bazár, predaj, inzercia, predám

pracovnička do práčovne

Kategória: Ostatné

hľadám zodpovednú kolegyňu do hotelovej práčovne.
pracovný čas je možný 6 hod/denne alebo aj 8/hod denne poďľa dohody. mzda 5 Eur/hod. tpp, polovičný úväzok alebo dohoda.
pracovnička do práčovne
Podobné inzeráty
pracovníčka  v čistiarni
Príjmeme pracovnú silu na pozíciu pracovníčka v čistiarni Prešov. info na t.č.
Administratívna pracovníčka
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mail. adr.: vanessaszeteiova22@ (prosím NEVOLAŤ). Administratívna pracovníčka Topoľčany Pracovný čas: 8:30-15:00 (pondelok - piatok) Evidovanie prijatej a odoslanej korešpondencie. ☎️Príjimanie a evidovanie elektronickej pošty a telefonických hovorov. Práca s interným informačným systémom spoločnosti. Obsluha bežných kancelárskych zariadení (počítač, kopírka). Spracovávanie rôznych podkladov pre nadriadených pracovníkov. Komunikácia s dodávateľmi, odberateľmi a externými partnermi. Zodpovednosť za zverenú hotovosť, vklady a výbery finančných prostriedkov z bánk. Práca s dokumentáciou – zakladanie, triedenie, vyhľadávanie, evidovanie, archivácia.
Pracovníčka do hotelovej práčovne
hľadám zodpovednú a precíznu osobu do hotelovej práčovne. pracovný čas podľa dohody. je možný aj skrátený uväzok. plat 5.00 Eur netto/ hod.
Požičiam Aerifikátor
Ponúkam vám na prenájom motorový aerifikátor trávnikov EASY CORE 104, ktorého výkon je až 2000 m2 za jednu hodinu. Používa sa jednoducho ako klasická motorová kosačka. Stačí naštartovať, spustiť hroty " duté alebo plné" pákou na trávnik, zatlačiť spodnú páku pod rúčkou a aerifikátor viesť v smere, kde chcete prevzdušňovať trávnik. Aerifikátor požičiavame: - pondelok, utorok, streda, štvrtok (vyzdvihnutie vždy medzi 8:00 a 9:00, vrátenie je po 24 hodinách. - piatok (vyzdvihnutie vždy medzi 8:00 a 9:00, vrátenie je v piatok do 16:00) - víkend (vyzdvihnutie vždy o16:00, vrátenie je v pondelok do 8:00, alebo v nedeľu o 18:00) Ceny za prenájom 90€ v pracovné dni na celý den 70€ v pracovné dni na polden (4 hodiny) 120€ víkend K aerifikátoru ponúkame možnosť zapozičania pieskovacieho vozíka H620 a zatahovacej siete. Ceny za prenájom 60€ v pracovné dni na celý den 50€ v pracovné dni na polden (4 hodiny) 90€ víkend Taktiež ponúkame možnosť aerifikácie priamo u vás. Do 200m2 -cena 90€ Nad 200m2- cena za m2 - 0,40€ Nasledne v prípade záujmu aj pieskovanie + zatiahnutie piesku, v cene neni zahrnutý material Do 200m2 -cena 70€ Nad 200m2- cena za m2 - 0,32€
Pracovnicka/pracovnik upratovacich služieb
Hľadáme zodpovedného pracovníka upratovacích a čistiacich služieb do prevádzky v Novom Meste nad Váhom. Náplň práce: Zamestnanec uskutočňuje čistiace a upratovacie práce podľa pokynov vedúceho pracovníka. - dvojzmenná prevádzka (Po-Pia + víkendy) Mzdové podmienky: 700€ (brutto) + dochádzkový bonus 50€ Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť, flexibilita, zručnosť, zodpovednosť Termín nástupu: ihneď Druh pracovného pomeru: plný úväzok/živnosť Skúsenosť s upratovaním je vítaná.
Pracovník/pracovníčka upratovacích služieb
Hľadáme zodpovedného pracovníka upratovacích a čistiacich služieb do prevádzky v Petržalke. Náplň práce: Zamestnanec uskutočňuje čistiace a upratovacie práce podľa pokynov vedúceho pracovníka. Práce sa týkajú exteriérových prác letnej a zimnej údržby. Pracovný čas: Po-Pia/ 6:00-10:00 Mzdové podmienky: dohoda 360€ (netto) alebo živnosť 5,50€/hod. Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť, flexibilita, zručnosť, zodpovednosť Termín nástupu: ihneď Skúsenosť s upratovaním je vítaná. Bližšie info telefonicky alebo priamo na pracovnom pohovore.