bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj 2i_ bytu(54m2) so zimnou záhradou(8m2) a garážovým st

Kategória: Byty

**Nadčasové bývanie v novostavbe s vlastným garážovým státím
Slovenský Grob-Monari**

Ak ešte stále preferujete investíciu do kvalitnej nehnuteľnosti? neváhajte si pozrieť práve túto ponuku.

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj 2 –izbový byt ( 54m2 ) s priestrannou lodžiou- zimná záhrada ( 8 m2) po celej dĺžke bytu ktorú môže majiteľ bytu využívať na posedenie a RELAX. Keďže lodžia je kompletne zastrešená a na mieru zasklená dymovými sklami, môžete si nej pohodlie vychutnávať po celý rok. ( možnosť osadenia aj doplnkového žiariča na výrobu tepla)

Prostredie v ktorom sa byt nachádza je vhodné pre mladé rodiny s deťmi , pre jednotlivcov, alebo páry, ktoré majú radi kľudné bývanie. Byt je vhodný aj pre dôchodcov, pretože je bezbariérový a v novostavbe sa nachádza výťah. Túto lokalitu a moderné bývanie vyhľadávajú mnohí na prenájom, preto považujem byt za skvelú investičnú príležitosť.

Byt sa nachádza na 3 poschodí/4 v novostavbe tehlového obytného domu , daného do užívania v roku 2020 , je zateplený a veľkou výhodou je , že na 4 poschodí sa nachádza už len technická miestnosť a predsa nie ste pod strechou, tím pádom máte absolútny kľud.

Parkovacie státie v podzemnej garáži je pre budúceho vlastníka veľkou výhodou, kvôli bezpečnosti aj poveternostným podmienkam. Garáž je na diaľkové ovládanie . Je v podiele je zapísaná aj na LV.

Dispozícia a príslušenstvo : byt je orientovaný na východ a je príjemne presvetlený.

Bezpečnostné dvere, priestranná vstupná chodba so vstavanou priestrannou skriňou, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru , 1 x izba ako spálňa , alebo detská izba, do pozornosti dávam kúpeľňu s vaňou, ale aj sprchovým kútom, obývacia izba s východom na lodžiu spojená s jedálenským kútom a elegantnou kuchyňou na mieru so vstavanými spotrebičmi ( chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska a rúra, práčka, umývačka riadu)práčka a samostatná toaleta, kuchynská linka vyrobená na mieru . S pocitového hľadiska musím vyzdvihnúť výhľad s kuchynského okna priamo na Karpaty.

Byt sa predáva po dohode s majiteľom.

Technické parametre: vykurovanie je zabezpečené radiátormi z vlastnej kotolne , obecná voda, kanalizácia, klimatizačná jednotka

Mesačné náklady : 140 eur byt + 18 eur garáž

Občianska vybavenosť : rýchle napojenie na všetky dopravné tepny a diaľnicu D1,priaznici zdravého životného štýlu určite ocenia dve cyklotrasy smer Viničné a Svätý Jur, byt sa nachádza v tichej lokalite, s dobrou dostupnosťou, len pár metrov od centra obce. Pošta, autobusová zastávka a miestne potraviny sú len pár minút pešou chôdzou. Rannou prechádzkou len7 sa dostanete k materskej škole a škôlke, čo určite ocenia mladé rodiny s deťmi. Zastávka tiež v príjemnej vzdialenosti.

Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať a ja Vás prevediem celým procesom predaja.
Predaj 2i_ bytu(54m2) so zimnou záhradou(8m2) a garážovým st
Podobné inzeráty
EXKLUZÍVNY 3I byt s GARÁŽOVÝM STÁTIM a veľkým balkónom - PEZ
TRNAVA REALITY, s.r.o. Vám ponúka EXKLUZÍVNY VEĽKÝ 3-izbový byt na predaj s GARÁŽOVÝM STÁTIM, s veľkým balkónom a pivnicou nachádzajúci sa v zateplenom bytovom dome na ulici v meste Pezinok POPIS BYTU Rozloha bytu 136,35m2 28,94m2 obývacia izba 17,97m2 kuchyńa 14,68m2 izba 19m2 izba 9,88m2 predsieň 8,7m2 chodba 11,31m2 kúpelňa 1,28m2 WC 5M2 LOGGIA 2,34m2 komora 3,75m2 pivnica 18,50 garážové státie Byt sa nachádza na 2 NP v 4. poschodovom bytovom dome K bytu prislúcha veľká pivnica K bytu prislúcha garážové státie pivnica Byt sa predáva zariadený DISPOZÍCIA BYTU: – priestranná vstupná dlhá chodba – samostatná spálňa - samostatná izba – kúpeľňa so sprchovým kútom a vaňou - samostatné WC – veľká obývacia obývacia izba prepojená s jedálenskou časťou s otvorenou kuchyňou – obývacia izba s výstup na loggiu TECHNICKÉ PARAMETRE: - kompletne zariadený - nový výťah v bytovom dome - vymenené stupačky - plastové okná – kúrenie vlastným kotolom a radiátormi ZARIADENIE BYTU: – kuchynská linka so zabuzdovanými spotrebičmi – nábytok v celom byte – šatníková skriňa v izbe – samostatná komora PARAMETRE BYTU: - výťahah z bytu až do suterénu do goráže - výbrná orientácia bytu na dve stvetové strany V/J/Z, byt tak poskytuje veľmi veľa svetla - na východnej východnej strane je príjemné posedenie na balkóne počas horúcich letných dní - vlastnú murovaná pivnica - samozrejmosťou je podiel na pozemku patriacemu bytovému domu - mesačné nájomné na byt je len 269 000 € - jednou s najväčších výhod je aj samostatné vykurovanie bytu len 63 €/mes na 3 osoby - nové rozvody elektriny a bodové osvetlenie na podhľadoch - sieťky proti hmyzu v celom byte - bezpečnostné vytupné dvere - laminátové podlahy - keramická dlažba v kupelni a na WC - v izbách kobere - kuchynská linka s kuchynským ostrovčekom, má zabudované spotrebiče (sklo keramická varná doska, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou) a závesný dizajnový digestor. POLOHA BYTU: - Bytový dom je tehlový s výťahom až do suterénu s garážami a parkovacími státiami priamo pod domom, má výbornú polohu s výbornou občianskou vybavenosťou. - Nachádza sa na sídlisku Muškát mesta Pezinok, ktoré disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Mesto Pezinok disponuje aj výbornou dostupnosťou do okolitých miest a obcí. Mesto Pezinok leží na úpätí Malých Karpát, poskytuje svojim obyvateľom množstvo kultúrnych podujatí, turistiky a zelene. V meste sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, obchodný dom, pošta, pekáreň, supermarkety, reštaurácie, materské školy, gymnázium, kultúrny dom a aj obľúbený zámok Šimák a zámocký park.
OČARUJÚCI 3-izbový byt  s vlastnou TERASOU a zimnou záhradou
B10 Vám ponúka na predaj MODERNE ZARIADENÝ 3 izbový byt v novej bytovke s TERASOU a zimnou záhradou, priestrannou garážou a dvomi vonkajšími parkovacími miestami. Byt sa nachádza na adrese Hoštáky, čo je najvyšší bod obce Chorvátsky Grob. BYT Byt nájdeme na 1. poschodí 2-poschodovej zateplenej tehlovej novostavby bez výťahu, ktorá bola skolaudovaná v roku 2017. Bytovka má len 9 bytov, čo má pozitívny vplyv na komfort bývania. Bytovka stojí doslova na okraji obce, vďaka čomu máte výborný prístup do prírody. Množstvo zelene v jej okolí a detské ihrisko pár metrov od domu sú príjemným bonusom. Samotný byt disponuje čistou podlahovou plochou 64,58 m2, ktoré sú vďaka praktickej dispozícii využité na sto percent. Z priestrannej chodby sa dostávame do 3 neprechodných priestranných izieb (obývačka s kuchyňou, spálňa, detská izba), kúpeľne a samostatného WC. Chodba, spálňa aj detská izba sú vybavené vstavanými skriňami, vďaka čomu je v byte dostatok úložných priestorov. Kuchynská linka je urobená na mieru a vďaka farebnému a materiálovému prevedeniu bude pôsobiť moderným dojmom aj o niekoľko rokov. VÝHODY Hlavnou devízou tohto bytu sú exteriérové priestory. Prvým z nich je terasa s výmerou dodatočných 11,7 m2, orientovaná južne s výhľadom do obce a na centrum Bratislavy v pozadí, na ktorú sa dostávame zo spálne. K bytu bola dodatočne dobudovaná zimná záhrada využiteľná celoročne s výmerou dodatočných 10,73 m2, orientovaná severne, odkiaľ máme výhľad na Malé Karpaty. Byt sa predáva kompletne zariadený, vrátane nábytku, čiže sa stačí nasťahovať. Parkovanie je pri tomto byte vyriešené nadštandardne. K bytu je možné dokúpiť priestrannú garáž o výmere 32,49 m2, do ktorej sa zmestí auto väčších rozmerov, prípadne 2 kratšie autá. Garáž taktiež poslúži ako úložný priestor. Pozemok pred garážou je v osobnom vlastníctve majiteľov bytu, takže máte možnosť tu zaparkovať ďalšie auto, poprípade až dve. Cena garáže a pozemka pred ňou je 30 000 EUR. Okrem toho máte k dispozícii ďalší parking pre návštevy na parkovisku hneď pri bytovke, taktiež vo vlastníctve majiteľov, ktorý je zahrnutý v cene bytu. K bytu nie je samostatná pivnica, avšak každý z bytov má možnosť využívať spoločný skladový priestor. LOKALITA Čo sa týka lokality, okrem vyššie zmieňovaného, máme v pešej dostupnosti do 5 minút centrum obce, kde nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane potravín, materskej a základnej školy, reštaurácií a ďalších služieb. Vďaka novovybudovanému pripájaču na D1 pri Bernolákove ste do 20 minút v úplnom centre Bratislavy. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 110940 Cena: 189 999.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
Krátkodobý prenájom luxusného loftu so záhradou a garážovým
Typ: 2-izbový byt Obec: Žilina LAWIS realitná kancelária ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 - izbový loft so záhradou, krytou terasou a garážovým státím na ul. Dolná v Budatíne. Jedinečná ponuka, ktorá nemá v Žiline konkurenciu, ponúka spojenie komfortu bývania v dome s modernými a luxusnými prvkami bývania používaných vo svetových metropolách. Loft poskytuje otvorený a vzdušný priestor, ktorý je ideálny aj pre toho najnáročnejšieho klienta.  Táto ponuka je vhodná nie len pre biznis klientov, ktorí hľadajú v Žiline komfortné bývanie bez kompromisov, ale aj pre klientov, ktorí potrebujú z akéhokoľvek dôvodu zabezpečiť bývanie na určitý čas (loft je totiž možné prenajať aj krátkodobo, a to už od jedného mesiaca). DISPOZÍCIA Zo vstupnej chodby vchádzate do moderného loftu, kde na prízemí sa nachádza obývacia časť prepojená s kuchyňou a výstupom na terasu a záhradu, kúpeľna so sprchovým kútom a wc. Na poschodí je priestranná spálňa. Vstup je možný z ulice, ale aj zo záhrady, kde je umiestnená garáž. Pre lepšiu predstavu o priestore odporúčame pozrieť si virtuálnu prehliadku. V byte je zriadený internet spolu s TV. Cena nájmu je vrátane energií pre dve osoby, internetu s TV a garážovým státím. LOKALITA: Ponuka sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite (Budatín) v blízkosti cyklomagistráli a budatínskeho hradu. Parkovanie je v rámci pozemku v garáži. Jedinečná poloha pešej dostupnosti od centra mesta v spojení s bezproblémovým a rýchlym prístupom na diaľnicu D1 poskytuje ten najvyšší komfort v prípade, že potrebujete denne cestovať, ako aj tráviť bezstarostne svoj voľný čas. VÝHODY: Ešte neobývaný byt, kompletne zariadený, garážové státie, záhrada, krytá terasa, žiadaná lokalita, občianska vybavenosť. Cena: 1100 €/mesiac. V cene sú zahrnuté energie pre dve osoby, internet, garážové miesto. V prípade prenájmu len na jeden mesiac je cena 1200€ Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné zložiť depozit vo výške 2.000 €. Loft je možné prenajať aj dlhodobo. ID: 1092 Energetický certifikát: Nebol predložený --- V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č.  alebo mailom --- Realitná kancelária LAWIS je členom Realitnej únie Slovenskej republiky a riadi sa jej Realitným kódexom.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 103 m2 Úžitková plocha: 103 m2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: sprchovací kút Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Zariadenie: zariadený Garáž: áno - 1 Internet: áno - wi-fi Terasa: áno
REZERVÁCIA, Predaj 4-izbový byt  Karlová Ves, BA IV
PODPÍSANÁ REZERVAČNÁ ZMLUVA, Ponúkame na predaj 4 izbový byt vo vyhľadavanej lokalite pri lese v Líščom údolí v tichej časti katastrálneho územia Karlová Ves, Bratislava IV . . Byt je orientovaný na les v Líščom údolí dvoma izbami a dve izby so samostatnou kuchyňou sú orientované na predzáhradku a vedlajšiu jednosmernú cestu . Za bytovým domom sú vybudované chodníky do lesa vhodné pre rodinny s deťmi, cyklistov, psíčkarov, bežcov atď... Byt je v osobnom vlastníctve s užitkovou plochou 75,10 /obytná plocha bytu je 73,10m2 + murovaná pivnica 2m2 , ktorá je vedľa bytu. Do užitkovej plochy sa nezapočítava nebytový priestor 8m2 s oknom, ktorý uživajú spoločne len dva byty. Konštrukcia 7/poschodového bytového domu je panel. 4-izbový byt sa nachádza na prvom podlaží , výška spodnej časti okna od terénu je 2,40m. Bytový dom je zateplený, Pod bytom sú nebytové priestory s novými plastovými oknami, ktoré majú strop zateplený po celej rozlohe BYTU ! ! ! Spolu s bytom sa predávajú podiely na pozemkov vedených na liste vlastníctva ako zastavané plochy. Na každom podlaží len dva byty / spolu 18 bytov /. Bezbarierový vstup do bytu ! Byt je v povôdnom stave vhodný na kompletnú rekonštrukciu , možná zmena dispozície viac pri obhliadke. Náklady na bývanie na mesiac 150,- EUR + 20,-Eur elektrická energia. Byt nemá balkón. BYTOVÝ DOM : Kolaudácia 1969, rekonštrukcia: zateplený, nová izolácia strechy, menené stúpačky, nová vchodová brána so zvončekami, nové schránky, na medziposchodí a v pivniciach menené plastové okná. Predzáhradka pred bytovým domom má vybudovanú a udržiavanú okrasnú záhradu. Pred bytovým domom je nový chodník a nový asfalt na vedlajšej príjazdovej ceste. DISPOZÍCIA bytu: /priložený pôdorys / Vstupná chodba 3,8m2 , obývacia izba je priechodná s rozlohou 18,04m2, spáľňa má rozlohu 16,6m2, 2 x detská izba s rozlohou 10,7m2 a 9,5m2. , samostatné WC 1m2, kúpeľňa má rozlohu 2,7m2. Samostatný šatník 1,8m2, Samostatná kuchyňa 6,6m2, chodba 2m2. LOKALITA: Katastrálne územie Karlová Ves, Bratislava IV, Bytový dom je oproti Líščom údolí pri lese s výhľadom na okolitú prírodu. Tichá lokalita , pekná príroda, vybudovaný chodník priamo do lesa. V okolí detské ihriská, kompletná občianská vybavenosť, OBCHODNÝ DOM CENTRUM, 6min pešo zástavka MHD – elekričky, škola, škôlka CENA 4-izbového bytu v RK. kúpna zmluva formou notárskej zápisnice,vklad kúpnych zmluv,notárska úschova, KONTAKT na makléra Jozef Šafránek,mobil: alebo mail:safranek@
AXIS REAL | 1-izb. byt, 7.p., BALKÓN, VÝHĽAD, parkovanie, OV
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: AXIS REAL ponúka na predaj 1-izbový byt v NOVOSTAVBE OVOCNÉ SADY v lokalite BA II. Trnávka, na ulici Ivanská cesta. Byt je výborne orientovaný na severovýchod mimo vnútrobloku a má celkovú podlahovú plochu 35,9 m2 (byt 31,3 m2, balkón 2,8 m2, pivnica 1,8 m2) a nachádza sa na 7. poschodí 7-poschodového bytového domu s DVOMA VÝŤAHMI s kapacitou 13 osôb, ktoré sú zapojené do spoločného systému riadenia Duplex (inteligentný systém riadenia chodu výťahov). Vstup do bytového domu je cez hliníkové rámové presklené dvere s elektrozámkom ovládaným bezdotykovým čítacím zariadením. V spoločných bytových chodbách je na podlahe povlaková hluk tlmiaca umývateľná podlaha. K bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Priestory pivničných kobiek sú zo systémových oceľových lamelových prvkov. Podlahy v týchto priestoroch sú opatrené protiprašným náterom. Vstupné dvere do bytu sú protipožiarne, bezpečnostná trieda 2, osadené v oceľovej zárubni. Dispozične byt pozostáva z predsiene (4,8m2), nezariadenej izby spojenej s kuchyňou (21,8m2), kúpeľne spojenej s WC (4,7 m2) a balkóna (2,8m2). STAV BYTU: Byt sa predáva v štandarde bez kuchynskej linky pripravený na zariadenie. PRE VAŠU LEPŠIU PREDSTAVU SME BYT VIRTUÁLNE ZARIADILI. Na podlahách je laminátová podlaha a dlažba, plastové okná s trojsklom, predpríprava na klimatizáciu. Prívod čerstvého vzduchu do bytov je zabezpečený aj pri zavretých oknách cez hluk tlmiace stenové prvky na fasádnych stenách obytných miestností. Bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu. Možnosť kúpy vonkajšieho parkovacieho státia za 9.000,-eur. V nižšie priloženom linku (ktorý je potrebné skopírovať a vložiť do webového prehliadača) je interaktívna 3D prehliadka zariadeného bytu. Pohyb v priestore je možný prostredníctvom šípok na klávesnici a náklon kamery ľavým tlačidlom na počítačovej myši. LOKALITA: Nový projekt OVOCNE SADY ponúka centrálny park, workoutové ihrisko, gril a rôzne atrakcie priamo pri dome. Nachádza sa v lokalite neďaleko Ivanskej cesty a Letiska M. R. Štefánika vo východnej časti ružinovskej štvrte Trnávka a dobre známych nákupných centier Avion Shopping Park, IKEA, Hornbach, Pharos. Relax ponúka areál Zlaté piesky. Lokalita má výborné napojenie na MHD do centra mesta a taktiež na obchvat. Ak hľadáte moderný byt v dobrej lokalite s výborným napojením na MHD a vlastným parkovaním, neváhajte a kontaktujte nás! Radi Vám poskytneme ďalšie informácie a zorganizujeme prehliadku bytu. / PREDAJ / 1-IZBOVÝ BYT / OVOCNÉ SADY / NOVOSTAVBA / BALKÓN / PIVNICA / PARKOVACI STÁTIE / BRATISLAVA / RUŽINOV / TRNÁVKA / IVÁNSKA CESTA / HOLOBYT / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Cena zahŕňa: - PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU - kompletné preverenie
NA PREDAJ | Moderný 3i byt v novostavbe s garážovým miestom
NA PREDAJ | Moderný 3i byt v novostavbe s garážovým miestom- možná výmena za RD. Spol. ZAJO Reality vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj moderný, na mieru zariadený 3 izbový byt v novostavbe, postavenej v roku 2022 v okrajovej časti Trenčína v blízkosti prírody a zároveň dobrej občianskej vybavenosti. Ponúkaný byt nájdete na ul. Pred Polom, na 3. poschodí v 5 poschodovom bytovom dome s výťahom. Byt má výmeru 75m2 a pozostáva zo vstupnej chodby, šatníku, kúpeľne, WC, detskej izby, spálne, obývacej izby a kuchyne. Súčasťou bytu je veľká lodžia o výmere 10m2 (vstup na lodžiu je zo všetkých izieb) a garážové miesto v suteréne bytového domu. Stav bytu je veľmi zachovalý, byt sa predáva vrátane nábytku na mieru a zariadenia bytu v hodnote 20.000€, zariadenie a spotrebiče sú rok staré. Kuchynská linka je vybavená elektrickou rúrou, sklokeramickou varnou doskou, umývačkou a chladničkou s mrazničkou. Vykurovanie bytu je podlahovým kúrením, v byte je zavedená klimatizácia. Veľkou výhodou bytu sú jeho náklady, ktoré sú vo výške .... na 3 osoby. Bytový dom je zateplený, vybavený vlastnou plynovou kotolňou, podzemnou garážou a výťahom. Na prízemí bytového domu sa nachádza príjemná reštaurácia Kober. Občianska vybavenosť: V blízkosti bytového domu sa okrem množstva zelene na voľnočasové aktivity nachádza kompletná občianska vybavenosť ako ZŠ, MŠ, obchody, obchodné centrum, reštaurácie, zdravotné stredisko, MHD zastávky, ..... Dôvodom predaja bytu je kúpa rodinného domu, v prípade záujmu je možná aj výmena za rodinný dom + doplatok. Dohoda na cene pri vážnom záujme je možná.