bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj 2-izbového bytu + KK (52m2) v Bratislava - Dúbravka

Kategória: Byty

Realitná kancelária ARBIZ Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 2-izbový byt + KK na ulici Repašského v Bratislave - mestská časť Dúbravka.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

Lokalita: Bratislava – mestská časť Dúbravka
Dispozícia: 2–izbový byt + samostatná kuchyňa
Úžitková plocha bytu: 52,58 m2
Balkón: nie
Výťah: áno 2x
Poschodie: 12/12
Konštrukcia domu: železobetón
Stav: kompletná rekonštrukcia
Vykurovanie: ústredné
Parkovanie: v okolí domu
Pivničný priestor: áno

POPIS BYTU:

Byt sa nachádza na najvyššom poschodí budovy. Byt pozostáva z 2 obytných miestnosti, so samostatnou kuchyňou a z príslušenstva, ktorým je chodba, samostatné WC, kúpeľňa. K bytu prislúcha taktiež pivničný priestor. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom s celotieniacimi žalúziami orientovanými prevažne na severovýchod. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou postupne za obdobie piatich rokov. Kuchynská linka na mieru so spotrebičmi bola dodaná do roka. Celková rekonštrukcia bytu zahŕňa, podlahy, znižovaný strop, elektroinštalácia, výmena kuchyne a taktiež obklady v kúpeľni a WC. Byt sa predáva s kompletným vybavením viditeľným na fotkách. Bytový dom bol daný do užívania v roku 1974. Bytový dom prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu výťahov, výmenu vchodov, dlažba a maľba interiéru budovy, kamerový systém, zateplenie, výmenu strechy. Parkovanie v okolí budovy bezproblémové.

VYBAVENOSŤ/OKOLIE:

Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť - obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, detské ihrisko, sieť MHD (OC Saratov, Billa, potraviny Kraj, Lidl, ihrisko Pekníkova-tenis, basketbal, florbal, workout), cykloturistika a možnosti na rôznorodé športové aktivity a hlavne pre milovníkov prechádzok lesom, ktorý majú na dosah do pár minút. Byt sa nachádza v blízkosti anglickej školy, ktorá je v rámci Dúbravky vyhľadávaná. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v Bratislave.

CENA, PLATBA A NÁKLADY ZA BYT:

Cena bytu: 167 900,- eur
Platba: možnosť financovania hypotekárnym úverom
Náklady spojené s užívaním bytu: nájomné je 160 eur mesačne + 30 eur každá ďalšia osoba. Z toho fond opráv 53,- eur, plyn 18,- eur, elektrika 22,- eur.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:

Lokalita bytu ponúka ticho a v blízkosti krásnu prírodu. Byt je atraktívny nie len svojou polohou ale taktiež aj dispozíciou. Samostatné dve izby s oddelenou kuchyňou dodávajú dostatok priestoru. Príjemne presvetlený byt, vďaka čomu vyzerá optický väčší. V byte prevládajú neutrálne farby. Ideálny štartovací byt pre mladý pár, poprípade jednu osobu. Taktiež vhodný ako investičný byt.

Fotografie/Video nehnuteľnosti a taktiež homestaging zabezpečila naša kancelária.
V prípade, že zvažujete predaj svojej nehnuteľnosti, neváhajte nás kontaktovať. Bezplatná konzultácia a ohodnotenie Vašej nehnuteľnosti v rámci osobnej obhliadky je u nás samozrejmosťou. Sledujte našu prácu na soc.
Predaj 2-izbového bytu + KK (52m2) v Bratislava - Dúbravka
Podobné inzeráty
Prenájom prerobeného 3 -izbového veľkého bytu na Dieloch
Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - [3.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 1 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 2 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 3 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 4 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 5 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 6 Prenajmeme dlhodobo 3 -izbový byt /obytná plocha 79 m štvorcových/ s balkónom, so žalúziami, s kumbálom a pivnicou, čiastočne zariadený, so spotrebičmi /pračka, chladnička, umývačka riadu/ a internetom. Byt je prerobený, samostatný vstup do každej izby. Blízko zastávka MHD, potraviny, dobrá dostupnosť na R1. Z bytu je pekný výhľad na Zobor. Dom je zateplený, čo znižuje náklady na kúrenie.
Predaj 2 izbového bytu 106 m2 Račianska ulica, Bratislava
Ponúkam na predaj dvojizbový byt na Račianskej ulici, v Novom Meste, Bratislava Byt má 106 m2 Nachádza sa na druhom poschodí s výťahom. Má vysoké stropy a je komplet zariadený. Prešiel kompletnou rekonštrukciou Je veľmi dobre riešený, má dve samostatné izby a kuchyňu. Cena: 327 000€ / dohoda Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku stačí zavolať na číslo: Byt na predaj Bratislava, Bratislava byt na predaj Dvojizbový byt na predaj Bratislava Račianska ulica byt na predaj Predaj bytu Račianska ulica Nové Mesto predaj bytu Predaj bytu Nové Mesto Bratislava Bratislava predaj bytu Nové Mesto dvojizbový byt na predaj predaj bytu Bratislava nové mesto Dvojizbový byt na predaj Bratislava Nové Mesto Račianska ulica byt na predaj
Novostavba 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory a to 3x 3izbový byt, 2x 2 izbový byt, 1x 1izbový byt. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ PREDANÉ 3-izbový byt (č.2) - celková rozloha bytu je 79,5 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. • REZERVOVANÉ 3-izbový byt (č.3) - celková rozloha bytu je 91,7 m2 (podlahová plocha bytu + balkón) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.4) - celková rozloha bytu je 87,80 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba, chodba s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti a kuchyne s chodbou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli
REZERVÁCIA ,Predaj 4-izbový byt, Dúbravka ,BA IV
REZERVÁCIA ! Ponúkame na predaj 4-izbový byt v Bratislave na ul. Kpt.Rašu katastrálne územie Dúbravka –Bratislava IV. Byt je orientovaný do tichého dvora s výhľadom na Karpaty a na detské ihrisko. Úžitková plocha bytu je 75m2 / byt 73m2 + pivnica 2m2 /. Podlažie 1/8./ zvýšené prízemie, pod bytom sú pivnice /. Byt je v osobnom vlastníctve. Konštrukcia: panel, výťah . Predmetom predaja sú aj podiely na pozemkoch. Byt je bez ťiarch, Mesačne nájomné 170,-Eur + el. a plyn STAV BYTU: Byt je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu. V byte sú Merače tepla na radiátoroch. INTERNET a TV –Orange, T-com, DISPOZÍCIA BYTU: Vstupná chodba 3,8m2 , obývacia izba je priechodná s rozlohou 18,04m2, spáľňa má rozlohu 16,6m2, 2 x detská izba s rozlohou 10,7m2 a 9,5m2. , samostatné WC 1m2, kúpeľňa má rozlohu 2,7m2. Samostatný šatník 1,8m2, Samostatná kuchyňa 6,6m2, chodba 2m2. BYTOVÝ DOM: Je zateplený,menená strecha , má nové 2 x vchodové brány na magnetický čip. Nové schránky . V pivnici a na medziposchodí plastové okná. Menené komplet stúpačky. Nový výťah.  kočíkareň. LOKALITA: Katastrálne územie Dúbravka okres Bratislava IV. Kompletná občianská vybavenosť. Rýchla dostupnosť na diaľnicu. V okolí detské ihrisko, škôlka, škola, obchody, Billa 2min pešo, lidl 7min pešo, kultúrny dom , zástavky MHD 5min pešo, Parkovanie pred domom. Pred bytovým domom sú vybudované nové parkovacie miesta. Tenisové kurty, kaviarne. CENA 4-IZBOVÉHO BYTU JE V RK. kúpne zmluvy formou notárskej zápisnice,vklad kúpnych zmluv,notárska úschova. KONTAKT Jozef Šafránek,mobil: alebo mail: safranek@, V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.
Na predaj 3 izbový byt - Saratovská, Bratislava - Dúbravka
Typ: 3-izbový byt Ulica: Saratovská Obec: Bratislava-Dúbravka Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Živnostenská 4  Bratislava, VÁM V EXKLUZÍVNOM ZASTÚPENÍ PONÚKA NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT NA ULICI SARATOVSKÁ, BRATISLAVA - DÚBRAVKA. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, situovaný na prvom nadzemnom podlaží zatepleného bytového domu. Orientácia bytu je na dve svetové strany - na juh a na východ.  Byt pozostáva zo vstupnej haly, obývačky, kuchyne, dvoch spální, kúpeľne, samostatnej toalety, chodby a zasklenej loggie. K bytu prislúcha aj pivničná kobka.  V byte sú menené plastové okná so žalúziami a plávajúca podlaha. Pred dvoma rokmi bol vymaľovaný. V byte je natiahnutá optická prípojka do každej z izieb.  Zárubne sú pôvodné, kovové. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné.  Byt je kúpou voľný.  VÝMERA Úžitková plocha bytu je 70,21m2. Miestnosť č. 1: 19,25m2 Miestnosť. č. 2: 12,42m2 Miesnotsť č. 3: 12,39m2 Kuchyňa: 8,87m2 Kúpeľňa: 2,57m2 WC: 0,95m2 Predsieň: 12,38m2 Pivničná kobka: 1,38m2 Loggia: 3,2m2 BYTOVÝ DOM Bytový dom bol zateplený v roku 2014, má vymenené okná na spoločných chodbách, nový domáci telefón so zvončekmi a bytovými aparátmi (2020), vynovenú vstupnú halu a vymené vonkajšie aj vnútorné dvere vo vstupnej hale domu, nové schránky, nové výťahy (v bytovke sú dva). V roku 2018 sa menila kanalizačná stupačka, rozvody plynu, vody. V roku 2019 sa robila kompletná rekonštrukcia strechy.  V bytovom dome bol namontovaný nový kamerový systém vo vchode a vo výťahoch.  LOKALITA Bytový dom sa nachádza v tichej časti a je obklopený zeleňou. V blízkosti sa nachádzajú dve verejné parkoviská, ktoré ponúkajú bezproblémové parkovanie.  V okolí je plná občianska vybavenosť - obchodný dom Saratov (5 min pešou chôdzou), ambulancie všeobecného lekára a pediatra (2 min), detské ihrisko, viacero predajní potravín, kaviarne, policajná stanica, zdravotné stredisko, reštaurácie, krajčírstvo, kaderníctvo, salóny krásy, lekáreň...Všetko je pohodlne dostupné pešou chôdzou.  V blízkosti je tiež konečná zastávka električiek a autobusová zastávka (Pri Kríži). Dobrá dostupnosť do centra cez mesto aj na obchvat Bratislavy.  VÝHODY: - tichá lokalita, množstvo zelene - výborná občianska vybavenosť - skvelá dopravná napojenosť - bezbariérový vchod, aj samotný byt - bez vysokých prahov. - rekonštruovaný zateplený bytový dom s novými výťahmi, domovými zvončekmi a vstupnou halou  - výhľad na zeleň CENA: 200 000,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie.  Obhliadky sú možné po telefonickej dohode s Maklérom. !!GARANCIA!! --------------------------------------------------------------------------------- 1.prvotriedny a profesionálny prístup pri predaji alebo kúpe Vašej nehnuteľnosti 2.online právny servis a právne poradenstvo (vypraco
Predaj 4. izbového bytu, mezonet 126 m2 Nové Mesto
Ponúkam na predaj štvorizbový byt, mezonet Byt sa nachádza v Novom Meste, Tomašikova ulica - Koloseum , Bratislava Byt má 126 m2 + 13 m2 balkóny Nachádza sa v peknom prostredí v dobrej časti Bratislavy, s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt je slnečný, má 2x klimatizáciu, bezpečnostné dvere, vstavané skrine, K bytu sa dá prikúpiť parkovacie státie za 18 000€ Cena: 420 000€ Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku, stačí zavolať na číslo: byt na predaj Bratislava, štvorizbový byt na predaj Bratislava, Bratislava predaj štvorizboveho bytu, Bratislava Koloseum byt na predaj, Predaj bytu Koloseum Bratislava, Bratislava koloseum byt na predaj, Bratislava Nové Mesto byt na predaj, štvorizbový byt na predaj Nové Mesto