bazár, predaj, inzercia, predám

Prave indigo

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam na predaj prírodnú bio farbu na vlasy Indigo. Je vhodná na kombináciu s hennou, kde sa dosahujú medeno-hnedé až tmavohnedé odtiene podľa namiešaného pomeru henny a indiga. Ak si želáte vytvoriť intenzívnu čiernu farbu je potrebné dvojfázové farbenie podla navodu. Cena za 100g je 4,3€ , postovne a balne 1,50€. Prosim pozrite si aj ostatne moje inzeraty. Tel cislo je iba vymyslene. Posielam az po uhrede na ucet
Prave indigo
Podobné inzeráty
henna & indigo
Prírodné odtiene hnedej farby je to po čom túžite? Odpoveďou je henna&indigo, ktorá je iba pre tých najnáročnejších. Pretože to nie je obyčajná farba ale prírodná kúra, ktorá Vaše vlásky vyživí a dodá im neprekonateľný lesk. A ešte jedna výhoda, 100% krytie šedín (overené mnou :D ). 100g vydrží cca na jednu hlavičku priemerne hustích vlasov dlhých po plecia. Cena za 100g je 3,80 Eur. K cene je potrebné pripočítať obyčajné poštovné 1,50eur. Tel číslo je iba vymyslené pre potreby inzerátu.
Henna , Indigo 100% organické
Predám hennu alebo indigo určené na farbenie vlasov. Balenia sú po 100g/3€. Ak by ste chceli odoberať viac kusov, je možné sa na cene dohodnúť. Jedno balenie vystačí podla dľžky vlasov na jedno alebo dve farbenia. Posielam zásielkovňou, alebo si môžete osobne prísť v rámci bratislavy.
Predám indigo na farbenie vlasov
Predám kilogramove balenie indiga na farbenie vlasov, v krabici je 10 ks 100gramovych vrecúšok. Dá sa použiť aj na farbenie odevov. Značka indian natural hair care. Pôvodná cena 30 eur.
Tinktúra Orech Kráľovský
Tinktúra Orech kráľovský Vysokokvalitná tinktúra z orecha kráľovského. Zloženie : kvalitná domáca jablkovica pálená v pestitelskej pálenici, macerát z čerstvých pupenov orecha kráľovského. Produkt je vysokokoncentrovaný, má čiernu farbu. 50ml : 5€ 100ml: 9€ 200ml: 17 € 500ml: 40 € Tinktúra kvapky (macerát) z púčikov živých rastlín Orech sa používa na posilnenie odolnosti organizmu pri nepriaznivých podmienkach, taktiež pri kontrole metabolizmu, cholesterolu a triglyceridov. Obsahuje veľa účinných látok ako: flavonoidy, triesloviny, vitamín C, silice, karotenoidy. Tinktúra má protizápalový efekt, vďaka ktorému je vhodná pri výplachoch, kloktaniu, pri zápaloch v ústach, používa sa pri bakteriálnych infekciách. Vhodná na udržanie fyziologickej rovnováhy tukov v krvi, podporuje pravideľnú funkciu črevného traktu. Prečo tinktúry z púčikov: Rastliny počas kvitnutia sútredujú všetku silu a energiu do pukov a práve preto puky obsahujú mimoriadne hodnotné látky, ktoré sa potom v inej časti rastliny nevyskytujú a práve preto sú tinktúry z púčikov mimoriadne účinné. V púčikoch sa nachádzajú všetky hormóny, enzýmy, stopové prvky, minerály, vitamíny a ďalšie látky, ktoré zásadnou mierou ovplyvňujú budúcnosť rastliny. Luhovanie púčikov rastlín sa v alternatívnej medicíny nazýva gemmoterapia.
Blond paruka, pravé lidské vlasy
Blond paruka, pravé lidské vlasy
Prave vlasy
Prave vlasy 55cm charmant bondings