bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ Administratívny areál Martin ul. Jesenského

Kategória: Obchodné priestory

Realitná kancelária INNREALITY Vám ponúka na predaj administratívny areál na ulici Jesenského v Martine, v centre.

AREÁL: dve 3-podlažné budovy a suterén pod každou budovou. Zastavaná plocha 153 m2 a 152 m2, úžitková plocha 448 m2. Využívajú sa ako kancelárske priestory. Každá z kancelárií má vlastné merače. Podkrovné priestory budov tvoria luxusné apartmány o rozlohe 100 m2. Všetky miestnosti majú štrukturalizovanú sieť pre PC. Exteriérové priestory sú monitorované kamerami. Vnútorné priestory sú napojené na bezpečnostný pult. Budovy prešli rekonštrukciou. Priestory sú vhodné na podnikateľské účely, sídlo firmy, ordinácie, príp. bytové jednotky.

POZEMOK: pozemok pod oboma budovami s rozlohou 1842 m2.

IS: elektrika, voda, plyn, kanalizácia.

PARKOVANIE: areál je uzatvorený kovaným oplotením s veľkým parkoviskom a vkusne upravenou záhradou.

LOKALITA: nachádza sa blízko nemocnice a niekoľkých súkromných zdravotníckych zariadení. Vzhľadom na polohu je areál vhodný ako na podnikanie, tak aj na bývanie. Výborná dostupnosť.

CENA: Dohodou.

Realitná kancelária INNREALITY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.
PREDAJ Administratívny areál Martin ul. Jesenského
Podobné inzeráty
AREÁL s ubytovacím zariadením a prevádzkovými priestormi
Ponúkame Vám na predaj komerčné priestory v Martine. Ide o veľký areál (cca 15.000m2), v ktorom sa nachádza ubytovacie zariadenie s kapacitou cca 50 miest a prevádzkové priestory.Prevádzkové priestory sú momentálne v prenájme (s výpovednou lehotou 2 mesiace). Areál je napojený na mestskú kanalizáciu i mestský vodovod. Súčasťou areálu je vlastná trafostanica a 2 studne s úžitkovou vodou. Je možnosť odkúpiť buď celý areál, alebo viac ako polovicu areálu s ubytovacím zariadením (cca 6300m2 - 850 000€). Ihneď k dispozícii. CENA DOHODOU Bližšie informácie: E. Hogh - , hogh@ Kompletný právny servis zabezpečí realitná kancelária Reality ASTORIA,s.r.o., M.R.Štefánika 10, 036 01 Martin.
NA PREDAJ ALEBO PRENÁJOM Priemyselný areál v Michalovciach.
- priemyselný areál s administratívnou budovou, výrobnými a skladovými priestormi, - nachádza sa v priemyselnej zóne Michaloviec, ul. Vajanského, - výborná dopravná dostupnosť (cestná komunikácia, areál priamo napojený na železničnú trať), - celková rozloha areálu 20,5 ha (z toho 46 tis. m2 výrobné a priemyselné haly, vyše 9 tis. m2 skladov, 4740 m2 kancelárskych priestorov), - kompletné inžinierske siete (plyn / elektrina s trafostanicou / vodovod / kanalizácia / studne / internet), - areál je oplotený, s kamerovým systémom, bezproblémové parkovanie, - možný predaj aj prenájom kancelárií, hál či skladov.   ADMINISTRATÍVNA BUDOVA s prístavbou (celkovo 4742 m2). - Hlavná 6-podlažná administratívna budova s množstvom kancelárií a spoločných priestorov (2592 m). Cena: 700.000,- EUR - K budove je pristavená prístavba s ďalšími kancelárskymi priestormi (2150 m2). Cena: 300.000,- EUR - Prenájom: 5,- EUR/m2/mesiac bez DPH resp. podľa dohody a konkrétneho priestoru   VÝROBNÉ HALY (celkovo 46289 m2), - výrobné haly sú murované s dostatočnou výškou a šírkou na výrobné účely alebo skladovanie, - v areáli sa nachádzajú 2 koľajové vlečky a cestná váha na vrátnici, - Budova MTZ (1700 m2) - Cena: 400.000,- EUR - Priemyselná budova KMP (1663 m2). - Cena konštrukcie: 40.000,- EUR - Garáže / dielňa (615 m2) - Prenájom: od 1,50 EUR/m2/mesiac bez DPH resp. podľa dohody a konkrétneho priestoru.   SKLADY (9134 m2), - v areáli sa nachádzajú aj samostatné sklady, garáže, a objekty vhodné na rôzne druhy podnikateľských činnosti, autoopravovne, zváračské dielne, skladovanie auto súčiastok, sklady hotovej výroby a pod. - Sklad ATR (951 m2). - Cena konštrukcie: 33.000,- EUR - Sklad hotových výrobkov (1051 m2). - Cena konštrukcie: 26.000 EUR - Prenájom: od 1,50 EUR/m2/mesiac bez DPH resp. podľa dohody a konkrétneho priestoru. Tel.: ,
HALO reality - Predaj, komerčný objekt Rimavská Sobota, Hala
Ponúkame na predaj areál na podnikanie na pozemku o celkovej výmere 2210m2. Je tu možnosť kúpiť iba Halu ktorá má 427,6m2 + okolitý pozemok ktorý je o výmere 1191m2. Táto varianta je vyznačená na 2 fotke. V tomto prípad by bola cena 212.990 Eur bez DPH. Druhá varianta je kompletne celý areál aj s domom v zadnej časti pozemku. V tomto prípade by bola cena 299.990 Eur bez DPH. Areál pozostáva z haly ktorá má 427,6m2, domu kde sú kancelárske a skladové priestory ktoré majú spolu 190m2 a budovy skladu ktorá ma 60m2. DISPOZÍCIA: Hala pozostáva z: spracovateľskej haly, štyroch chladiacich boxov, predsiene, dvoch mraziacich boxov, závetria, chodby, dennej miestnosti, šatne pre ženy, sprchy pre ženy, umyvárne plastových obalov, predsiene, WC ženy, miestnosť pre upratovačku, predsiene č.2, WC muži, pisoár, príručný sklad, miestnosti pre chladiace agregáty, výsuvnej rampy pre expedíciu, rampy na príjem tovaru a miestnosti č.2 pre chladiace agregáty. Dom pozostáva z: Prvé nadzemné podlažie: dve chodby, schodisko, sprcha, WC, predsieň a 6 miestností. Podkrovie: kuchynka, predsieň, sprcha, WC a 3 kancelárie. Budova skladu pozostáva len z vnútorného skladu a prístrešku. Nehnuteľnosť má všetky inžinierske siete a to: Elektrina 220/380V, Mestská kanalizácia, Mestský vodovod a plyn je zavedený na pozemku ale nie je zapojený. Momentálne tam funguje už 26 rokov Rimavsko Sobotská Hríbareň. Zameriava sa na zber, sušenie a expedíciu hríbov do celého sveta. V tomto podnikaní sa dá pokračovať ďalej po dohode s majiteľom. Avšak areál je vhodný aj na iné druhy podnikania. Viacej informácií Vám rád poskytnem telefonicky alebo na osobnej obhliadke. Maklér odporúča túto nehnuteľnosť. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: RI-58800. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENS
PRENÁJOM: obchodný priestor, Jesenského ulica, Bratislava -
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom obchodný priestor na Jesenského ulici, Bratislava - Staré Mesto. Obchodný priestor sa nachádza na prízemí so vstupom z chodníka. Rozloha 41m2. Dispozícia - hlavná miestnosť s presklennou stenou do ulice a malá "kuchynka". Toalety sú v zadných spoločných priestoroch. Cena: 1 131,00 EUR/mesiac s DPH /943,00 EUR bez DPH/. Cena je vrátane energií. Obchodný priestor sa prenajíma nezariadený. Priestor NIE JE vhodný na zriadenie gastroprevádzky. Veľmi zaujímavá lokalita v centre mesta s dostatočným pohybom ľudí. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX.
AREÁL NA PODNIKANIE S BÝVANIM PRI BRATISLAVE
SUPER ponuka na podnikanie s bývaním!!! Areál sa nachádza pri hlavnej ceste medzi Mostom pri Bratislave a Štvrtkom na Ostrove s napojením na diaľnicu R7 cca 15 minút od Bratislavy , 20 minút Dunajská streda, 20 minút Senec Ponúkame na predaj areál na podnikanie a bývanie. Areál ma dve budovy o rozmere každá 240m2. V prvej budove sa nachádzajú 2 x kancelária, 1 x spoločenská miestnosť s kuchyňou, 1 x sklad, WC, sprcha. Budova sa dá využívať ako predajňa, sklady, výroba, stavebniny a iné. Druhá budova o rozmere 24m x 10m obsahuje veľký 3 izbový byt: obsahuje 2x spálňa, 2x kúpeľňa a priestrannú obývačku s kuchyňou. Menší 3 izbový byt : 2x spálňa, 1x obývačka s kuchyňou, kúpeľňa s WC. Budova sa dá využiť na bývanie, prenájom, prípadne zriadenie škôlky. Pri budovách sa nachádzajú betónové plochy 940m2 na uloženie materiálu prípadne zriadenie ihriska a iné. Pred budovou je parkovanie pre cca 5 aut Budovy majú vlastnú studňu a žumpu. V prípade záujmu a otázok nás neváhajte kontaktovať na tel.
Areál s polyfunkčnou budovou Bratislava-Lamač
Diana Reality ponúka na prenájom polyfunkčný objekt v Lamači Bratislava vo výbornej štvrti v blízkosti diaľnice, s rozvíjajúcimi sa obchodnými aktivitami na okolí. Jedná sa o uzavretý areál vhodný na výrobu alebo obchod , vhodný pre sídlo firmy alebo pobočku v blízkosti diaľnice .Objekt sa nachádza v blízkosti nemocnice Rázsochy, je tu možnosť využitia aj na zdravotnícke účely. Opis nehnuteľnosti: Hotový logisticko-skladový –výrobný priestor s kanceláriami, so vstupom pre kamión a motorové vozidlá parkovanie na vlastnom pozemku, 2x garáže (4x autá) + parkovanie v areáli , napojenie na diaľnicu Brno- Viedeň – Košice - Budapešť, je to uzavretý areál. Pri objekte sa nachádza zastávka MHD (výborný prístup), vzdialenosť do centra autom 10-15 minút.. Celkový pozemok 710m2 - uzavretý areál so vstupom pre kamión a parkovanie osobných vozidiel (5ks) + 2x vybudované garáže 70m2 ( 4 autá alebo na skladovanie tovaru , materiálu alebo iného využitia) Polyfunkčná hlavná budova – 2. poschodová (2x 300 m2) , elektrické napojenie v odbernom mieste až na 120A istič. 220/380V, komplet siete. Prízemie : výroba/sklad : 240m2 + vstupná hala + 2x sociálka + kancelária+ šatňa + kotolňa 1.poschodie : naľavo vstup - 2-izbová bytová jednotka (55m2) s balkónom so sociálkou a kuchyňou, napravo vstup – veľkoplošná kancelária 240m2 + 2x sociálka + kuchyňa +vonkajší balkón, vstupná hala s vonkajšou terasou (rokovanie alebo fajčiarska zóna), nehnuteľnosť je prázdna a udržiavaná v perfektnom stave, európskeho štandardu Cena :4500 eur mesačne, bez energií,viac informácií v RK Kontakt : Monika Dobrescuová