bazár, predaj, inzercia, predám

Powerslide Phuzion Radon

Kategória: In-lines, Skateboarding

Zdravím,

Predám korčule : Dámske in-line kolieskové korčule Powerslide Phuzion Radon 3x90mm bielo-zelené
Veľkosť je 41.

Boli požite cca 2 krát, čiže sú ako nové!


Pri rýchlom jednaní možna dohoda
Powerslide Phuzion Radon
Podobné inzeráty
In line PS100
In line PS100 100 mm Kupované v Arsenal BA PC: 239 eur obuté 5 x cena 120 eur Výrobca: POWERSLIDE Korčule zlepšia vašu výkonnosť a poskytnú úplne nový zážitok z korčuľovania, vznikli na základe technológie elitných pretekárskych korčúľ a sú vhodné aj pre najnáročnejších kondičných korčuliarov. Topánka: Powerslide Swell, škrupina s prídavkom sklolaminátu a patentovaná technológia Myfit 3DAP (pena o štyroch rôznych vrstvách pre maximálny komfort) Zaväzovanie: ploché šnúrky, pracka a pásik na suchý zips Rám: Powerslide Elite AL casted Trinity 3x100mm (231mm a 250mm podľa veľkosti korčule) Kolesá: Powerslide Swell 100mm / 85a Ložiská: WCD Freespin Abec 7 Brzda: HABS (výškovo nastaviteľná)
Dámske korčule
Dámske korčule Powerslide Nordic XC Trainer ´14 kolieskové korčule Velmi kvalitne kolieskove korcule podvozok : Aluminium kolieska : nafukovacie 6,25 """""""" CST PRE Air ( max. 6,3 bar/90 psi ) ložiská : Powerslide SUS rustproof skelet : kompozit z 15 % vystužený skleným vláknom topánka : Phuzion hybrid Open Air váha jednej korčule : 2380g ( vrátane lýtkové brzdy ) Obuté 3x. Veľkosť 38. Pôvodná cena 300eur
Topanky c.44 - Powerslide Phuzion Argon Road (TRINITY)
Predam cisto topanky bez podvozkov a koliesok z tychto inline korcul, ktore su mi velke, potrebujem c.43, cize tieto 44ky predavam.Cislo pri tomto modely sedi presne voci vseobecnemu cislovaniu, t.z. ze ked si kupujete 44ky bezne, tieto 44 vam sadnu.(U typu Swell sa zase zvyknu kupovat o cislo vacsie ako bezne kupovane topanky, cize 45-ky). Uchytenie TRINITY s tromi skrutkami je univerzalne k akemukolvek TRINITY nozu(podvozku) od Powerslide napr. 3x125mm 3x110mm 3x100mm 4x110mm 4x100mm atd. V korculiach som bol obuty 5x kym som sa uistil ze su mi ozaj velke, a preto ich predavam. Korcule su este v zaruke. V podstate stale nove topanky s TRINITY uchytenim za taku cenu nezozeniete. System Trinity umoznuje naklopit topanku do stran voci kolmej osi s nozom, podla toho komu ako lepsie sadne,cim si viete idealne doladit poziciu nohy voci nozu.Korcula ma vyšší level stahovacieho mechanizmu pre kotnikovy pas, nieje na suchy zips ako u vacsiny ale plastovy s ozubenym jazyckom ktory sa stahuje lahucko po zubkoch kyvkanim klipsne hore a dole. Je to mega komfortne, ziadne trapenie a natahovanie. Podvozky 4x110mm su skvele tie si necham, ale keby chcel niekto aj tie, predam spolu komplet korcule za 179eur. Ak mate trinity podvozky trebars s raceovymi topankami, tieto fitness vam mozu byt dobry doplnok. Ja jazdim kondicne iba fitness typ, polobotky a vyssiu rychlost s dopinanim noh nepotrebujem. Pre fitness su toto kvalitne trinity topanky. Kosice sidlisko KVP osobne.
Kolieskove korcule powerslide 125 model swell (č.46)
Povodna cena 350,-e Stav velmi dobry Velkost koleciek 125mm Loziska ABEC9 Neskutečně rychlá jízda, vyšší výkon, snadná ovladatelnost a vysoká stabilita - s inline bruslemi Powerslide Swell Black Road 125 zažijete úplně nový pocit z jízdy. Tři kolečka o velikosti 125 mm vám umožní dosáhnout skutečně vysoké rychlosti a zvládnete na nich i trasy dlouhé desítky kilometrů. Tyto brusle patří k TOP bruslím se třemi kolečky, které jsou na trhu k dostání. Kromě skvělých jízdních vlastností se výrobci zaměřili i na pohodlí - díky promyšlenému polstrování, které se přizpůsobí vaší patě a kotníku, anatomické vložce z paměťové pěny a prodyšnému materiálu podobnému síťovině, se budete cítit jako v bavlnce i po hodinách bruslení. Elegantní a minimalistické černé provedení se navíc bude hodit téměř ke všemu.
Powerslide Final 125
Predám úplne nové rýchlostné korčule Powerslide final 125. veľkosť: 44. Korčule sú 3x 125mm. 100% stav. Iba vyskúšané/ Najazdené do 5km. Možnosť výmeny za iné korčule v. 44, 43. Ako nové. V záruke. Rýchlostné korčule inline 125, rám: 3x125 trinity. powerslide final 125
Predám Powerslide Swell Metallic Black 110 veľkosť 39
Predám 2-krát obuté kolieskové korčule Powerslide Swell Metallic Black 110 veľkosť 39 kúpené pred cca. dvoma rokmi. Je k nim aj príslušenstvo a náhradná brzda. Nesadla mi veľkosť.