bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj 2-izbový byt novostavba Jégeho alej

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj 2-izbový byt s balkónom v novostavbe Jégeho alej (IV. etapa), ul. Jégeho v Bratislava II, mestská časť Ružinov - Nivy.
Byt je svetlý, slnečný, orientácia JV.
Byt sa nachádza na 10. poschodí v 20 podlažnom bytovom dome, kolaudovaný v roku 2016.
Celková podlahová plocha bytu je 54.52 m2 (plocha bytu 49.62 m²+balkón 4.90 m2).

DISPOZÍCIA:
- vstupná chodba, odkiaľ je samostatný vstup do každej miestnosti v byte
- kúpeľňa s vaňou , spojená s WC
- komora/šatník
- obývacia izba s balkónom, prepojená s kuchynským kútom
- spálňa.

STAV BYTU:
Byt sa nachádza v 5 ročnej novostavbe, celé vybavenie bytu je ako nové. Kuchynská linka je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, indukčná varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou), podlahy v izbách sú plávajúca podlaha, v kúpeľni je dlažba.
V spálni je vstavaný šatník, vstupné bezpečnostné dvere.
V šatníku je na mieru vstavany policový systém.
Mesačné náklady na 2 osoby 120 € (voda, kúrenie, nájom).

LOKALITA:
Lukratívne poloha novostavby Jégeho alej ponúka pohodlné spojenie širokej občianskej vybavenosti priamo v pešom okolí. Výborná dostupnosť autom, alebo MHD do celého mesta. V tesnej blízkosti sa nachádza veľa športovísk /hokejový a futbalový štadión/, park JAMA, plaváreň PASIENKY, kúpalisko TEHELNÉ POLE, jazero Kuchajda a Štrkovecké jazero.
Známe trhovisko "MILETIČKA" na Miletičovej ulici a nákupné centrum CENTRAL sa nachádzajú v tesnej blízkosti pešou chôdzou do 10 minút.
Byt je kúpou voľný.

Celková kúpna cena za byt je 265 500 €.
Byt sa predáva bez realitnej kancelárie. Neplatí sa provízia. Právny servis bude zabezpečený.



Kontakt:
Email: matlovazuzana@
Predaj 2-izbový byt novostavba Jégeho alej
Podobné inzeráty
2 izbový byt v Ružinove v obľúbenom projekte JÉGÉHO ALEJ
Ponúkame Vám na predaj príjemný 2 - izbový byt v Ružinove v obľúbenom projekte JÉGÉHO ALEJ. Byt je vhodný pre jednotlivca, pár ako aj začínajúcu rodinu. Celková rozloha bytu je 54,57m2, z toho balkón tvorí 4,90m2. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží domu, čiže okrem 2 výťahov nie je problém dostať sa do bytu aj po schodoch. Byt je orientovaný na juhozápad, je vybavený klimatizačnou jednotkou s WindFree technológiou a súčasťou ceny je aj kryté PARKOVACIE MIESTO v GARÁŽOVOM DOME priamo v objekte. Dispozícia: Do bytu sa vchádza do predsiene, z ktorej je po ľavej strane situovaná priestranná komora, ktorá je sčasti vybudovaná aj ako šatník. Na pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou, vaňou aj práčkou. Vedľa kúpeľne sa vchádza vchod do kuchyne, ktorá je prepojená s jedálenským kútom a obývačkou, odkiaľ sa vychádza na balkón s posedením. Oproti vchodovým dverám sa nachádza priestranná spálňa, ktorej súčasťou je aj zabudovaná skriňa, a okrem toho ponúka ešte ďalší priestor napríklad pre prípadný toaletný alebo pracovný stôl. Výhody bytu: LOKALITA – kompletná občianska vybavenosť v tesnej blízkosti bytu, výborná dostupnosť MHD, v pešej vzdialenosti za pár minút je OC Central s poštou, trhovisko Miletičova, Zimný štadión Ondreja Nepelu, park Jama, Národné tenisové centrum, kúpalisko Tehelné pole. V rámci projektu JÉGÉHO ALEJ sa nachádzajú potraviny, kaviareň, reštaurácie, Alzabox ako aj ihrisko s parkom. NOVOSTAVBA – byt je súčasťou projektu JÉGÉHO ALEJ IV, ktorý bol kolaudovaný v roku 2016. Byt predávajú jeho prví majitelia. KOMPLETNE ZARIADENÝ – vhodný na okamžité nasťahovanie alebo prenájom, so spotrebičmi, zabudovanou umývačkou riadu, nábytkom, klimatizáciou s WindFree technológiou. PARKOVACIE MIESTO – v garážovom dome, nachádza sa priamo na tom istom poschodí ako je byt, ku ktorému sa z garáže dostanete pohodlne jednou chodbou a nemusíte ďalej čakať na výťah. Bývanie v projekte Jégého alej poskytuje príjemné mestské bývanie s jedinečnou polohou. Prečo kúpiť tento byt: - Tiché prostredie - Byt je vhodný pre mladú začínajúci rodinku Cena nehnuteľnosti je dohodou 237.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu 240.000,-Eur celkom. Kontakt: Boris Babač , babac@, tel.: 0903  063 590 K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo! Naše služby  vrátane právneho advokátskeho servisu sú pre vás bezplatné, akceptujeme vašu predajnú cenu.  
Na predaj 2i byt v novostavbe v projekte Jégeho Alej v Ružin
Ponúkame Vám na predaj príjemný 2 izbový byt v Ružinove v obľúbenom projekte JÉGÉHO ALEJ. Byt je vhodný pre jednotlivca, pár ako aj začínajúcu rodinu. Celková rozloha bytu je 54,57m2, z toho balkón tvorí 4,90m2. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží domu, čiže okrem 2 výťahov nie je problém dostať sa do bytu aj po schodoch. Byt je orientovaný na juhozápad, je vybavený klimatizačnou jednotkou s WindFree technológiou a súčasťou ceny je aj kryté PARKOVACIE MIESTO v GARÁŽOVOM DOME priamo v objekte. Dispozícia: Do bytu sa vchádza do predsiene, z ktorej je po ľavej strane situovaná priestranná komora, ktorá je sčasti vybudovaná aj ako šatník. Na pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou, vaňou aj práčkou. Vedľa kúpeľne sa vchádza vchod do kuchyne, ktorá je prepojená s jedálenským kútom a obývačkou, odkiaľ sa vychádza na balkón s posedením. Oproti vchodovým dverám sa nachádza priestranná spálňa, ktorej súčasťou je aj zabudovaná skriňa, a okrem toho ponúka ešte ďalší priestor napríklad pre prípadný toaletný alebo pracovný stôl. Výhody bytu: LOKALITA – kompletná občianska vybavenosť v tesnej blízkosti bytu, výborná dostupnosť MHD, v pešej vzdialenosti za pár minút je OC Central s poštou, trhovisko Miletičova, Zimný štadión Ondreja Nepelu, park Jama, Národné tenisové centrum, kúpalisko Tehelné pole. V rámci projektu JÉGÉHO ALEJ sa nachádzajú potraviny, kaviareň, reštaurácie, Alzabox ako aj ihrisko s parkom. NOVOSTAVBA – byt je súčasťou projektu JÉGÉHO ALEJ IV, ktorý bol kolaudovaný v roku 2016. Byt predávajú jeho prví majitelia. KOMPLETNE ZARIADENÝ – vhodný na okamžité nasťahovanie alebo prenájom, so spotrebičmi, zabudovanou umývačkou riadu, nábytkom, klimatizáciou s WindFree technológiou. PARKOVACIE MIESTO – v garážovom dome, nachádza sa priamo na tom istom poschodí ako je byt, ku ktorému sa z garáže dostanete pohodlne jednou chodbou a nemusíte ďalej čakať na výťah. Bývanie v projekte Jégého alej poskytuje príjemné mestské bývanie s jedinečnou polohou.
PREDAJ RUŽINOV  2- IZBOVÝ BYT, ul.Jégeho alej
LT-EU GROUP ponúka na PREDAJ moderne zariadený 2- izbový byt, ul. Jégeho, Ružinov. Byt sa nachádza v úžasnej lokalite čo je veľka pridaná hodnota daného bytu kedže máte prístup k nakupnemu centru Central 2 minuty pešo. Miletičová 4minut pešo a Nivy max 10 minut pešo. VÝMERA : 54,57M2 balkón 4,90 m2 KONŠTRUKCIA : Do bytu sa vchádza do predsiene, z ktorej je po ľavej strane situovaná priestranná komora, ktorá je sčasti vybudovaná aj ako šatník. Na pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou, vaňou aj práčkou. Vedľa kúpeľne sa vchádza vchod do kuchyne, ktorá je prepojená s jedálenským kútom a obývačkou, odkiaľ sa vychádza na balkón s posedením. Oproti vchodovým dverám sa nachádza priestranná spálňa, ktorej súčasťou je aj zabudovaná skriňa, a okrem toho ponúka ešte ďalší priestor napríklad pre prípadný toaletný alebo pracovný stôl. Byt je orientovaný na juhozápad, je vybavený klimatizačnou jednotkou s WindFree technológiou a súčasťou ceny je aj kryté PARKOVACIE MIESTO v GARÁŽOVOM DOME priamo v objekte. PRIDANÁ HODNOTA BYTU : LOKALITA – kompletná občianska vybavenosť v tesnej blízkosti bytu, výborná dostupnosť MHD, v pešej vzdialenosti za pár minút je OC Central s poštou, trhovisko Miletičova, Zimný štadión Ondreja Nepelu, park Jama, Národné tenisové centrum, kúpalisko Tehelné pole. V rámci projektu JÉGÉHO ALEJ sa nachádzajú potraviny, kaviareň, reštaurácie, Alzabox ako aj ihrisko s parkom. NOVOSTAVBA – byt je súčasťou projektu JÉGÉHO ALEJ IV, ktorý bol kolaudovaný v roku 2016. Byt predávajú jeho prví majitelia. KOMPLETNE ZARIADENÝ – vhodný na okamžité nasťahovanie alebo prenájom, so spotrebičmi, zabudovanou umývačkou riadu, nábytkom, klimatizáciou s WindFree technológiou. PARKOVACIE MIESTO – v garážovom dome, nachádza sa priamo na tom istom poschodí ako je byt, ku ktorému sa z garáže dostanete pohodlne jednou chodbou a nemusíte ďalej čakať na výťah. Bývanie v projekte Jégého alej poskytuje príjemné mestské bývanie s jedinečnou polohou. CENA : 237 tis + RK E-mail: info@ Kontakt: Poschodie: 1 Počet poschodí: 10 Počet izieb: 2 Celková rozloha: 54.57m² Internet: wifi Kúpeľňa: áno Vykurovanie: áno Balkón: áno Pivnica: áno Garáž: áno Výťah: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Okná: plastové
2-izb. byt Jégeho alej - Ružinov s parkovacím miestom
GRAFT ponúka 2-izb. byt Jégeho alej - Ružinov s parkovacím miestom priamo v dome - Novostavba v OV, 54,57 m2 , 4,90 m2 balkón, 2 NP, 2 x výťah, komplet zariadený. DISPOZÍCIA BYTU:: Do bytu sa vchádza do predsiene, z ktorej je po ľavej strane situovaná priestranná komora, ktorá je sčasti vybudovaná aj ako šatník. Na pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou, vaňou aj práčkou. Vedľa kúpeľne sa vchádza vchod do kuchyne, ktorá je prepojená s jedálenským kútom a obývačkou, odkiaľ sa vychádza na balkón s posedením. Oproti vchodovým dverám sa nachádza priestranná spálňa, ktorej súčasťou je aj zabudovaná skriňa, a okrem toho ponúka ešte ďalší priestor napríklad pre prípadný toaletný alebo pracovný stôl. ORIENTACIA BYTU: Byt je orientovaný na juhozápad LOKALITA – kompletná občianska vybavenosť v tesnej blízkosti bytu, výborná dostupnosť MHD, v pešej vzdialenosti za pár minút je OC Central s poštou, trhovisko Miletičova, Zimný štadión Ondreja Nepelu, park Jama, Národné tenisové centrum, kúpalisko Tehelné pole. V rámci projektu JÉGÉHO ALEJ sa nachádzajú potraviny, kaviareň, reštaurácie, Alzabox ako aj ihrisko s parkom. NOVOSTAVBA – byt je súčasťou projektu JÉGÉHO ALEJ IV, ktorý bol kolaudovaný v roku 2016. KOMPLETNE ZARIADENÝ – vhodný na okamžité nasťahovanie alebo prenájom, so spotrebičmi, zabudovanou umývačkou riadu, nábytkom. Byt je vybavený klimatizačnou jednotkou s WindFree technológiou PARKOVACIE MIESTO – v garážovom dome, nachádza sa priamo na tom istom poschodí ako je byt, ku ktorému sa z garáže dostanete pohodlne jednou chodbou a nemusíte ďalej čakať na výťah. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. čísla: , , , . K cene sa pripočítava provízia 2.000 € RK.
3 izb. EXKLUZÍVNY BYT - JÉGEHO ALEJ - 103m2- TERASA-GARÁŽ
NA PRENÁJOM - MODERNÝ, EXKLUZÍVNY BYT, V NOVOSTAVBE “JÉGEHO ALEJ” – TERASA 14 m2 - vedľa zimného štadiónu O.NEPELLU VIDEO: NL REAL ponúka na prenájom krásny, priestranný byt v NOVOSTAVBE JÉGEHO ALEJ, na Jégého ulici v RUŽINOVE (Bratislava II). ! Byt je práve čerstvo vymaľovaný, kompletne hĺbkovo vyčistení (vrátane tepovania sedačky, a kompletnej dezinfekcie priestoru ozónom). Pre čo najlepšie bývanie nového nájomcu. Byt má rozlohu 89m2 + 14 m2 TERASA orientovaná na krásny juho-západ. Byt pozostáva z priestrannej chodby, presvetlenej sklenenými dverami z obývacej časti, z ktorej je vstup do všetkých miestností bytu. Priestranná obývačka je spojená s kuchyňou a z tejto časti je vstup na slnečnú a priestrannú TERASU . Samostatné WC , kúpeľňa s vaňou, samostatná práčovňa. DOSTATOK ODKLADACIEHO PRIESTORU . Byt je klimatizovaný. Taktiež pre Váš komfort sú v byte el. žalúzie a bezpečnostný alarm . Byt je komplet exkluzívne, na mieru zariadený . K bytu je aj priestranné PARKOVACIE STÁTIE, v garáži ihneď pri výťahu. Byt sa nachádza na 10. poschodí . . V blízkosti TESCO , LIDL, BILLA- možnosť rekreácie – športu – SUPER LOKALITA. Kompletná občianska vybavenosť v blízkosti a pešej dostupnosti – obchody, lekári, služby, relax. BYT JE TREBA VIDIEŤ NA ŽIVO. Táto lokalita je veľmi vyhľadávaná svojou polohou, blízkosťou do centra, kompletným občianskym vybavením a dopravnou dostupnosťou, MHD v pešej dostupnosti autobusy – električka. CENA NÁJMU JE 999 €/mesiac + zálohovo energie a poplatky s bývaním 300 Cena 1.300,-€ je komplet vrátane energií, kbtv, internetu a parkovacieho miesta. Pri podpise zmluvy sa hradí: nájom na mesiac vopred + kaucia (vratná na konci nájmu) + provízia realitnej kancelárii ( všetky platby vo výške komplet nájomného). Bližšie informácie telefonicky . Informácie mailom NON-STOP: krajcovic@
2-izb. byt, Jégeho Alej, Ružinov vrátane garážového státia
Ponúkame na so predaj 2 izbový byt, so zariadením, v Ružinove v obľúbenom projekte JÉGÉHO ALEJ, novostavba r. 2016. Celková rozloha bytu je 54,57m2, z toho balkón tvorí 4,90 m2. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží domu, čiže okrem 2 výťahov nie je problém dostať sa do bytu aj po schodoch. Byt je orientovaný na juhozápad, je vybavený klimatizačnou jednotkou s WindFree technológiou a súčasťou ceny je aj kryté PARKOVACIE MIESTO v GARÁŽOVOM DOME priamo v objekte. Dispozícia: Do bytu sa vchádza do predsiene, z ktorej je po ľavej strane situovaná priestranná komora, ktorá je sčasti vybudovaná aj ako šatník. Na pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou, vaňou aj práčkou. Vedľa kúpeľne sa vchádza vchod do kuchyne, ktorá je prepojená s jedálenským kútom a obývačkou, odkiaľ sa vychádza na balkón s posedením. Oproti vchodovým dverám sa nachádza priestranná spálňa, ktorej súčasťou je aj zabudovaná skriňa, a okrem toho ponúka ešte ďalší priestor napríklad pre prípadný toaletný alebo pracovný stôl. LOKALITA – kompletná občianska vybavenosť v tesnej blízkosti bytu, výborná dostupnosť MHD, v pešej vzdialenosti za pár minút je OC Central s poštou, trhovisko Miletičova, Zimný štadión Ondreja Nepelu, park Jama, Národné tenisové centrum, kúpalisko Tehelné pole. V rámci projektu JÉGÉHO ALEJ sa nachádzajú potraviny, kaviareň, reštaurácie, Alzabox ako aj ihrisko s parkom. PARKOVACIE MIESTO – v garážovom dome, nachádza sa priamo na tom istom poschodí ako je byt, ku ktorému sa z garáže dostanete pohodlne jednou chodbou a nemusíte ďalej čakať na výťah. K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,- € v rámci ktorej Vám zabezpečíme: - kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti - kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely - notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách - správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,- € - kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu.... Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email: lionreal@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky. Poschodie: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: + sprostredkovateľská provízia 3.000,- € Obytná plocha: 54.57m² Celková rozloha: 54.57m² Úžitková plocha: 54.57m² Vlastníctvo: osobné Balkón: áno Postavené z: Zmiešané