bazár, predaj, inzercia, predám

PRACA V NEMECKU - KURENAR / VODOINŠTALATER

Kategória: Remeselné práce

Ponúkame prácu pre skúsených vodoinštalatérov, montérov sanity a kurenárov do Nemecka. Príjmeme ucelené partie ale aj šikovných jednotlivcov.
Náplň práce:
Inštalačné vodárenské a kurenárske práce ako sú -inštalácia vodovodných rozvodov,
-lisovanie rúr,
-montáž radiátorov,
-inštalácia vaní, sprchových kútov, Wc,
-montáž sanity,
- inštalácia rozvodov kúrenia,
- montáž kúrenia,
- inštalácia podlahového kúrenia.
Podmienky:
- prax v danom obore,
- jeden človek z partie by mal mať znalosť Nemeckého jazyka na základnej pracovnej úrovni,
- práca na živnosť (A1),
- samostatnosť a seriózny prístup.
Ponúkame:
- hodinová mzda od 19€,
- ľudský prístup,
- fakturácie 14/14 (dní) - splatnosť vždy na čas,
- možnosť týždenných záloh,
- doprava do zamestnania je individuálna, vlastné auto je výhodou, nie však podmienkou.
Nástup je možný ihneď alebo po dohode.
V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na e-mailovej adrese info@ alebo prostredníctvom telefónnych čísel alebo .
PRACA V NEMECKU - KURENAR / VODOINŠTALATER
Podobné inzeráty
Vodár kurenar nonstop
Dobrý deň,som vodoinstalater a kurenar a Vykonávam tieto instalaterske a kurenarske práce, rozvody vody,odpadu,kúrenia,podlahoveho kúrenia, montáže radiátorov,wc,batérií atď..V pripade otázok volajte na tel.čisle Non stop aj poruchove služby
Vodoinštalatér / Kúrenár do Nemecka
Ponúkame prácu pre skúsených vodoinštalatérov a kúrenárov do mesta do Bavorska. Práca aj pre partie ale aj pre jednotlivcov. Ide o inštaláciu vody, kúrenia, podlahového kúrenia, sanita. Práca je na živnosť Hodinové sadzby od 21€ do 23€ Ubytovanie zabezpečené Fakturácia 14/14 Turnusy 3/1 alebo 4/1 Nemecký jazyk výhoda Nástup od marca 15.03.2020 . Email - Kol-marplus@ Tel. :
PRÁCA V NEMECKU
Práca v Nemecku v oblasti ELEKTRO (ČÍTAJTE VŠETKO!). V súčasnosti hľadáme posily do nášho tímu na nižšie uvedené pozície. - Elektrotechnický inžinier pre energetiku a technológie budov - Elektrotechnici - Pomocník v elektrotechnickom sektore (nemusíte byť nevyhnutne elektrikár, stačí, že ste schopný a spoľahlivý a máte všeobecný prehľad). Ponúkame: - Zamestnanie na dobu neurčitú. - Odmeny nad rámec kolektívnej zmluvy. - Hodinová mzda 15 eur, ak ste absolvovali odborné vzdelávanie. - Týždenné turnusy (4 dni práca a 3 dni doma) alebo flexibilný pracovný čas. - Po každom turnuse nie je potrebné ísť domov (UBYTOVANIE ZDARMA!). - Nezdaniteľné príspevky. - Preplatenie nákladov na ubytovanie v Nemecku. - Dovolenka a vianočné prémie. Vaše umiestnenie: - Nemecko Bavorsko Náplň práce: - Elektromontážne práce - Inštalácia a údržba ostatných zariadení - Vykonávanie rôznych meraní Váš profil - Ukončené elektrotechnické vzdelanie alebo prax v elektrotechnickom priemysle je výhodou, nie je podmienkou. - Nemecký jazyk je výhodou (NIE je podmienkou!). Spoločnosť Elektro Zaglauer je poskytovateľom personálnych služieb v Nemecku už viac ako 35 rokov Elektrotechnický priemysel. Dlhodobo zamestnávame ľudí z Českej a Slovenskej republiky. Elektro Zaglauer Hermann Zaglauer Untere Vorstadt 4 94469 Deggendorf +49 (0) 991 - 285 299 V prípade komunikácie v českom jazyku volajte na české telefónne číslo. Pavel Thoma Telefón:
Práca v Nemecku
Hľadáme pracovníkov pre stavebnú činnosť v Nemecku! Naša firma má pravidelne veľký počet zákaziek akéhokoľvek typu v stavebníctve a radi by sme si Vás zapojili do našej pracovnej databázy. Ponúkame: Pracovné príležitosti v rôznych oblastiach stavebníctva v Nemecku. Možnosť pracovať na zaujímavých projektoch s rôznorodými úlohami. Stabilnú prácu a primeranú odmenu. Požadujeme: Skúsenosti v stavebnom priemysle alebo ochotu sa naučiť a pracovať v stavebníctve. Schopnosť pracovať v tíme a dodržiavať termíny. Záujem pracovať v Nemecku a komunikovať v nemeckom jazyku (výhodou). Ak máte záujem o prácu v stavebníctve v Nemecku a chceli by ste sa stať súčasťou nášho tímu, neváhajte a kontaktujte nás. Pošlite nám váš životopis a kontaktné údaje na e-mail: solumonworkers@ alebo nás kontaktujte telefonicky na čísle: . Tešíme sa na spoluprácu a príležitosť pracovať s Vami na našich projektoch! S pozdravom, Solumon s.r.o.
Vodoinštalatér / Kurenár
Ponúkame prácu pre skúsených vodoinštalatérov,kúrenárov do Nemecka ( Mníchov). Ide o inštaláciu vody, kúrenia, podlahového kúrenia, sanita. Práca je na živnosť Hodinové sadzby od 21€ do 22€ Ubytovanie zabezpečené Fakturácia 14/21 Turnusy 3/1 , 4/1 Nemecký jazyk výhoda Po dohode nástup možný ihneď. Email - Kol-marplus@ Tel. :
VODOINŠTALATÉR - INŠTALATÉR - KÚRENÁR - POMOCNÝ INŠTALATÉR
Hľadáme zručných pracovníkov so živnosťou na vyššie uvedené profesie. Ideálne s vlastným autom a vybavením. Práce v Ba a okolí do cca 70 km. Môže byť aj elektrikár so základnou praxou inštalatéra. Realizácie vody, odpadu, kúrenia a inštalácie tepelných čerpadiel. Dobré platové podmienky.