bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj apartmánov na ostrove Boa Vista

Kategória: Byty

V spolupráci s popredným anglickým developerom prinášame na trh príležitosť investície do apartmánov v päťhviezdičkých rezortoch najvyššej kvality na Kapverdách, jednej z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich turistických destinácií na svete.
Dovoľujeme si Vám ponúknuť jedinečnú príležitosť investície do nehnuteľností v luxusnom rezorte White Sands Hotel & Spa na exotickom ostrove Boa Vista, ktorý je súčasťou súostrovia Kapverdských ostrovov. Tento 5 * rezort sa nachádza v jedinečnej lokalite nekonečnej piesočnatej pláže Santa Monica. White Sands Hotel & Spa ponúka ničím nerušený odpočinok a relaxáciu na zatiaľ najmenej obývanom ostrove Kapverdského súostrovia. Celý rezort je rozdelený na rodinnú časť a časť iba pre dospelú klientelu, aby si každý návštevník mohol vychutnať najvyššiu kvalitu služieb šitých na mieru a prispôsobených ich individuálnym potrebám. White Sands Hotel & Spa ponúka celkom 835 luxusných nehnuteľností - vily, apartmány a hotelové izby.
Nehnuteľnosť je predávaná do výlučného vlastníctva klienta so zápisom do katastra, tzn., že sa stávate majiteľom ničím nezaťaženého vlastníckeho práva k nehnuteľnosti v rezorte, v ktorom všetky ostatné zariadenia vrátane reštaurácií, barov, bazénov, zelene a pláží zostáva vo vlastníctve developera a je o neho náležite postarané tak, aby bol pre klientov a vlastníkov zachovaný vysoký päťhviezdičkový štandard.
Apartmány sú jedno, dvoj, trojizbové a vily.Ceny za zariadený apartmán sú od 172 000 eur.
Zakúpením nehnuteľnosti na Kapverdských ostrovoch nezískavate iba túto luxusnú nehnuteľnosť, ale predovšetkým sa jedná o bezpečnú investíciu na jednom z najviac prosperujúcich trhov nehnuteľností a cestovného ruchu, ktorá ponúka garantovanú návratnosťou investovanej čiastky, rast hodnoty nehnuteľností, príjem z prenájmu a ďalšie výhody. Táto výnimočná investičná príležitosť ponúka veľmi atraktívny garantovaný ročný výnos z prenájmu apartmánu po dobu ôsmich rokov od dokončenia výstavby rezortu,
s garantovaným výnos min. 5% p.a
Nehnuteľnosť je možné využiť pre vlastné potreby svojej rodiny a priateľov, alebo na prenajímanie svojim klientom.
Predaj apartmánov na ostrove Boa Vista
Podobné inzeráty
Najväčší 3-izbový apartmán 106,93 m2 na Štrbskom Plese
REALITY KAMZÍK Vám ponúka na PREDAJ priestranný najväčší 3 -izbový apartmán s krásnym výhľadom na celú panorámu Vysokých Tatier na Štrbskom Plese v hoteli Ovruč s podzemným parkovacím miestom a skladom. Nové skolaudované a dokončené luxusné apartmány v hoteli Ovruč sa nachádzajú v najtichšej lokalite Štrbského Plesa neďaleko stanice električky a zubačky a v blízkosti výhliadky Monte Móry. V cene apartmánu je zahrnuté aj: - parkovacie miesto v podzemnej garáži - sklad o výmere 3,40 m2 Celková cena bez DPH 650.000,- Eur, t.j. 780.000,- Eur vrátane DPH. V prípade platcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Skolaudovaný 3-izbový apartmán o celkovej výmere 106,93 m2 sa nachádza na 4. podlaží. Je dokončený, predáva sa s krbom, nadštandard dokončená kúpeľňa a WC vrátane sanity, bezpečnostné vonkajšie vchodové dvere. Apartmán pozostáva zo: - vstupnej chodby - šatník - kúpeľňa s vaňou, WC a umývadlom - veľká hala s krbom - 2 samostatné izby - kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom - samostatné WC s umývadlom - možnosť upraviť aj na 4-izobvý Možnosti vyťažovania kapacity a využívania apartmánu sú: 1. Apartmán prenajíma správcovská spoločnosť APLEND. Majiteľ má pohyblivý výnos 60% z tržby a majiteľské pobyty grátis 2. Majiteľ môže využívať apartmán len sám pre seba a môže ho sám aj prenajímať. Apartmánový dom má dve podzemné podlažia, 6.nadzemných podlaží. Parkovacie státia sú umiestnené v podzemnej garáži pod apartmánovým domom. II. PODZEMNÉ PODLAŽIE: - parkovacie státia a sklady I. PODZEMNÉ PODLAŽIE: - reštaurácia - wellnes centrum - lyžiareň - 1 apartmán - kotolňa - parkovacie státia a sklady I. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 13 apartmánov - vstupná hala s recepciou a krbom - zimná záhrada - 2 výťahy so schodiskami II. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov na každom podlaží - 2 výťahy so schodiskami III. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami IV. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami V. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami VI. NADZEMNÉ PODLAŽIE - PODKROVIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo emailom.
Novostavby luxusných apartmánov 150m od mora, ostrov Ugljan,
Referenčné číslo: CB_2043_71 Realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť na predaj novostavby luxusných apartmánov s komunitným bazénom, výhľadom na more a parkovaním len 150m od mora na ostrove Ugljan v Chorvátsku. Apartmány sú 3 izbové a pozostávajú z dvoch spální, kuchyne s jedálňou, obývacej izby a dvoch kúpeľní. Apartmány sú plne vybavené, so všetkým nábytkom. V cene všetkých apartmánov je i sklad 13 m2 a parkovacie státie v garáži. Apartmány tvoria špičkovú ponuku práve pre svoju tichú a prepojenú polohu, blízkosť mora, centra mesta a tým aj všetkého potrebného vybavenia na bývanie, rekreáciu či komerčné využitie. Dostupné apartmány/byty v budove A: Byt A1 na prízemí: 144 m2 s terasou a záhradou – 427.679 € Byt A2 na prízemí: 100 m2 s terasou a záhradou – 327.412 € Byt A3 na prvom poschodí: 109 m2 s práčovňou a terasou – 440.235 € Dostupné byty/apartmány v budove B: Byt B1 na prízemí: 143 m2 s terasou a záhradou – 427.679 € Byt B2 na prízemí: 100 m2 s terasou a záhradou – 327.412 € Uvedené ceny apartmánov sú bez DPH, DPH je 25% a je nutné si ju pripočítať k cene za nehnuteľnosť. Uvedená cena za nehnuteľnosť je vrátane realitnej provízie a právneho servisu súvisiaceho s kúpou nehnuteľnosti v Chorvátsku. Cena zahŕňa poplatky OIB (Registrácii na Daňovom úrade), Právne služby/Advokát (1% z ceny nehnuteľnosti), Návrh na vklad a províziu realitnej kancelárii. Lokalita nehnuteľnosti je len orientačná.
Apartmány Vyšná Boca
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj 12 apartmánov v krásnom prostredí obce Vyšná Boca. Priamo pod lyžiarskym strediskom Bačova Roveň a Čertovica sa nachádza štýlový apartmánový dom rodinného typu s celkovo 12 apartmánmi a reštauračným zariadením. Hlavnou myšlienkou investora bolo vybudovať miesto pre oddych v kruhu svojich najbližších s možnosťou stravovania, priamo v objekte.. Cena apartmánov začína už od 113 tisíc a konečná cena apartmánu je závislá od veľkosti a konečného štandardu vybavenia apartmánu. V cene apartmánu je vlastný pivničný skladový priestor na lyže alebo bicykle. K apartmánom je možnosť zakúpenia parkovacieho státia. K dispozícií sú 2 až 3-izbové apartmány. Výmera apartmánov začína od 35m2 (2izbové) do 63m2 (3izbové). Každý apartmán disponuje kuchynkou, balkónom, skladovým priestorom v suteréne a vlastným parkovacím miestom na pozemku. Dispozícia : Objekt pozostáva z 3 nadzemných podlaží a suterénu. Na 1. Nadzemnom podlaží sa nachádza reštaurácia s barom a krbom ktorá bude poskytovať služby pre vlastníkov apartmánov. Na 2. a 3. Nadzemnom podlaží je situovaných 12 apartmánov. Letné aktivity : Počas letných mesiacov si prídu na svoje vysokohorskí turisti, milovníci cyklistiky si zas vyberú z množstva cyklotrás. Neďaleko je lanový park Tarzánia a najväčší vodný park na Slovensku Aquapark Tatralandia, alebo golfový areál na Táloch. Na presun medzi lokalitami je k dispozícií Bikebus. Zimné aktivity : Zážitok zo zimných športov ponúkajú zasnežené svahy lyžiarskych stredísk Bačova Roveň priamo v obci, neďaleká Čertovica, Mýto pod Ďumbierom, Tále či Chopok- Juh. Na svoje si prídu vyznávači zjazdového lyžovania, skialpinizmu i bežkovania. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.. Tešíme sa na Vás na obhliadke.
MANDRE - 4i apartmán v privátnej vile kúsok od pláže
V exkluzívnom zastúpení od overeného miestneho developera projektu, ktorý zrealizoval viaceré obdobné úspešné projekty priamo na Pagu máme mimoriadnu ponuku apartmánov v luxusnom privátnom projekte v Mandre na Splitskej ulici na Chorvátskom ostrove Pag. V tomto rezidenčnom privátnom projekte sa nachádzajú iba 3 apartmány. Celý dom bude postavený z kvalitných materiálov a každý z apartmánov dokončený do štandardu - kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou, obklady, dlažba, keramické podlahy, dvere, podlahové kúrenie, klimatizácia, predpríprava na kuchyňu a vírivku, hliníkové okná a sklenené zábradlia, bezpečnostné a protipožiarne dvere, elektrický vrátnik na otváranie vchodu. Ku každému z apartmánov je v cene zahrnuté už aj vyhradené parkovacie státie. V prípade záujmu možnosť zmeny štandardu v apartmánoch za príplatok. DISPOZÍCIA: Apartmán sa nachádza na 2. poschodí. Dispozične pozostáva z: chodby, priestrannej obývačky, WC, 2x kúpeľne, 3 samostatných izieb, 1x loggia, a terasy Výmera: byt: 95,5m2 + 24,8 zakrytá terasa + 5,6m2 nezakrytá terasa + 3,10m2 loggia = 130m2 Všetky apartmány budú plne klimatizované, na oknách budú inštalované vonkajšie elektrické rolety a na terasách a balkónoch vonkajšie elektrické žalúzie. Mesačné náklady sa vyrátavajú následovne : 0,5 € / m2 + zálohové platby za elektrinu a internet. Internet je možný od Telekomu FINANCOVANIE Pri podpise Rezervačnej zmluvy sa skladá záloha vo výške 5 000€. Po dokončení hrubej stavby sa dofinancováva min. 50% z celkovej sumy, pri odovzdaní apartmánu 25% zo zvyšnej sumy a po kolaudácii sa dopláca zvyšná časť kúpnej ceny. Cena apartmánu vrátane 1 parkovacieho státia: 499.900€ (vrátane DPH, možnosť odpočtu) Začiatok výstavby: 09/2022 LOKALITA Mandre je vyhľadávaná, luxusná a kľudná časť ostrova Pag s výbornou vybavenosťou, vlastnou Marínou, obchodmi, kaviarňami, reštauráciami, množstvom krásnych pláži vzdialená len 625 km od Bratislavy. Svojou polohou patrí nielen medzi vychytené dovolenkové destinácie na nerušený relax a oddych ale zároveň sa stáva vynikajúcou investičnou príležitosťou na prenájom. Kompletná cena apartmánov je aj s parkovacím státím (vrátane provízie a DPH - možnosť odpočtu DPH). V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj služby ohľadne ďalšieho prenájmu. V prípade záujmu o viac informácii alebo obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle : . Poschodie: 2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: cena je vrátane DPH/možnosť odpočtu, vrátane provízie Obytná plocha: 130m² Celková rozloha: 130m² Úžitková plocha: 130m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Internet: wifi Vykurovanie: áno Balkón: áno - 1 Lódžia: áno - 1 Terasa: áno - 1 Výťah: nie Parkovanie: vnútorné Postavené z: Zmiešané Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Káblová televízia: áno Energetický certifikát: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: hliníkové Orientácia:
Apartmány v Chorvátsku na tichom ostrove UGLJAN na predaj
REALITY KAMZÍK VÁM PONÚKA dokončené a zariadené Apartmány v Chorvátsku na tichom ostrove UGLJAN na predaj! VIRTUÁLNA PREHLIADKA: Apartmánový dom A Apartmán +terasa a záhrada Cena bez DPH 4 izbový apartmán, 144,39 m2, 407 314 € 3 izbový apartmán, 100,00 m2, 311 821 € 4 izbový apartmán, 109,85 m2, 419 272 € Apartmánový dom B Apartmán +terasa a záhrada Cena bez DPH 4 izbový apartmán, 143,61 m2, 407 314 € 3 izbový apartmán, 100,11 m2, 311 821 € * Sadzba DPH v Chorvátsku je 25% Stavba pozostáva z dvoch samostatných stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a spojených podzemným parkovacím podlažím. V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa zapájate do spoločnej chodby so schodiskom a výťahom. Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány na výstupe a slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Z konštrukčného hľadiska objekt apartmánových domov a garáže pozostávajú zo železobetónovej monolitickej konštrukcie. Ponúka spoločné vybavenie apartmánových domov aj spoločná terasa v záhrade a spoločný bazén s rozmermi približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami. Celý komplex bude chráneným oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre jazdu vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších. Menšie apartmány sú 3-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 64,88 m2 ako plocha terasy 12,76 m2, celková plocha apartmánu je teda 77,37 m2. *** Dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť - v nočnej časti sa nachádzajú dve izby, WC s umývadlom a práčkou a kúpeľňa s vaňou, toaletou a umývadlom. V dennej časti sa nachádza kuchyňa s obývacou izbou s prístupom na terasu. Všetky terasy sa nachádzajú na severovýchodnej fasáde budovy, orientované sú smerom ku moru. Väčšie apartmány sú 4-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 88,85 m2 ako plocha terasy 21 m2, celková plocha apartmánu je teda 109,85 m2. *** Tento typ apartmánu má dve nočné časti a jednu dennú časť. Hlavná nočná časť pozostáva z dvoch samostatných izieb a dvoch menších kúpeľní, ktoré sú vybavené, umývadlom a sociálnym zariadením. Práčka sa nachádza v uzavretej prechodnej predsieni. Denná časť s jedálňou zahŕňa izby s prístupom na terasu. Tretia spálňa je prístupná z izby, má taktiež prístup na terasu a má samostatnú požiadavku s va
Apartmány Ugljan - Chorvátsko
Apartmány na ostrove UGLJAN poskytujú okrem vysokého štandardu bývania, vlastného podzemného parkoviska, súkromného bazénu, možnosti posedenia na záhrade, aj množstvo ďalších benefitov. Pre našich klientov budú kompletne zariadené, od kuchynskej linky až po zariadenie kúpeľne. Apartmány sú 3 až 4 izbové v pešej dostupnosti do pár minút od mora, obchodov, reštaurácií, bankomatu alebo mnohých barov a kaviarní. Stavba pozostáva z dvoch samostatne stojacich apartmánových domov so zrkadlenou dispozíciou nadzemných podlaží a so spojeným podzemným parkovacím podlažím. Súčasťou je aj bazén pre majiteľov apartmánov. V podzemnom podlaží sa nachádza parkovanie automobilov, pivničné kobky, schodisko a výťahy sú samostatné pre obidva domy. Do podzemného podlažia sa vstupuje rampou z príjazdovej cesty. Na každom nadzemnom podlaží sa nachádzajú po dva apartmány - jeden 3-izbový a jeden 4-izbový, ktoré majú rovnakú dispozíciu na všetkých troch podlažiach, spolu v komplexe sa teda nachádza 12 apartmánov. Do všetkých apartmánov sa vstupuje zo spoločnej chodby so schodiskom a výťahom. Obidva apartmánové domy sú ukončené plochou strechou, ktorá je prístupná zo spoločného schodiska pre všetky apartmány. Strecha slúži ako spoločná terasa s výhľadom na more. Terasy budú k dispozícii hneď dve nakoľko súčasťou vybavenia apartmánových domov bude aj spoločná terasa v záhrade. Bonusom, ktorý neodmysliteľne patrí k dovolenkovej destinácii akou je Chorvátsko, je spoločný bazén o veľkosti približne 9x4m obkolesený spevnenými plochami. Celý komplex bude chránený oplotením, vstupnou (elektricky ovládanou) bránou pre vjazd vozidiel a uzamykateľnou bránkou pre vstup pre peších. Menšie apartmány sú 3-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 64,88m2 a s plochou terasy 12,76 m2, celková plocha apartmánu je teda 77,37 m2. Dispozícia je rozdelená na dennú a nočnú časť - v nočnej časti sa nachádzajú dve izby, WC s umývadlom a práčkou a kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom. V dennej časti sa nachádza kuchyňa s jedálenským stolom a obývacia izba s prístupom na terasu. Všetky terasy sa nachádzajú na severovýchodnej fasáde budovy, orientované sú smerom ku moru. Väčšie apartmány sú 4-izbové s úžitkovou vnútornou plochou 88,85 m2 a s plochou terasy 21 m2, celková plocha apartmánu je teda 109,85 m2. Tento typ apartmánu má dve nočné časti a jednu dennú časť. Hlavná nočná časť pozostáva z dvoch samostatných izieb a dvoch menších kúpeľní, ktoré sú vybavené WC, umývadlom a sprchovacím kútom. Práčka sa nachádza v uzavretej prechodnej predsieni. Denná časť pozostáva z kuchyne s jedálňou a obývacej izby s prístupom na terasu. Tretia spálňa je prístupná z obývacej izby, má taktiež prístup na terasu a má samostatnú kúpeľňu s vaňou, WC a umývadlom. VOĽNÉ APARTMÁNY NA PREDAJ: A1 4-IZBOVÝ APARTMÁN_PRÍZEMIE 407 314 €* A2 3-IZBOVÝ APARTMÁN_PRÍZEMIE 311 821 €* A3 4-IZBOVÝ APARTMÁN_1.POSCHODIE 419 272 €* B1 4-