bazár, predaj, inzercia, predám

Praktická rozdvojka na telefón

Kategória: Ostatné drobné

Viď foto.
Pri osobnom predaní dám za cenu ako je uvedené, ale ak niekto chce poštou tak v tom prípade za poštovné + 3€.
Praktická rozdvojka na telefón
Podobné inzeráty
Retro vypinace, zvonceky, rozdvojka
Predam tieto retro - bakelitove veci na fotkach. 2x zvoncek, 2x spinac na svetlo (1. na povrch, 2. do steny). rozdvojka. 2x krytka, 1x objimka. veci boli pouzivane a boli funkcne. potrebne vycistit, iank pekny stav. cenu ponuknite. najlepsie vcelku, ale som ochotny predat aj po kusoch. da sa aj poslat.
Originál MC4 konektory
Ponúkam nové originál MC4 konektory. Výrobca Stäubli (pôvodne Multi-Contact) - prvotriedna kvalita. K produktom je plná záruka, doklad o kúpe, možnosť odpočtu DPH. Množstevná zľava pri kúpe viac ako 10 kusov - napíšte e-mail, pošlem Vám cenovú ponuku. 1x pár MC4 konektor vrátane pinov cena: 3,6€ 1x rozdvojka cena: 7,8€ 1x kábel dlhý 56cm s 4A poistkou cena: 26,4€
Legrand rozbočovacia zásuvka 2×, biela
nový tovar. rozdvojka. nepoužil som. pošlem aj poštou alebo Packeta. V spodnej časti tohto rozbočovača sa nachádzajú dve zásuvky 2P a na boku zásuvky USB typu A a C na pohodlné nabíjanie a pripojenie všetkých potrebných zariadení - ideálne napríklad na použitie pri nočnom stolíku. Súčasťou balenia je aj stojan na smartfón a úložný priestor na koniec kábla.
Káble a drobné elektro
Predám nasledujúce: - Napájací kábel k PC - Mini USB kábel (rôzne dĺžky) - Micro USB kábel (rôzne dĺžky) - Scart kábel - Rozdvojka na scart kábel - USB autonabíjačka na mobil - Hdmi kábel - Audio kábel Cinch 2x (M/M) - Audio kábel 3,5 Jack (M) -> 2x Cinch (M) - Audio kábel 3,5 Jack ->3,5 Jack - GP nabíjačka na baterky AAA a AA - USB nabíjačka na mobil - Koaxiálny kábel (M/F) - Adaptér USB (F) -> Mini USB (M) - Sada skrutkovačov na mobily - Myš k PC - Dualshock 3 ovládač k PS3 (na súčiastky) - LNB konvertor značky Inverto 3304 k satelitnému tanieru Pošlem aj na dobierku, osobný odber v obci Tekovské Lužany. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty (kliknutím na moje meno pod inzerátom).
Káblová rozdvojka stereojack 3.5
Predám káblovú rozdvojku stereojack 3.5mm
Predám prudový chranič Zvonkove trafo Rozdvojky
Predam trafo SET 105-T-2 105VA 12V 8 EUR 2.Zvonkové trafo KANLUX KTF 8-24V 230Vcena 6,50eur 3.ROZDVOJKA 230V 1ks 2eur