bazár, predaj, inzercia, predám

Prechodné dámske topánky

Kategória: Topánky, obuv

Predám dámske prechodné topánky použité, číslo 39. Má dobrý stav.
Prechodné dámske topánky
Podobné inzeráty
Rôzne dámske a pánske topánky
Predám dámske a pánske topánky. Osobný odber Košice alebo zašlem poštou. 1. Dámske čierné topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 6€. 2. Dámske hnedé topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 5€. 3. Značkové LOTTO tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 4. Značkové ADIDAS tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 5. Dámske tenisky s holografikou - veľkosť 39, cena 6€. 5. Čierno-zlaté športovo elegantné topánky - veľkosť 39, cena 5€. 6. Sandále s mašličkami - veľkosť 40, cena 5€. 7. Marhuľové baleríny s kovovou špičkou - veľkosť 40,cena 4€. 8. Dámske šľapky s kamienkami - veľkosť 39, cena 4€. 9. Pánske topánky - veľkosť 47, cena 8€. 10. Pánske tenisky - veľkosť 45, cena 8€.
Topánky letné aj prechodné 10€
Predám vo výbornom stave topánky 38 Letné sandále 10€ Čierne čižmy prechodné nad kolená 10€ Hnedé prechodné na podpätku 10€
Dámske čižmičky veľkosť 37
Dámske čižmičky veľkosť 37 Sivé latkové prechodne - 9€ Čierne latkové prechodne - 9€ Hnedé koženkové prechodne minimálne nosene - 18€ V prípade zaslania poštou sa prirátava poštovne
Dámske prechodné topánky 40
Predám čierne dámske prechodné topánky v top vstave, veľ. 40, cena 7 € + poštovné
Detské topánky Protetika 28EU
Chlapčenské detské topánky značky Protetika - Štýlové a pohodlné topánky pre vaše malého dobrodruha! Hlavné vlastnosti týchto topánok: Kvalitný materiál: Topánky sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči opotrebeniu a zároveň pružný pre pohodlnosť pri chôdzi. Vaše dieťa si tak môže užívať svoje dobrodružstvá s dôverou. Pohodlný dizajn: Protetika topánky majú ergonomický dizajn, ktorý poskytuje optimálnu podporu nohy a správne držanie chodidla. Sú vybavené pohodlnou stielkou a mäkkou podšívkou, čo zaručuje maximálny komfort pri každom kroku. Bezpečnostné prvky: Topánky sú navrhnuté so zreteľom na bezpečnosť vašich detí. Majú protišmykovú podrážku, ktorá zabraňuje uklznutiu a poskytuje lepšiu stabilitu. Okrem toho majú aj pevný zips alebo suchý suchý, čo uľahčuje obúvanie a vyzúvanie. Vhodné pre každodenné nosenie: Tieto topánky sú skvelou voľbou pre každodenné nosenie. Sú dostatočne odolné na to, aby zvládli aktívne hranie sa a pohyb, a zároveň dostatočne štýlové na to, aby sa hodili k rôznym outfitom. Veľkosť: Ponúkam tieto topánky vo veľkosti 28. Dôvod predaja :Žiaľ bratovy nesadla veľkosť.
Nove prechodne topanky zn. MINELI - mexton
Nove prechodne topanky zn. MINELI, velkost 38 (aj sedia). Topanky su v ruzovej farbe s hrubsou spodkom na topanke v bielom prevedeni.