bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám vibrujuce lehátko s melódiami ,nepoškodené všetko funguje ...
Ak zoberiete viac možná dohoda ..
Predaj
Podobné inzeráty
Elektrické lehátko na predaj vo výbornom stave
Ponúkam na predaj lehátko - hojdačka pre dojčatá s plyšovými hračkami. Dieťatko v lehátku môže ležať, sedieť, môžete sa aj kŕmiť. Multifunkčný produkt pre spanie, relaxáciu a dokonca aj hranie. Charakteristika: Dvojstupňové nastavenie operadla, otočná sedačka o 360 ° umožní dokonalé pozorovanie dieťaťa. Súčasťou je digitálny display, jednoduchý skladací systém s odnímateľným sedákom, elektrická jednotka (súčasťou sieťového adaptéra) 5 rýchlosti hojdania, 5bodové bezpečnostné pásy, 9 melódií a 5 rôznych prírodných zvukov, Timer-3 programy húpanie (8,15,30 min), diaľkové ovládanie, plyšové hračky vo vrchnej časti. Rozmery sedadla: 66 x 87 x 66 cm. Hmotnosť produktu: 4,5 kg. Maximálne zaťaženie: 9 kg. V prípade záujmu ma kontaktujte. Lehátko bolo minimálne použité, je ako nové. Preferujem osobný odber v TT.
Ponukam na predaj
Ponukam na predaj Vsetko je v top stave - jazyk francuzsky Kôň 20€ Choditko 25€ Vláčik 30€
Ponúkam na predaj
Dobrý deň ponúkam na predaj šmikačku za 25er
Chodítko na predaj
Na predaj krásne ružové chodítko. Plne funkčné. Málo využivané. Bolo kupované v rakúsku, jazyk nemecký čo myslim nie je problém, krásna hudba deti to zaujme.
Chodítko Little Dutch
Na predaj choditko značky Little Dutch používané vo výbornom stave so všetkými komponentmi
Little Dutch chodítko
Mám na predaj Little Dutch chodítko, málo používané nakoľko sa nám syn rýchlo rozbehol. Jedinú chybu vidno na poslednej fotke. Máme aj originál škatuľu.