bazár, predaj, inzercia, predám

Pracovne lampy - Ikea Svallet

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám dve pracovne lampy Ikea Svallet v perfektnom stave. K lampam navyse prilozim aj nove LED ziarovky E14, 5,5W 470LM, 6400K.

Prosim len vazny zaujem a seriozne jednanie.
Cena je pevna!
Pracovne lampy - Ikea Svallet
Podobné inzeráty
Industriálne lampy - reťaze
Dobrý deň, máme na predaj niečo z našej dielničky. Štýlové ručne robené INDUSTRIALNE lampy určené na pracovný stôl, nočný stolík alebo kdekoľvek v interiéri na vytvorenie príjemného osvetlenia. Zaujmú svojím tvarom a prevedením. Každá lampa je jedinečný kus, vyrobený na mieru, nikdy sa nedajú vyrobiť rovnaké lampy iba identické. Tieto lampy zaujmú svojím vzhľadom či už sú zapnuté alebo vypnuté. Lampy sú vyrobené v INDUSTRY štýle zo starého dreva a z použitých vyradených súčiastok. Povrch je upravený lakom (matným alebo lesklým). Drevo väčšinou opálené a okefované-upravené voskom alebo lakom. Použité žiarovky LED-E27/E14. Určite nájdu svoje miesto vo Vašej knižnici alebo ako ozdoba Vášho pracovného stola. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
Led pracovne svetlo výkonné
Scangrip 03.5619 Stavebná lampa Nova-Ex 3400lm Rad EX PROOF od SCANGRIP je vyrobený pre vysokorizikové prostredie s nebezpečenstvom výbuchu. Linka odolná voči výbuchu je ideálna pre prácu na mori, chemický priemysel, tankery, rafinérie a ďalšie. Bijzondere kenmerken Pracovná lampa NOVA-EX odolná voči výbuchu poskytuje extrémne jasné osvetlenie pre nebezpečné priestory s nebezpečenstvom výbuchu S výrazným zvýšením z 2 000 lúmenov na 3 400 lúmenov ponúka aktualizovaný NOVA-EX o 70 % vyšší svetelný výkon v porovnaní s predchádzajúcim modelom. Technológia COB LED poskytuje rovnomerné a úplne rovnomerné osvetlenie s vysokou hodnotou CRI, ktorá sa približuje dennému svetlu, čo je obzvlášť efektívne ako pracovné osvetlenie V závislosti od pracovnej úlohy si môžete vybrať medzi 2 úrovňami osvetlenia: 50 % alebo 100 % Kryt je vyrobený z tlakovo liateho hliníka a je odolný voči nárazom, aby odolal aj silným úderom a otrasom, a pracovné svetlo je vybavené 10 m káblom, ktorý je ideálny pre pohyb s prístupom k elektrine. Pracovné svietidlo LED NOVA-EX odolné voči výbuchu odolá drsným, vlhkým a špinavým podmienkam profesionálneho pracovného prostredia a dokonca vydrží aj prácu vonku vo všetkých druhoch poveternostných podmienok, pretože je tiež vodotesné (IP65). Integrovaná rukoväť umožňuje pohodlné prenášanie pracovného svetla z jedného pracovného miesta na druhé Flexibilný statív možno použiť ako háčik na zavesenie a umiestniť lampu do požadovaného uhla NOVA-EX je schválená a certifikovaná TÜV SÜD podľa smernice ATEX č. 2014/34/EU platnej od apríla 2016 a podľa IECEx Technische Gegevens S nabíjačkou batérie: Nie Povrchová úprava materiálu: Kunststof Rozmery: 266 mm x 123 mm x 270 mm Uitvoering: Bouwlamp Typ lampy: LED bez uitwisselbaar Vhodné pre počet svietidiel: 1 Žiadne M. rozpätie: 100/240 V Met lichtbron: Ja Met statiefhouder: Ja Teplotná teplota: < 6000=""> Met bescherming: Nee Beschermingsgraad (IP): IP65 Farba svetla: Biela Vhodné pre výkon lampy: < 35=""> Oplaadbaar: Nie Spôsob pripojenia: Plochá zástrčka Kleur behuizing: Grijs Dĺžka rozvodnej siete: 10 m Met wieltjes: Nee Počet palíc: 1 So zásuvkou: Nie Efektívny svetelný tok podľa IEC 62722-2-1: 3400 lm Najnižšia trieda energetickej účinnosti vymeniteľnej žiarovky: A Najvyššia trieda energetickej účinnosti vymeniteľnej žiarovky: A++ So statívom: Nie Jas pri volaní: 2900 / 5800 lx Bediening cez aplikáciu: Nee
Závesná lampa, biela/strieborná Ikea
Predám Závesnú lampú IKEA PS 2014 inšpirovaná sci-fi filmami je víťazom medzinárodnej súťaže dizajnu Red Dot Award. Jednoduchým potiahnutím šnúrky môžete meniť tvar lampy a zároveň aj intenzitu osvetlenia. Lampa je nová, bola len namontovaná - nevyhovuje nám. Cena je 100€ + pošta v okolí Čadce doveziem.
LED lampy + led žiarovky
Predám LED lampy so žiarovkami, vhodné do hál, garáží na osvetlenie priestorov. Zabalené LED lampy za 10 EUR / ks Odbalené LED lampy za 5 EUR / ks Samostatné LED žiarovky 3 EUR / ks Počet kusov je obmedzený, viď. na fotkách. Trnava.
Ikea lampy
Mam lampy z IKEA, priemer @38cm, 9kus + žiarovka Osobný odber BB, PD
Lampy Ikea Melodi - cena za 3ks
Predam 3ks lampy bielej farby Ikea Melodi, rozmery su pri obrazku, ziadne poskodenie. Rozsvietene vyzeraju ako na fotke - real z nasej kuchyne. K lampam sa odporuca bezna usporna ziarovka LED E27. Povodna nakupna cena bola 6 eur za kus, predavam vsetky 3 spolu za 10 eur.