bazár, predaj, inzercia, predám

Práca na farme Svajciarsko

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hľadáme muža do poľnohospodárstva od 01.08.2023 do 3 mesiacov .
Kantón Zürich.
Hlavná práca na poli a v stajni pri jesennom zbere ovocia jablk.
Požiadavky: Mal by mať už nejaké skúsenosti v poľnohospodárstve. Vek do 55 rokov.
Vodičský preukaz B-musí vedieť riadiť traktor.
Plat od 3400 Ch.
Viac informácií po kontaktovaní mailom.
Životopis s fotografiou zasielajte na adresu:
jobs@
Práca na farme Svajciarsko
Podobné inzeráty
pomocný pracovník na farme
Hľadáme šikovných a spoľahlivých pracovníkov na vykonávanie pomocných prác na farme. Ak máš rád zvieratá a baví Ťa manuálna práca, daj nám o sebe vedieť. Mzdové podmienky (brutto) dohodou
Hľadám prácu na farme
Dobrý deň, mám 34 rokov a hľadám si prácu na farme ako pomoc pri ošetrovaní HD, kŕmič a podobne v okrese GA,SA,TT Ďakujem za ponuky. Číslo vymyslené, kontaktujte ma prosím mailom: 1989777@
Ponúkame prácu na farme
Ponúkame pracovné miesto na farme v pozícii ošetrovateľ HD. Náplň práce:starostlivosť o teľatá, napájanie, kŕmenie dobytka. Veľmi slušné finančné ohodnotenie. Uvítame prax v poľnohospodárstve. Len okolie Stropkova!!!
Traktorista 6,5€/ hod. v čistom
Príjmeme zodpovedného zamestnanca do mladého kolektívu. V teréne 6,5€/hod., pri oprave strojov na farme 5,5€/hod. Nieje možnosť ubytovania na farme. Príspevok na stravu. 13.plat vo výške 700 euro pri plne odpracovaných dňoch.
Pracovník k ovciam - okres Detva
Farma Palakovo hľadá pracovníka ku ovciam. Kŕmenie, strojové dojenie, ošetrovanie oviec a pasenie. Zamestnávateľ zabezpečuje ubytovanie priamo na farme a obedy. Alkohol na farme netolerujeme. Nástupný plat 900€ v čistom.
Hlad pracu na farme BJ a okolie
Hladam si pracu na.farme robil som pri konoch aj pri HD . Som drzitelom vodicskehonaj na traktor. Som tvrdy nepriatel alko napojov.