú… a to zvnútra.V tábore prorokov vznikajú rozkoly, miestostráž je im v pätách a Remko cíti, že nad udalosťami stráca kontrolu. Na to, aby ochránil svojich milovaných, musí pokoriť svoj strach a premôcť Golda… Kniha je v 100 % stave.

Pozri všetky moe inzeráty :)

KLIKNI dole na meno alanya
Povolanie.
Podobné inzeráty
Kaderník/kaderníčka - Barber/barberka - Kozmetička
Miesto výkonu práce sú MICHALOVCE Hľadáme do svojho kolektívu kreatívnu, zodpovednú a pohodovú KADERNÍČKU/ KADERNÍKA s odbornosťou a skúsenosťami v oblasti kaderníckych služieb. Kaderník by mal ovládať farbenie, melírovanie, strihanie, pánske strihy a fúkané a mal by mať vášeň pre svoje povolanie :) Práca na TPP alebo prenájom kresla Rovnako hľadáme kozmetičku na TPP alebo prenájom kresla Benefity a ďalšie výhody: - zaujímavá práca v príjemnom kolektíve - práca v peknom a dizajnovo zaujímavom prostredí - práca s exkluzívnymi a kvalitnými vlasovými prípravkami španielskej značky NIRVEL - pravidelné vzdelávanie a školenia nielen na Slovensku , ale aj v centrálne v Španielsku. - ponúkame zamestnanecké zľavy na služby a výrobky - spoločné akcie a teambuildingy Informácie pre uchádzača: Životopis posielajte emailom, v prípade záujmu z našej strany, pozvanie na osobný pracovný pohovor. Všeobecne požadované znalosti: Komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, flexibilita, samostatnosť. Vyučený/á v obore SOU alebo rekvalifikačný kurz.
Dámska zdravotnícka obuv MEDISTYLE
Ponúkam na predaj kvalitnú dámsku zdravotnú pracovnú koženú obuv v bielej farbe, veľkosť č.39 vhodná pre zdravotnícke povolanie. Boli 1x nosene.
Spoločenská hra Hrdina v kostce
Hrdina v kostce je výborná kocková strategická hra, v ktorej sa snažíte vytvoriť ideálneho fantasy hrdinu. Na začiatku hry si vylosujete rasu, povolanie, presvedčenie a pôvod a v priebehu hry pracujete pomocou správneho umiestňovania kociek na tom, aby ste si zlepšovali svojmu hrdinovi silu, obratnosť, charismu a pod. Ale čím silnejšiu kocku si vyberiete, tým neskôr si budete v danom kole vyberať z dostupných kariet vybavenia, zručností a vlastností, ktoré vám prinesú body. Hru vyhrá hráč, ktorý vytvorí hrdinu s najlepšiu reputáciu. Hra je nerozbalená.