bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj

Kategória: Športové potreby

Predám komplet Puma detskú súpravu kupované nové ..plus podkolienky.Nevyužité rýchlo sme vyrástli ...
Predaj
Podobné inzeráty
Star Wars Dart Vader
Predám detský batoh s predným prelisom Darth Vader. Súkromný predaj, preto: POZOR! DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE!! Vzhľadom na nové zákonné ustanovenia sa predaj uskutočňuje bez akejkoľvek záruky, záruky alebo vrátenia. Keďže ide o súkromný predaj, nemôžem prevziať žiadnu záruku podľa nového práva EÚ. Uchádzač s tým súhlasí a berie to na vedomie svojou ponukou! Podľa nového zákona EÚ sa tento dodatok musí objaviť pod každým internetovým predajom, inak predávajúci ručí aj ako súkromná osoba po celý rok za predaný tovar.
Nafukovacie plážové lopty 3ks NOVÉ
Nafukovacie balóny (lopty) (nové): Ponúkam na predaj nafukovacie balóny (lopty) na pláž, do vody, proste pre zábavu. :) Nové, nikdy nepoužité, vzor PAPAGÁJ a MORSKÝ KONÍK. Cena 5€/2 ks. Predám aj samostatne (3€/1 ks). Ďalej ponúkam na predaj nový, nerozbalený plážový balón, hranie na záhrade, pri vode, vo vode. Cena 1€.
NA PREDAJ ŠKOLSKÚ TAŠKU zn. Topgal
Ponúkam na predaj kvalitnú, zánovnú: Školskú tašku zn. Topgal (š29 x v41 x h19cm) - 37eur (pôvodná cena: 70eur) K dispozícii: Ihneď Kontakt: Peter - Lokalita: Bardejov - mesto
Chrániče in line Zealot  - velkosť S   pre 6 - 7 ročné dieťa
ponúkam na predaj tieto bez poškodenia málo používané chrániče na in line korčulovanie vhodné pre dievča,dcéra už vyrástla. Set : - ruky - kolená - lakte. Velkosť S. Vek : 6-7 rokov alebo vyskúšať. Cena : 6 €. Povodná cena : 11,95 € Poprosím volať alebo email,na SMS neodpovedám. Osobný odber alebo Ružomberok a okolie po dohode. klikni na meno - viac inzerátov.
Kajak Pyranha Rebel
Predaj špičkového detského kajaku po synovi – veľmi dobrý stav, malé známky jazdenia, neprasknutý, nelepený ani nič podobné :-) Dôvod predaja: rýchlo z neho vyrástol, cca pre deti 7-12 rokov, do 50 kg Cena nového spolu s výbavou (špricka a pádlo) bola cez 1000 €, ponúkame komplet za 550 € Stabilný trup, nízka hmotnosť 12.5kg, nastaviteľná chrbtová opierka, polstrované stehenné opierky, tiež posuvná opierka nôh čiže všetko v ňom nastaviteľné na veľkosť dieťaťa a pohodlnú jazdu, vylievací špuntík, bezpečnostné prvky pre divokú vodu Dĺžka 214cm / 7' Šírka 56cm / 22" Vnútorná dĺžka kokpitu 76cm / 30" Vnútorná šírka kokpitu 43.5cm / 17" Objem 155 L
Trampolina 305 cm v komplet vybave - do 180kg
Mam na predaj nepoužitú trampolinu 305/312cm - 3UPVC v komplet vybave. Moznost pripevnit vnutornu alebo vonkajsiu siet. Trampolina je od CR vyrobcu a splna vsetky bezpenostne normy. NOSNOST 180kg. Po dohode poslem LACNO na dobierku alebo osobne u mna. Vsetko ešte v orig. baleni.