bazár, predaj, inzercia, predám

práca v sade a ubytovanie

Kategória: Poľnohospodárstvo

ponúkam stálu prácu v sade (najlepšie pre rodinu) ako správca/robotník spolu s bývaním. Uprednostňujem kvalifikáciu poľnohospodársky mechanizátor, ale podmienkou sú skôr schopnosti ako vysvedčenia. Ide o ovocný sad o výmere 11 ha. Bývanie je v novorekonštruovanom rodinnom dome vrátane záhrady 10arov. dom má obytnú plochu 100m2 a zastrešenú plochu 140m2 Vybavenie: kuchynská linka, elektrika, voda, kúpeľňa, ústredné kúrenie, pračka, chladnička. Sad je ca 5km od Kolárova, pri Malom Dunaji. Dohode, vrátane platu, musí predchádzať osobná návšteva - je to treba najprv vidieť - na cestu prispejem
práca v sade a ubytovanie
Podobné inzeráty
FARBA - BELGICKO
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : BELGICKU PRÁCA JE ŽIVNOSŤ !!!! Družstevník / Staranie sa o dobytok Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto HĽADÁME pracovníkov na pozície : KRMIČ/DOJIČ/PRACA s DOBYTKOM Potrebná prax min 1- 2 roky s dobytkom. TURNUSY sú 5-6 týždnové a 2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. Smena trvá 6 hodín - za smenu máte 85 eur. Smien možete robiť ak chcete aj 2 denne. Práca je vykonávaná cca 12 hod/denne, 6 -7 dní v týždni. +- 260 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 300 - 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
Práca v  Holandsku v skleníkoch a triediarňach - pre ženy
Ponúkame možnosť dlhodobej práce v HOLANDSKU v skleníkoch, kt. je vhodná najmä pre ženy. Práca zahŕňa zastrihávanie, triedenie či balenie chryzantém a orchideí ako aj ďalšie práce s rôznymi druhmi plodín v skleníkoch či pri triedení zeleniny a ovocia na halách. Práca je na jednu zmenu, aktuálne volné pozície sú najmä pre ženy na prácu s kvetmi a triedení ovocia. Potrebná aspoň základná znalosť angličtiny alebo sa vedieť dohovoriť po poľsky. Potrebné je mať dobrý zdravotný stav, nakoľko sa jedna o manuálnu prácu. Mzda je vyplácaná týždenne na bankový účet. Mzda závisí od veku: 17 rokov 9,70 € brutto / hod. 18 rokov 9,70 € brutto / hod. 19 rokov 9,80 € brutto / hod. 20 rokov 10,00 € brutto / hod. 21 rokov a viac 10,48 € brutto / hod. Tieto sumy platia do 38 hod/týždeň. Nad 38 hod/ týždeň je hradený príplatok + 35% (celkovo 135%) Ubytovanie zabezpečené, plne vybavené s internetom, vybavenou kuchyňou, práčkou, sušičkou. Na izbe sú 2-3 osoby. Cena ubytovania 97€ /týždeň a je zrážané z výplaty. Ubytovania sú v lokalite Westland. Cena povinného zdravotného poistenia je 30.35€/ týždeň. Zabezpečená doprava do práce a z práce Dopravu do práce a z práce zabezpečujú služobné vozidlá alebo bicykle v závislosti od vzdialenosti ubytovania a pracoviska, jazda na bicykli je asi 7 km. Transport je poskytovaný zdarma. V prípade záujmu je potrebné nám poslať životopis s fotkou a aktuálnym tel. kontaktom na náš email.
Obľúbená práca v skleníkoch na Morave.
Priemerný čistý zárobok predstavuje 1000 - 1050€/mesiac a viac. Ubytovanie zdarma. Týždenne zálohy, výplata každý mesiac aj v hotovosti. Stravovanie individuálne podľa dohody. Pracuje sa 8 hod/deň, 5 dní v týždni, ale aj s možnosťou nadčasov. Práca nie je ťažká, ale hľadáme prednostne ľudí, zvyknutých na fyzickú prácu. Možnosť pracovať turnusovo ale aj dlhodobo. Práca vhodná pre ženy, mužov aj páry. Nástup 30.7. Viac na čísle (stačí prezvoniť, zavoláme naspäť) PersON – tradičné zárobky u tradičných partnerov.
ponúkam prácu
Hľadám pracovníkov (záhradkárov alebo manuálne zručných ktorým neni práca z oblasti záhradníctva cudzia)muži,ženy.Práca v Taliansku na živnosť.15eur/hod.Diéty:32eur/deň,ubytovanie a cesta hradená.Výplata buď každý týždeň alebo každý mesiac ako sa dohodneme.Práca minimálne na polroka.Alkohol sa netoleruje v pracovne dny.
Pastier jalovíc
Ponúkame prácu pastiera jalovíc v okolí Banskej Bystrici, počas letných a jesenných mesiacov. Cena dohodou. Voľné pasenie so psami, počas sezóny ubytovanie v maringotke. V zimných mesiacoch práca na vrátnici a ubytovanie na hospodárskom dvore. Do zamestnania nástup možný ihneď. Kontakt:
Práca v Nemecku pre DEUTSCHE BAHN
Hľadáme do tímu 2 nových kolegov na prácu s krovinorezom a vyrezávanie bezpečnostných zón pri železničných tratiach v Nemecku. Ide o práce pre nemecké železnice. Začiatok práce: 07.08.2023 Odchod: 06.08.2023 Čo ponúkame? - pracovné auto - ubytovanie (zabezpečené + hradené) - pracovné náradie - prax nie je potrebná - znalosť nemeckého jazyka nie je potrebná - turnusy 2 a pól ťýždňa - 5 dní doma/ prípadne 3 týždne a týždeň doma (podľa dohody v rámci kolektívu) - práca 10 hodín denne, pondelok až sobota - plat: 1. Turnus - 15€/hod pri obojstrannej spokojnosti ďalšie turnusy 16€/hod Naše požiadavky - živnosť V prípade záujmu o bližšie info nás kedykoľvek kontaktujte správou alebo telefonicky na č. .