bazár, predaj, inzercia, predám

práca s traktorbágrom

Kategória: Remeselné a stavebné práce

ponúkam prácu s traktorbágrom.
práca s traktorbágrom
Podobné inzeráty
Práca s autožeriavom a traktorbágrom CASE
Ponúkame žeriavnícke práce s autožeriavom . Západné Slovensko! Nosnosť 24t! Dĺžka ramena 25m! Výkopové, zemné a búracie práce s traktorbágrom CASE! Ponuka služieb: montáž väzníkového krovu montáž klasického krovu montáž drevodomov výškové práce vykladanie, nakladanie kamiónu montáž oceľových hál betónovanie s bádiou nakladanie a vykladanie stavebného materiálu zemné a výkopové práce búracie práce Cenník služieb: Cena závisí od vzdialenosti a doby práce stroja! Pre viac info nás kontaktujte!
Ponúkam zemné prace a bagrovanie traktorbagrom Komatsu
Ponúkam zemné prácea bagrovanie traktorbagrom Komatsu. Výkop všetkého druhu, dosah do hĺbky 6,5m(pokial je nutnosť dása aj viac), paletizačne vidly pre vykladanie. Základy stavieb, žumpy, čističky, plynové prípojky,elektrické prípojky,bazény,kanalizácia, vsakovačky, vodovodné prípojky, základy plotov, trhanie koreňov, svahovanie terénu, úpravy pod zámkovou dlažbou, spevňovanie ciest, rozvoz zeminy v pozemku, odvoz sutin, búranie tehlových objektov…. V ramci Oblasti Turzovka/ Čadca a okolie. Cena je 35€/hod. Minimalna objednavkova doba je 3hod. Pri dlhšom najme cena dohodou.
Výkopové a búracie práce Traktorbagrom
Ponúkam výkopové a búracie práce Traktorbagrom Komatsu WB97s. K dispozícii mám výkopové lyžice 30, 60, 90 cm a hydraulickú svahovaciu lyžicu 150 cm. Práce ponúkam v okresoch: KE, KS, TV, PO. Cena je 30€ na hodinu.
Zemné a výkopové práce traktorbagrom, autodoprava
Ponúkame zemné a výkopové práce traktorbagrom a autodopravu sklapacom tatra 815. Výkop základov pod stavby,pivníc, žúmp,inžinierskych sietí atď.. Úprava terénu, svahovanie.. Dovoz a odvoz sypkých materiálov štrk, piesok, zemina... Zemné a výkopové práce bager,auto
Zemné práce - traktorbágrom
Ponúkam zemné práce vykonávané traktorbágrom New Holland lb95.b v okolí Žiliny, pracovné vidly, zádný podkop s výložníkom dl.6,0 m, zbíjacie kladivo k dispozícií. - lyžice 40cm, 80cm - výkopové, búracie a zemné práce - odvoz zeminy a stavebnej sute - výkopy základov, ryhy, drenáže, ploty, šachty, vsaky, jamy - príprava pozemkov na výstavbu, údržba a čistenie pozemkov - terénne úpravy, vyrovnávanie pozemkov, vrátane dopravy zeminy a materiálov - oprava vodovodných a kanalizačných sietí a prípojok Cena za motohodinu od 45,0 €. Tel.:
Zemne a vykopove prace traktorbagrom CAT
Ponukam zemne a vykopove prace traktorbagrom CAT 442D s oboma natacacimi napravami(vysoka obratnost). Buranie starych domov, kopanie pivnic, zakladov, rovnanie pozemkov, prekladka/nakladka zeminy, pripojky atd.