bazár, predaj, inzercia, predám

Pozícia : vedúci montážnej partie

Kategória: Stavebníctvo

Ponúkame prácu pre samostatného a spoľahlivého človeka so skúsenosťami v stavebníctve na pozíciu : Vedúci montážnej partie. .

Podmienky na pozíciu :
- Vodičský preukaz (B1)
- Prax v stavebníctve (ideálne montážne práce, stavba oplotení)
- Flexibilita (robíme po celom Slovensku)
- Skúsenosti s riadením ľudí výhodou.


Naša firma montuje oplotenia na kľúč po celom Slovensku (prevažne však východné Slovensko). Potrebujeme šikovných ľudí na zaučenie do oboru a následný posun na dohľad 2-4 člennej parite, nad kvalitou, komunikáciou so zákazníkom a koordináciu prác.

Platové ohodnotenie závisí od schopnosti vykonávať vyššie uvedené činnosti (vyplácajú sa percentá z provízie pre partiu, alebo ako práca za hodinu).

Nástupný plat skúšobného obdobia : 7 eur/hod.

Pozícia : vedúci montážnej partie
Podobné inzeráty
Vedúci partie - Drevodomy
Sme stavebná firma , špecializujeme sa na výstavbu drevodomov z Three systému. Hľadáme vedúceho montážnej partie, môže byť aj živnostník. Pre viac informácii volajte alebo písať na meissen@ Plat dohodou.
ELEKTRIKÁRI nástup možný ihneď
Spoločnosť PASUV ponúka prácu pre partie Elektrikárov aj Jednotlivcov na dlhodobé projekty do Nemecka a Rakúska. Sme spoločnosť s dlhodobou pôsobnosťou v zahraničí, máme bohaté skúsenosti ako aj stabilitu na zahraničnom trhu prevažne v Nemecku. V Nemecku pôsobíme od roku 2013, špecializujeme sa prevažne na stavebné a elektroinštalačné práce v zahraničí. Chcete sa stať súčasťou nášho tímu ? Pozrite si koho aktuálne hľadáme : PRACOVNÁ POZÍCIA : Elektrikár ( skupina , jednotlivec ) MIESTO : Nemecko (Ronnenberg, Springe, Hannover, Berlin, Halle Salle, Manheim, Heillbron, Boonblingen, Bamberg, Zarrentin, Schwerin, Wismar, Rostock, Lubeck, Ludwiglust, Boltenhagen, Hamburg, Kolin, Essen, Fellbach ) STAVBY: silnoprúdová inštalácia, doplnenie do partie (hrubá inštalácia, montáž káblových trás, kompletáž) bytová inštalácia, komrčné priestory NÁSTUP : ihneď MZDA : dohoda (záleží od pracovných skúseností a jazykových znalostí) ZABEZPEČENÉ UBYTOVANIE POČET POZÍCII : partie,jednotlivci ( z partie musí ovládať niekto cudzí jazyk) Požiadavky na uchádzača / živnostníka : - Vyhláška minimálne Paragraf §21 a vyššie - Aktívnu živnosť (SZČO) - Auto / nie je to podmienkou - Skúsenosti v obore minimálne 2 roky a viac - Cudzí jazyk ( nie je podmienkou no je výhodou ) - Základné náradie : malá vŕtačka, veľká vŕtačka, malá flexa, aku uťahovačka, sada skrutkovačov a káblový bubon. Tel. : + 948 E-mail: praca@ - poslať životopis Sme presvedčený o našich kvalitách a hodnotách ktoré Vám vieme zabezpečiť a to : -Stabilita -Peniaze vždy načas -Dlhodobé projekty ktoré trvajú aj počas zimných mesiacov -Férovy prístup -Stála podpora: na telefóne -Skúsena spoločnosť v zahraničí -Serióznosť -Ubytovanie zabezpečené -Cena SZČO je na Základe dohody Sme držiteľmi niekoľkých certifikátov: Certifikát - EN ISO 9001:2015 Certifikát - EN ISO 14001:2015 Certifikát - Dôveryhodná firma 2021 Certifikát - Register solventných firiem Certifikát - Hodnotenioe najvššej dôveryhodnosti Bisnode AAA 2021 Viac na stránke : Pri dobrej vzájomnej spolupráci je možné o finančné prilepšenie. Nie sme pracovná agentúra. Viac podrobnejších informácií po telefonickom rozhovore. Nájdete nás na stránke Tešíme sa vzájomnému kontaktu s Vami. Tel. : + 948
Hladáme PARTIE -potrebný aspoň 1 nemčinár v partii
Predajte sa do nášho tímu na projekt v severnom Nemecku, ktorý máme zabehnutý už 3 roky. Na mieste disponujeme strojným vybavením a postaráme sa o kompletnú koordináciu od práce po ubytovanie. Ideálne pre pracovné PARTIE - min. jeden z partie musí ovládať nemecký jazyk • Možnosť pracovať 200 hod. / mesiac • Pracuje sa na turnusy 3+1 / 4+1 POPIS PROJEKTU : • Vyše 100km trasa - momentálne najmä v intraviláne • Výkopové a prípravné práce • Montáž káblových žľabov • Pokladanie optických/dátových káblov - bez elektrikárskych zásahov (zapája extrerný elektrikár) • Následné zasypanie výkopu • Pokládka zámkovej dlažby Mzda/Fakturácia závisí od typu spolupráce (Práce.zmluva / Živnosť) a skúseností - bude dohodnutá individuálne. Zamestnanecké výhody, benefity ✅ Zabezpečené Ubytovanie + Príspevok na ubytovanie ✅ SLOVENSKÝ KOORDINÁTOR - Komplexná starostlivosť ✅ DODATOČNÉ FINANČNÉ PROSTRIEDKY - Vrátenie dane z Nemecka, či poberanie nemeckých prídavkou na deti (Spojíme Vás s našou partnerskou spoločnosťou, ktorá Vám pomôže získať maximálnu možnú sumu) ✅ Možnosť záloh ✅ Stabilná práca Osobnostné predpoklady a zručnosti • Znalosť nemčiny = 1 z partie • Prax v obdobnej činnosti • Zodpovednosť
Elektrikári partie nástup 01.07.2023
Firma MTK-mont s.r.o. hľadá elektrikárov na nový projekt v meste Graz. Veľký projekt v trvaní cca 2 Roky. Hľadáme zohraté partie elektrikárov. Nástup po dohode. Potrebujeme jedného z trojice vždy nemecky hovoriaceho. Podmienky spolupráce: -Iba SZČO, Živnosť platná min. 2 mesiace. -Jeden z partie vlastné auto -Platný formulár A1 po podpísaní zmluvy o dielo. -Vlastné zakladané náradie(upresnenie podľa projektu). - Jeden z partie ovládanie nemeckého jazyka. - čítanie výkresov. Ponúkame: - Dlhodobú spoluprácu. - kariérny rast - Firemné oblečenie (Po odpracovaní určitej doby.) Fakturácia: faktúra Každých 14 dní splatnosť 14 dní (alebo podľa projektu). Ubytovanie: Hradené našou firmou. V prípade že mate záujem neváhajte nás kontaktovať. Na emailovú adresu (info@) zašlite tieto dokumenty: -Osvedčenie o skúške -Živnostenský list -tel. kontakt Firma MTK-mont s.r.o. Email: info@ tel.
Vzduchotechnika ( partie )
Hľadáme partie po štyroch pracovníkov na živnosť so základným náradím a autom na projekty do Nemecka ( Mníchov , Berlín) , aspoň jeden z dvojice/ partie musí ovládať pracovnú nemčinu. - nástup: 2021 - dĺžka projektu: individuálne, dlhodobé - druh práce: Montáž vzduchotechniky POŽADUJEME: - otvorenú živnosť - prax a skúsenosti - vlastné auto a základné náradie - aspoň jeden z partie musí ovládať pracovnú nemčinu VÝHODY: - možnosť pracovať aj v soboty - podpora v prípade akýchkoľvek problémov (email,telefonicky) - sme stabilná firma -v prípade dohody hradené ubytovanie - sadzba: 21-22€/ hod. - Fakturácia 14/14 - Turnusy 3/1 , 4/1 - týždenný fond hodín od 56 do 62 V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na email: Kol-marplus@ alebo na telefónnom čísle :
Holandsko elektrikár na zapojenie fotovoltických panelov.
Hľadáme skúsených elektrikárov do partie k montážnikom fotovoltických panelov do Holandska. Práca je dlhodobá, pri obojstrannej spokojnosti na celý rok. ✔ Prijmeme elektrikárov s praxou do partie na zapojenie fotovoltických panelov ✔ Mzda je 12 EUR za 1 panel na 1 osobu, montuje sa MINIMÁLNE 20 panelov denne = 240 EUR na 1 deň pre 1 osobu, ak ste šikovný dá sa bez problémov zvládnuť viac ✔ Hradené ubytovanie ✔ Pracuje sa na rodinných domoch ✔ Možnosť pracovať aj v sobotu ✔ Nástup ihneď alebo po vzájomnej dohode ✔ Miesto práce celé Holandsko ✔ Na zakázke sa pracuje vždy spolu ako 1 samostatná partia ✔ 1 partia sa skladá z 2x montážnik fotovoltických panelov a 1x elektrikár ✔ Ucelená partia 2x montážnik solárnych panelov a 1x elektrikár je výhodou nie však nutnosťou ✅ Podmienky: - Elektrikárska prax, paragraf 21 a 22 - Skúsenosť so zapájaním fotovoltických panelov výhodou - Znalosť anglického jazyka aspoň 1 z partie - A1 (pomôžeme vybaviť) - Vlastné základné náradie - Vlastná dodávka do partie s ťažným zariadením (prípadne možnosť prenájmu) - Práca na živnosť - Seriózny prístup ✅ Výhody: - Fakturácia a splatnosť 7/7 alebo 7/14 podľa zákazky - Pomoc s vybavením všetkých potrebných dokumentov - Naša komplexná podpora 24/7 - Za týždeň MINIMÁLNE 100-120 panelov (1200 EUR – 1440 EUR pre 1 osobu za 1 týždeň) - Dlhodobá spolupráca - Práca v stabilnej spoločnosti - Dĺžka turnusu po vzájomnej dohode - Vystavenie faktúr za Vás - Ľudský prístup ➡ V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle ☎ môžete nás kontaktovať aj cez aplikáciu WhatsApp prípadne emailom na botamansro@ Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu. Vyhľadávanie: PV, photovoltaic, solar, solarny panel, monter, montaznik, brigada, holandsko, nemecko, solárne panely nemecko holandsko, fotovoltaika, montér fotovoltaiky, solárne panely, holandsko, praca v holandsku, praca v zahranici