bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ hlavné vchodové dvere SALAMANDER

Kategória: Dvere, brány

Farba : ORECH / ORECH
rozmer : 106/213 cm
dvere sa predávajú aj s dvernou výplňou značky Perito

Výrobok je bez poškodenia, namontované ako vzorka na predajni.
PREDAJ hlavné vchodové dvere SALAMANDER
Podobné inzeráty
Interiérové dvere + vchodové dvere
Na predaj interiérové a vchodové dvere, v cene už aj s kľúčkami. Boli už namontované ale len krátko, sú bez poškodenia. Sklenené -90-tky, stredné -80-tky a napravo 70-tky. Osobný odber-Bratislava. V prípade záujmu aj o vchodové dvere,sú aj tie k dispozícii. Tie sú troška poškodené pod kľúčkou,viď foto. Vchodové dvere sú 90-tky, cena za vchodové dvere by tam bola 100€. Cena za jedne dvere - 50€. V prípade kúpy všetkých 6 ks sa vieme dohodnúť na cene 250€ za všetky.
KVALITNÉ VCHODOVÉ DVERE - SALAMANDER
Ponúkam na predaj kvalitné vchodové dvere: Značka: SALAMANDER Farba: jednostranne antracit Rozmer: 1000 x 2050mm Výplň: okrasná HPL výplň s mliečnym trojsklom Otváranie: pri pohľade z interiéru ĽAVÉ / DNU otváravé Zamykanie: Kľučka / Kľučka - NEREZOVÁ /prevodovka G-U, 5-bodový dverný zámok/ - KOMPLET (fabka s kľúčmi, montážne kotvy) - NOVÉ - nikdy nepoužité Cena 990,-
Predám hliníkové vchodové dvere
Predám hliníkové vchodové dvere vystavané na profile Aluprof MB-70HI vo farbe RAL 7016 antracitová šedá. Cena už aj vrátane kompletného kovania a príslušenstva. Rozmery sú nasledovné (vrátane zárubne): dvere s úzkym sklom - 100 x 193 cm dvere so štvorcovými sklami - 97 x 229 cm dvere s celosklenené - 100 x 210 cm Všetky dvere sú otváravé dnu, ľavé. Cena za dvere so štvorcovými sklami je 800€ Cena za dvere s úzkym sklom je 600€ Cena za dvere celosklenené je 600€ Prosím píšte iba email!
Predám nové plastové vchodové dvere s vitrážou-mandala
Predám úplne NOVÉ kvalitné jednokrídlové plastové vchodové dvere s prahom, laminácia obojstranný zlatý dub, profil Salamander Streamline 76mm, trojsklo s ručne vyrobenou vitrážou, technikou Tiffany - mandala, z tejto vitráže bol vyrobený len 1 kus a garantujeme Vám, že budete mať originálne dvere, ktoré nikto iný nebude mať. Neboli montované, sú úplne nové - nepoužité. Vyrobené na Slovensku. Rozmer: š.974 x v.2030mm Otvárajú sa dnu, z pohľadu vnútorného na pravej strane pánty. 5-Bodový dverný zámok, kľučka/kľučka bronzová + FAB dodaná k dverám. Volať na mobil , cena je pevná. Dvere sú v Arme (pri Tekovských Lužanoch).
Predám nové plastové vchodové dvere s vitrážou-tulipány
Predám úplne NOVÉ kvalitné jednokrídlové plastové vchodové dvere s prahom, biele, profil Salamander Brugmann AD 73mm, trojsklo s ručne vyrobenou vitrážou, technikou Tiffany - tulipány, z tejto vitráže bol vyrobený len 1 kus a garantujeme Vám, že budete mať originálne dvere, ktoré nikto iný nebude mať. Neboli montované, sú úplne nové - nepoužité. Vyrobené na Slovensku. Rozmer: š.957 x v.2030mm Otvárajú sa dnu, z pohľadu vnútorného na ľavej strane pánty. 5-Bodový dverný zámok, kľučka/kľučka + FAB dodaná k dverám. Volať na mobil , cena je pevná. Dvere sú v Arme (pri Tekovských Lužanoch).
SALAMANDER BluEvolution 92mm
Ponúkam na predaj kvalitné vchodové dvere nemeckej značky SALAMANDER. Hrúbka profilu až 92mm. Farba: obojstranne antracit Rozmer: 790 x 1995mm Výplň: plná HPL výplň Otváranie: pri pohľade z interiéru ĽAVÉ / DNU otváravé Zamykanie: Kľučka / Kľučka /prevodovka G-U, 5-bodový dverný zámok/ - KOMPLET (fabka s kľúčmi, montážne kotvy) - NOVÉ - nikdy nepoužité Cena 700,-