bazár, predaj, inzercia, predám

Powerbeats pro krabica

Kategória: Slúchadlá

Plne funkčná
Powerbeats pro krabica
Podobné inzeráty
Predám slúchadlá Beats Powerbeats
Predám slúchadlá Beats Powerbeats. Používané naozaj sporadicky. Plne funkčné naozaj dlhá výdrž batérie. Štýlové bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats v čiernom prevedení ponúkajú silný, vyvážený zvuk s veľkým dynamickým rozsahom a izoláciou hluku. Slúchadlá vynikajú ergonomickým prevedením, pevnou konštrukciou, odolnosťou voči potu a vode a sú pohodlné aj pri dlhšom nosení. Poskytujú výdrž 15 hodín prehrávania, pričom 5 minútovým nabitím v režime Fast Fuel dobijete batériu na ďalšiu hodinu počúvania. S technológiou Bluetooth môžete jednoducho a rýchlo streamovať obľúbené skladby z telefónu či tabletu. Na pravom slúchadle sa nachádzajú ovládacie prvky pre regulovanie hlasitosti, preskakovanie skladieb a vybavovanie hovorov. S určitosťou poteší podpora hlasového asistenta a funkcia zdieľania zvuku medzi slúchadlami Powerbeats a akýmikoľvek inými slúchadlami Beats alebo AirPods pre počúvanie skladieb, podcastov či filmov vo dvojici. Výkonné bezdrôtové slúchadlá Beats Powerbeats Beats Powerbeats sú výkonné bezdrôtové slúchadlá so slúchadlovým čipom Apple H1, ktoré vás udržia v pohybe. Vďaka nastaviteľným háčikom budú slúchadlá sedieť ako uliate a ich pevná konštrukcia s odolnosťou voči potu a vode vám môže pomôcť podať čo najlepší športový výsledok. Slúchadlá vydržia prehrávať hudbu až 15 hodín, takže vás muzika s dynamickým, vyváženým zvukom bude sprevádzať počas tréningu tak dlho, ako budete potrebovať.
Dr. Dre Powerbeats Pro 99% stav
Predám tieto úžasne bezdrôtové slúchadla do uši. 99% stav nepoužívané. Komplet balenie a nepoužité náhradné gumy do uší. Len osobný odber Ba pripadne som to ochotný poslať doporučene po prevode financií na môj účet. Pri osobnom odbere si viete slúchadla odskúšať. Cena nových 259€ Moja cena 200€
Powerbeats Pro (Nabíjacie Puzdro + sluchadlá bez batérie)
Predám cca 2,5 roka používané sluchadlá Powerbeats Pro. Sú vo veľmi zachovalom stave, no batéria je v oboch slúchadlách slabá. Ideálne na puzdro/súčiastky. Nabíjacie puzdro je v kompletnom stave. V prípade záujmu poskytnem aj pôvodnú krabicu + náhradné štuple + silikónové puzdro. Len osobný odber v BA.
Predám Beats Powerbeats Pro čierne
Predám Beats Powerbeats Pro. Iba vyskúšané. Kompletné balenie. Pri rýchlom jednaní možná zľava. S mikrofónom, do uší, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, krytie IPx4, výdrž batérie až 24h. Vhodné na šport.
Powerbeats Pro
Predám slúchadla Powerbeats Pro. Slúchadlá sú POUŽÍVANÉ, PLNE FUNKČNÉ, bez záruky, s dokladom o kúpe.
Beats PowerBeats Pro original
Predám perfektné štuple najmä pre tých, ktorí majú radi basovejší zvuk. Sú vo výbornom stave,. Baterka v ľavom sluchátku vydrží o niečo menej ako v pravom, ale stále je výdrž na jedno nabitie 3-4 hodiny. Kompletné balenie, používané len L nástavce, ostatné úplne nové. Sluchátka sú 100% originál, viď foto. Vyčistené podľa tohto návodu Pevná cena Len osobný odber.