bazár, predaj, inzercia, predám

Pozemok v priemyselnom parku pri OC MADARAS - 1146m2

Kategória: Pozemky

Conexia reality Vám ponúka výnimočnú príležitosť na predaj rovinatého pozemku vo veľkosti 1146 m2, situovaného v atraktívnom Priemyselnom parku pri OC MADARAS. Tento pozemok je ideálny pre podnikateľov, ktorí hľadajú strategickú polohu na stavbu haly, skladu alebo iných priemyselných objektov.

S cenou 120 €/m2 s DPH a možnosťou dohody, tento pozemok ponúka skvelú hodnotu za investíciu do rastúcej oblasti. Navyše, podnikatelia môžu využiť možnosť odpočtu DPH, čo zníži náklady na investíciu.

Medzi hlavné výhody tohto pozemku patrí:

1. Strážené prostredie: Priemyselný park je chránený SBS službou, čo zaručuje bezpečnosť a pokoj pre Vaše podnikanie.

2. Elektrická prípojka: Pozemok je vybavený elektrickou prípojkou, čo ušetrí čas a náklady spojené s inštaláciou.

3. Vynikajúca dostupnosť: Priemyselný park sa nachádza v blízkosti hlavných dopravných ťahov, čo zabezpečuje rýchlu a pohodlnú dopravu tovaru a zamestnancov.

4. Rastúca oblasť: Investícia do tohto pozemku prináša potenciál rastu a zvýšenia hodnoty v budúcnosti vďaka rozvoju okolitej infraštruktúry a záujmu podnikateľov.

5. Flexibilita: Pozemok je vhodný na rôzne druhy podnikania, čo umožňuje prispôsobiť sa meniacim sa trhovým potrebám.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať pozemok v Priemyselnom parku pri OC MADARAS, ktorý ponúka bezpečné prostredie a výhody pre váš budúci podnikateľský úspech. Kontaktujte nás ešte dnes a začnite plánovať svoje nové podnikanie na tomto ideálnom mieste.
Pozemok v priemyselnom parku pri OC MADARAS - 1146m2
Podobné inzeráty
2739 m2, STAVEBNÝ POZEMOK V PRIEMYSELNOM PARKU S PROJEKTOM
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj komerčný / priemyselný stavebný pozemok nachádzajúci sa v priemyselnom parku Nitra - Sever v zastavenej časti. Pozemok je možné využiť na výstavbu administratívnej budovy so skladmi, skladovú halu, výrobnú halu a iné. Pozn.: v galérií sa nachádza orientačná situácia na pozemku -POZEMOK- Výmera: 2739 m2 Šírka: 22 m Dĺžka: 134 m Popis: rovinatý, obdĺžnik -ÚPI- ÚPI: priemyselná výroba Koeficient zastavanosti: 0,6 Počet NP: 4 NP -PROJEKT- Na pozemok bol vypracovaný projekt na výstavbu dvojpodlažnej administratívnej budovy so skladmi - možnosť pokračovať v projekte na územné rozhodnutie Príjazdová cesta: bol podaný návrh na vypracovanie dopravno-kapacitného posúdenia návrhu na vjazd na pozemok - určený pre nákladnú dopravu IS: v dosahu - možnosť napojenia -LOKALITA- Pozemok má veľmi dobrú polohu keďže sa nachádza priamo v priemyselnom parku. Je v dostupnosti výrobného závodu Jaguar Land Rover. Napojenie na R1 vo vzdialenosti 1 km. -CENA- Cena je uvádzaná bez DPH Viac informácií poskytneme pri osobnom stretnutí. Ak by ste aj Vy chceli pomôcť s rýchlym a efektívnym predajom alebo prenájmom Vašej nehnuteľnosti, neváhajte nezáväzne kontaktovať našu kanceláriu, radi Vám pomôžeme. -RE/MAX Premium Kráľovská cesta 1, Nitra
Na predaj pozemky 3,2 ha, v Priemyselnom parku Košice - Veľk
Ponúkame Vám na predaj pozemky v Priemyselnom parku Košice - Veľká Ida. Výborná poloha s blízkym prístupom k hraničným priechodom s Maďarskom, Poľskom a Ukrajinou. Pozemok viditeľný zo súčasnej cesty č. E571 /Košice – Rožňava/ ako aj z budúcej R2. Všetky IS + prístupová cesta na hranici pozemku. Budúce možné funkcie využitia pozemku: priemysel, logistika, potravinárska výroba a občianska vybavenosť. Dostupná verejná doprava: 24/7 cca. 22 Eurobus liniek s priamou zastávkou v priemyselnom parku. Cena pozemku vrátane IS a prístup. komunikácie: dohodou Developer parku po dohode s investorom zabezpečí komplexnú projekčnú a inžiniersku činnosť, ako aj realizáciu výstavby investičného zámeru. Plocha pozemku; 3,2ha Hala I.etapa: 9 876m2 / pôdorys/ - vydané právoplatne UR na výrobno logistickú halu Hala II.etapa: možnosť rozšírenia o cca. 6000m2 – nie je na UR Spevnené plochy: 5562m2 z toho 800m2 parkovacie plochy pre 62 os. áut zvyšok cesty atď. Výška haly po atiku: 12,5 m Svetla výška haly: 10,7m Celkový min. koeficient zelene: 20% Viac informácií: Daniel Borták tel. email: marbor@ MARBOR REAL s.r.o. Kováčska 28 040 01 Košice Rozloha pozemku: 32000m²
Na predaj jedinečný stavebný pozemok priamo v priemyselnom p
N021-14-FRADa Chceli by ste postaviť pre Vašu firmu sklad, kancelárske priestory alebo nejakú výrobnú halu ale nemáte na to vhodný pozemok? Tak ste na správnom mieste! Ponúkame Vám na predaj skvelý investičný stavebný pozemok v Štúrove, okres Nové Zámky. Pozemok má rozlohu 5000 m2, nachádza sa v priemyselnom parku hneď pri hlavnom vchode, v sofistikovanom, upravenom prostredí. Všetky inžinierske siete sú dostupné na hranici pozemku. Možnosť zastavania plochy je 50% ,výstavba je možná na štyri nadzemné podlažia bez obmedzenia výšky. Je vhodný na výstavbu napríklad: výrobnej haly, skladu, administratívnej budovy, showroomu alebo ako aj sídlo firmy. Medzi fotkami nájdete vizuálny návrh pre predstavu ako by sa dal využiť pozemok alebo môže pre Vás slúžiť aj ako inšpirácia. Ďalšie vlastnosti: - 5000 m2 súvislá plocha, - výborná poloha vo frekventovanej lokalite pri vstupe do priemyselného parku a 700 m od nákladného prístavu - chránený areál - priama asfaltová cesta - kamiónová preprava bez obmedzenia hmotnosti Keďže Štúrovo sa nachádza na severojužnej obchodnej ceste Vyšehradskej štvorky, priemyselný park vybudovaný v areáli starej papierne sa stal ekonomicky a obchodne frekventovanou oblasťou. Priemyselný park má vlastný nákladný prístav na Dunaji, a vlastné železničné trate. Cestná sieť je vybudovaná pre kamiónovú dopravu. Keďže na moste Márie-Valérie nad Dunajom je povolený vjazd vozidlám do 3,5 tony, ide aj o dôležité miesto vykládky a rozvozu. Hneď vedľa areálu nájdete aj prevádzku nákladnej kompy. Video obhliadka: /4zL-e_lUF8k Medzi fotkami nájdete vizuálny návrh pre predstavu ako by sa dal využiť pozemok alebo môže slúžiť ako inšpirácia. Cena 414 000 € Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
POZEMKY NA VÝSTAVBU len 15 min od Prešova
RS002P Reality Smolko - realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj pozemky v novovzniknutej štvrti obce Daletice, vzdialenej od mesta Prešov autom len 15 min. a od mesta Sabinov 12 min. Pozemky sú vhodné na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chatky v blízkosti lesa s nádherným výhľadom na okolitú prírodu. Hlavné benefity pre kúpu pozemku: - vynikajúca dostupnosťou do mesta Prešov aj na diaľnicu D1 - výborná finančná príležitosť pre kúpu pozemku - písomné vyjadrenie obce Daletice - pozemky sú určené na výstavbu rodinných domov - prevažne rovinatý, slnečný pozemok, nachádza sa v tichej lokalite tejto malebnej obce - prístupová cesta obecná /pozemky sa predávajú s podielom na prístupovej ceste/ - elektrina v štádiu riešenia /projektová dokumentácia na vyžiadanie/, voda - studňa pozemok č. 1 - 1348 m² pozemok č. 2 - 1507 m² predané pozemok č. 3 - 790 m² predané pozemok č. 4 - 814 m² predané pozemok č. 5 - 775 m² pozemok č. 6 - 498 m² pozemok č. 7 - 1141 m² predané pozemok č. 8 - 1123 m² predané pozemok č. 9 - 1123 m² predané pozemok č. 10 - 1255 m² predané pozemok č. 11 - 500 m² rezervované pozemok č. 12 - 814 m² pozemok č. 13 - 626 m² pozemok č. 14 - 502 m² pozemok č. 15 + les - 1217 m² pozemok č. 16 + les - 133 7m² predané pozemok č. 17 - 635 m² predané pozemok č. 18 - 638 m² predané pozemok č. 19 - 592 m² pozemok č. 20 - 899 m² predané dron videoobhliadka: /watch?v=7QAUvnxS_Ao Cena pozemkov 35 €/m2. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV, AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak Vás naša ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotliv
POZEMOK 50.232m² V PRIEMYSELNOM PARKU ČÁB
Predáme pozemok o výmere 50232m² určený na priemyselnú výstavbu v územnom pláne obce Čáb. - druh pozemku: orná pôda - pozemok je rovinatý, oplotený z dvoch strán - pozemok sa nachádza v priemyselnom parku v obci Čáb pri Nitre - IS: plynová prípojka, elektrická prípojka, vodovod a kanalizácia, studňa do hĺbky 100m na pozemku - asfaltová prístupová cesta - autobusová a železničná zástavka cca 100m - rýchlostná cesta R1 - 12km Cena dohodou.
Na predaj stavebný pozemok v priemyselnom parku
Ponúkame na predaj pozemok s už vydaným stavebným povolením nachádzajúci sa v priemyselnom parku v Trenčíne. Rozloha pozemku je 5193 m2. Pozemok sa predáva s kompletnou projektovou dokumentáciou a stavebným povolením na výrobno-skladovaciu budovu s kancelárskou časťou. Veľkou výhodou je výborný prístup na pozemok a veľmi dobrá dostupnosť na diaľnicu D1. Pri vážnom záujme je k nahliadnutiu kompletná dokumentácia od projektov až po samotné stavebné povolenie. Uvedená cena je bez DPH. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.