bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ apartmánov v krásnom prostredí Liptova, Žiarce

Kategória: Ostatné

Skvelá ponuka na investíciu a zároveň využitie na súkromný relax, to sú apartmány / vo výstavbe/ v prekrásnom prostredí Liptova, stredisko Žiarce.

Liptov je ideálnym miestom na prežitie letnej či zimnej dovolenky. Svedčí o tom rastúci záujem turistov zo Slovenska aj zahraničia. Prináša totiž nezvyčajné spojenie hôr a vody. Okrem moderných lyžiarskych svahov a širokých možností turistiky v sebe ukrýva aj nevídané bohatstvo termálnych prameňov.
Čo však určite ocení každý majiteľ ubytovacieho zariadenia je dopyt, ktorý v regióne Liptov prevyšuje ponuku. Záujem o ubytovanie na Liptove totiž nie je sezónny, ale takmer celoročný. Táto investícia vám preto prinesie zaujímavý výnos.
Okolie poskytuje skvelé podmienky na turistiku, cyklistiku, lyžovačku, v bezprostrednej blízkosti apartmánov sa nachádza obľúbený FUN PARK Žiarce.
Konečná cena apartmánu zahŕňa jeho kompletné vybavenie v modernom štýle s dôrazom na kvalitu a prevedenie vybraných materiálov. Kúpou apartmánu automaticky získate parkovacie miesto a podiel na pozemku (nie je nájomný). Samozrejmosťou je skrinka v priestrannej lyžiarni.
V komplexe sa nachádzajú herne pre deti, spa, wellnes, sauna, kaviareň a iné prevádzky pre príjemné strávenie chvíľ či už po lyžovačke alebo túre.

Ak sa rozhodnete pre kúpu apartmánu, poskytujeme KOMPLETNÚ SPRÁVU APARTMÁNU, čo vám zaručí komfort, pohodlie a vysoký štandard. Postaráme sa nielen o upratovanie a opravy, ale aj o vyťaženosť vášho apartmánu.
V ponuke sú jednoizbové alebo 2 izbové apartmány, výmery sú od 26 m2.
Všetky dostupné informácie o výmerách a cenách vám poskytneme.
Financovanie: pri podpise RZ záloha vo výške 5000,- Eur, v prípade, že je vaše rozhodnutie definitívne (do 30 dní od podpisu rezervačnej zmluvy), je potrebné podpísať Zmluvu o budúcej kúpnej zmluve. Po podpise nasleduje úhrada 30 % z celkovej kúpnej ceny apartmánu. Do tejto platby sa započítava už zaplatené záloha.
Po ukončení prác na základoch a základovej doske je splatných 10 % z celkovej kúpnej ceny apartmánu. Po ukončení hrubej stavby vás čaká platba 30 % z celkovej kúpnej ceny apartmánu. Po ukončení stavby do stavu holodom je potrebné uhradiť 20 % z celkovej kúpnej ceny apartmánu. Zostávajúcich 10 % z ceny apartmánu zaplatíte po kolaudácii a zariadení apartmánu.

Pre viac informácií ma prosím kontaktujte :

Ing. Ivana Maderová, mobil:
mail: ivana.maderova@



Vlastníctvo: firemné
Zariadenie: zariadený
PREDAJ  apartmánov v krásnom prostredí Liptova, Žiarce
Podobné inzeráty
Exkluzívne:  bungalov + 6 apartámov, Ivánka pri Nitre
Exkluzívne ponúkame na predaj 4i bungalov + 6 apartmánov v obci Ivanka pri Nitre. Dom je postavený v úplnom súkromí od apartmánov, takže je spojené tiché bývanie s investíciou. Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, 3 x izba, priestranný šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom aj toaletou, samostatné WC, klimatizácia, východ na terasu cca 12 m2, krásna oddychová záhrada (ihličnany, ovocné stromy,..) Kúrenie: plynový kotol Bereta so zásobníkom vody. Okná: plastové okná, krb s prieduchmi do izieb. Rodinný dom má bezpečnostný aj kamerový systém, ktorý monitoruje aj okolie apartmánov a parkoviska. IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. K domu prislúcha veľká technická miestnosť so samostatným vchodom (práčovňa, žehliareň, sklad bielizne, nový samostatný plynový kotol Vaillant a zásobník teplej vody s obsahom 1000 L napojený na solárny ohrev pre apartmány. Investícia: 6 x apartmán. Dispozičné riešenie: každý apartmán má samostatný vchod, malá terasa,1 x izba, kuchynka, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC. Apartmány sú plne zariadené. Na pozemku sa nachádza vonkajší krb s posedením a parkovanie cca pre 10 áut. Celý objekt je oplotený, brána na diaľkové ovládanie. Cena apartmánov aj s RD na vyžiadanie. Výhody: pekné, tiché prostredie, kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, zdravotné stredisko, reštaurácie, potraviny, čerpacia stanica, zastávka MHD 20m. Apartmány bývajú počas celého roka prenajaté, rýchla návratnosť. Prípadne na investíciu prenajímať dom aj apartmány. K dispozícii 3D virtuálna prehliadka objektu: V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte: Jana Urbanová, tel: e-mail: urbanova@ Termín obhliadky radi prispôsobíme vašim potrebám aj cez víkend! V cene je zahrnutý kompletný právny servis a v prípade záujmu aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru! Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Zavolajte nám a Vašu vysnívanú nehnuteľnosť podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme nájsť v ponuke celého realitného trhu.
PAG/Povljana - Predaj 4i apartmánu s výhľadom na more a 3 te
Ak hľadáte úplne nový apartmán vzdialený len 70 m od mora a vstupu na pláž a hlavnej promenády, ktorý bude k dispozícii už túto letnú sezónu, ktorý si môžete zariadiť podľa vašich predstáv - tak máme pre Vás skvelú ponuku. Apartmán sa nachádza na najvyššom podlaží novopostaveného tehlového apartmánového domu. V exkluzívnom zastúpení od developera projektu, máme ponuku v krásnom apartmánovom dome na Pagu v prímorskej časti ostrova Povljana, ktorého výstavba sa práve finišuje. V bytovom dome sa nachádza 5 štvorizbových apartmánov, každý s terasou a pivnicou. Celý dom je postavený z kvalitných materiálov a každý z apartmánov bude dokončený do štandardu - kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou, obklady, dlažba, keramické podlahy, dvere, v spálňach plávajúca podlaha a klimatizácia v každej izbe, predpríprava na kuchyňu, plastové okná a sklenené zábradlia, bezpečnostné a protipožiarne dvere, elektrický vrátnik na otváranie vchodu. Ku každému z apartmánov je v cene zahrnuté už aj 1 parkovacie státie a taktiež veľká pivničná kobka - ktorá sa nachádza priamo v budove apartmánového domu. Dom je napojený aj na kanalizáciu. Apartmánový dom ako stavba je už aktuálne dokončená, pracuje sa na vnútorných priestoroch a kolaudácii ktorá je plánovaná na tento rok - odovzdané do užívania však budú ešte pred kolaudáciou. Apartmán je plne klimatizovaný (klimatizácia je v každej izbe, nakoľko aj vykurovanie sa rieši prostredníctvom nej), na oknách sú inštalované sieťky a vonkajšie rolety a na terasách vonkajšie žalúzie. Disponuje 3 priestrannými terasami s priamym výhľadom na more, ako aj do kľudnej uličky. Apartmán s veľkosťou 106,67m2 nachádzajúci sa na 4. poschodí je 4izbový a pozostáva z: - priestrannej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňskou a jedálenskou časťou na najvyššom podlaží, z ktorých sa vychádza na všetky 3 terasy orientované aj priamo na more. - 3 samostatných spálni - kúpeľne spojenej s WC - schodiska Výmery terás nie sú zahrnuté v ploche 106,67m2 : - terasa s priamym výhľadom na more má 18,9m2 - bočná tersa taktiež s výhľadom na more má 10,8 m2 - zadná terasa má 27,62 m2 Celková výmera apartmánu vrátane pivnice a terás je viac ako 171m2 K apartmánu taktiež prislúcha pivnica o výmere 7,5 m2 a vyhradené parkovacie státie hneď vedľa apartmánového domu. V prípade záujmu možnosť odkúpiť aj priestrannú garáž o veľkosti 61,58 m2 za príplatok 96 988,5 €. Cena: 347 823 € (vrátane DPH, možnosť jej odpočtu) je už vrátane pivnice a parkovacieho státia. K cene bude prirátaná sprostredkovateľská provízia vo výške 1% z predajnej ceny. Mesačné náklady sa vyrátavajú nasledovne : 0,5 € / m2 + zálohové platby za elektrinu a internet. Internet je možný od Telekomu Financovanie - pri podpise Rezervačnej zmluvy sa skladá záloha vo výške 30% z celkovej sumy, pri odovzdaní apartmánu 50% zo zvyšnej sumy a po kolaudácii sa dopláca zvyšných 20% kúpnej ceny. Povljana je vyhľadáva
LUXUSNÉ APARTMÁNY NA PREDAJ, DOMAŠA,VALKOV,OKR.STROPKOV
V rekreačne oblasti DOMAŠA časť VALKOV okres Stropkov, ponúkame na predaj novostavbu šiestich LUXUSNÝCH APARTMÁNOV na celoročné využitie. Šesť skolaudovaných apartmánov sa nachádza v APARTMÁNOVOM DOME, ktoré majú samostatné vchody z vonku, samostatnú elektrinu, vodu, odpady a osem parkovacích miest. Nájdete tu dva druhy apartmánov, tri 3- izbové a tri 2- izbové. Metrážne sú rovnaké, iba na poschodí sú buď dve izby , alebo jedna veľká izba, nepredelená priečkou. 3 IZBOVÝ APARTMÁN ČÍSLO : 2,4,6 2 IZBOVÝ APARTMÁN ČÍSLO : 1,3,5 Každý 3 a 2- izbový apartmán POZOSTÁVA: PRÍZEMIE: - hala: cca 24m2 - kuchyňa: cca 12m2 - wc: cca 2m2 - komora: 2,9m2 - schodisko SPOLU: 40,9m2, pred vstupom terasa cca 22m2 POSCHODIE: - chodba: 5,9m2 - kúpeľňa: 5,9m2 - wc: 1,5m2 - izba 1: 11,7m2 , izba 2: 11,6m2, v 2 izbovom apartmáne je izba v celku: 24m2 - balkón: 9,2m2 SPOLU: 45,8m2 vrátane balkóna SPOLU CELÝ APATMÁN vrátane balkóna bez terasy: cca 90m2 VŠETKY APARTMÁNY SA PREDÁVAJÚ V STAVE komplet dokončené a čiastočne zariadené. Ku každému apartmánu prislúcha jedno parkovacie miesto. - postavené ytong 30 - krytina betónová škridľa BRAMAC - kanalizácia obecná, samostatný elektromer, vodomer, obecný vodovod - vlastné súpisné číslo - vlastné elektrické kúrenie podlahové, termostaty, elektrický bojler na ohrev vody - výlez do podkrovia: podkrovné schody, podkrovie: zateplené, vyložené OSB dosky, vytiahnutá voda, elektrina, odpady, okno - okna plastové trojsklo, strešné okno - zateplené - drevené schodište - v izbách plávajúce podlahy, keramická dlažba: kúpeľne, komora, časť okolo kachľovej piecky, - dekoratívna obkladová tehla: časť kuchyňa, časť obývacia miestnosť, keramická obklad, kúpeľne a wc - v prízemí stropné drevené trámy a drevené obloženie APARTMÁNY ZARIADENIE: - na mieru robená kuchynská linka: vstavaná elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, sklokeramická varná doska, umývačka riadu - jedálensky stôl stoličky, lustre, vonkajšie svetlá, kachľová piecka, sprchovací kút, chladnička s mrazničkou, 2x klimatizácia, infrasauna, automatická práčka Prístupová cesta asfaltová. Apartmány sú vzdialené od vodnej nádrže približne 100m. Nájdete tu športoviská, pekne upravenú pláž, reštaurácie, obchod. Tieto luxusné apartmány môžem len odporúčať. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, nájdete nás v realitnom centre na Slovenskej ulici č. 8 v Prešove, alebo na olejarova@, tel.č: Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Celková rozloha: 90m² Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Balkón: áno - 1 Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Ytong Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Krb: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové
Predám Apartmány Podhájska
Ponúkame Vám na predaj novostavby LUXUSNÝCH Apartmánov v obci Podhájska. Ide konkrétne o šesť moderných, slnečných apartmánov so spoluvlastníckym podielom na priľahlých pozemkoch. Samozrejmosťou sú parkovacie miesta, jazierko a priestor pre dokonalý odpočinok od každodenných povinností. Apartmány budú zo strany developera plne pripravené k okamžitému nasťahovaniu, čo zabezpečuje pre nových majiteľov bezstarostnosť a pohodlie. Ide o pokojnú lokalitu, kde nebude prebiehať ďalšia výstavba, čo zaručuje majiteľom pokojnú rekreáciu v nádhernom prostredí. Obec Podhájska je vyhľadávaná rekreačná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou. Cenu aj bližšie informácie poskytnem telefonicky na tel. čísle Martin Špacír. V cene je zahrnutý kompletný právny servis a poplatky súvisiace s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti. V prípade záujmu Vám poskytneme kvalitné finančné poradenstvo.
Penzión s kapacitou 40 lôžok na Liptove
Realitná kancelária RESIDENCE, z poverenia majiteľa tohto krásneho penziónu na Liptove, ponúka exkluzívne na predaj rekreačný rezort s celkovou kapacitou 40 lôžok (33 lôžok, 7 prísteliek). Rekreačný rezort Villa Flora sa nachádza v Liptovskej kotline, v obci Liptovská Sielnica, medzi vodnou nádržou Liptovská Mara a Chočskými vrchmi. Je to komplex troch samostatných stavieb postavených na pozemku o výmere 1555 m2. 1.Penzión: 3-podlažná budova rozdelená na dve ubytovacie časti, spoločenskú miestnosť (kapacita 18 osôb) a krytý bazén. Budova má tri vchody a výstup na terasu. Celková podlahová plocha spolu s bazénom je 609 m2. 2.Apartmánový dom: 2-podlažná stavba, rozdelená na dva samostatné mezonetové apartmány, každý s vlastným vchodom. Ideálne miesto pre bývanie majiteľa alebo obslužného personálu. Podlahová plocha 150 m2. 3.Privátne Wellness s altánkom: Wellness je vybavené fínskou saunou, vírivkou, odpočívadlom, sprchou. Altánok je vybavený otvoreným ohniskom, grilom, výčapom, sedením pre 6 osôb. Penzión bol postavený v roku 2007, prístavba penziónu a bazén v roku 2019, Wellness v roku 2016. Rezort je napojený na všetky inžinierske siete. Voda z vlastnej studne je používaná ako úžitková voda a na dopúšťanie bazénu. Bazén s protiprúdom (rozmery 8,5 x 4 m) je vybavený kompletnou technológiou úpravy vody, ohrevu a regulácie teploty. Na ohrievanie vody je používaný solárny ohrev. Teplota bazénu je udržiavaná na 28°C. Počet izieb: 22 (3-4izbové apartmány, mezonetové 2izbové apartmány, 1izbové, štúdiové apartmány). Myslíme si, že opisovať Liptov a jeho krásne zákutia, nie je potrebné. V okolí penziónu je možnosť rekreácie pri vodnej nádrži Liptovská Mara, v dvoch najznámejších aquaparkoch Tatralandia a Bešeňová, na zasnežených svahoch lyžiarskych stredísk JASNÁ, Žiar Dolinky, Malino Brdo, Žiarce - Pavčina Lehota, Závažná Poruba a na turistických chodníkoch okolitých tatranských dolín a štítov. Penzión je v aktívnej prevádzke. Vážnym záujemcom poskytneme bližšie informácie a radi Vám vybavíme aj osobnú prehliadku. Prehliadka je možná po telefonickom dohovore a v čase, keď to je prevádzkovo možné. Bližšie informácie Vám poskytne Ing. Peter Buocik, .
Budova pôvodného ovčína v pokročilej rekonštrukcii
Ponúkame vo výhradnom zastúpení majiteľa zachovalý ovčín s postupujúcou rekonštrukciou s bytovou jednotkou a pozostatky starého kamenného domu so súpisným číslom a záhradou. Objekty sa nachádzajú v krásnom prostredí s blízkou dostupnosťou do obce Mýtna a Píla, s možnosťou využitia aj v oblasti ubytovania či agroturistiky. Bývalý ovčín má súpisné číslo , rozmery budovy : 50 x 12 m, v zadnej časti ovčina, od drevenej koliby je byt z časti aj podpivničený. Do ovčína je zavedená voda – nové potrubia (z dvoch samostatných zdrojov vody), odpady sú zatiaľ riešené trativodom ale pre bytovú jednotku je plánovaná žumpa. Okná sú všetky nové plastové otváracie aj vyklápacie, dvere sú nové iba do zadnej miestnosti budovy. Rekonštruované sú : strecha, odkvapový systém, elektroinštalácia, vykurovanie zo sporáka (na pevné palivo) s výmenníkom vody napojeným na radiátory v byte. Predpripravené je aj alternatívne vykurovanie (tiež na pevné palivo). Byt je vo fáze dokončovacích prác rekonštrukcie, nezariadený. Pozostáva z technickej miestnosti s prívodom vody, tlakovou nádobou, z veľkej kúpeľne s WC, z veľkej kuchyne spojenej s obývačkou. Ďalšia miestnosť bude slúžiť ako kuchynka so vstupom do samotnej haly budovy. Ďalej je tu miestnosť, ktorá môže slúžiť ako pracovňa. Ďalšia miestnosť môže mať využitie ako spálňa, alebo ubytovňa pre zamestnancov so vstupom do ďalšej menšej kúpeľne s spojenej s WC a zároveň prepojenej s halou. na ovčíne budú staále prebiehať ďalšie rekonštrukčné práce, ktoré môžu ovplyvniť výslednú cenu nehnuteľnosti. Nad ovčínom v kopci s krásnym výhľadom sú pozostatky rodinného domu vo výhradnom vlastníctve predávajúceho. Na parcele je možné stavať, lebo stavba je vedená v katastri nehnuteľností ako existujúci rodinný dom, sú tu 2 studne: jedna pod domom a jedna vyššie nad domom. K nehnuteľnosti prislúcha pozemok o celkovej výmere cca 14, 8ha. Vo výhradnom vlastníctve predávajúceho je výmera cca 6,9 ha, ostatné parcely (7,9 ha) sú v podielovom vlastníctve. Nehnuteľnosti po dokončení rekonštrukcii vhodné na trvalé bývanie s hospodárením , prípadne aj na podnikanie v agroturistike a podobne. Ležia v krásnom prostredí lesov a lúk, s blízkou dostupnosťou k rýchlostnej komunikácii. Okolie ponúka možnosti turistiky, cyklistiky, rybárčenia ale na svoje si prídu aj milovníci histórie v neďalekom renovovanom hrade a kaštieli v Divíne, ako aj milovníci luxusu a welness v zámockom hoteli v Haliči.