bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj komerčného priestoru - ul.Gorkého - Prievidza

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na predaj komerčný priestor na 2.nadzemnom podlaží polyfunkčného objektu na ul.M.Gorkého (sídlisko Kopanice v Prievidzi. Objekt bol daný do užívania v roku 1981.Ponúkaný priestor pôvodne slúžil ako predajňa potravín, naposledy bol využívaný ako pošta, resp. obchodné a skladovacie priestory. Zastavaná plocha 2.nadzemného podlažia je 500 m2, podlahová plocha priestoru činí 414 m2 a výmera prislúchajúcich pozemkov a ich podielov činí celkom 782 m2.
Priestor má samostatný vstup z úrovne terénu, nakladaciu rampu, parkovanie a vonkajším schodiskom je komunikačne prepojený s prízemím, kde sa v súčasnosti nachádza predajňa potravín.
Predmetný komerčný priestor bol zmodernizovaný, boli kompletne vymenené elektrické rozvody, nové interiérové dvere, vykurovanie je riešené stropnými sálavými fóliami,sú tu nové dátové rozvody, nová optika, nová rekuperácia s doohrevom a ochladzovaním. V celom priestore je zabezpečovacie zariadenie s kamerami. Všetko na diaľkové ovládanie s automatizáciou SMART-home.
Tento komerčný priestor je vhodný ako obchodná prevádzka, priestor pre služby, sídlo spoločnosti, kancelárie, resp. sklad.
Bližšie technické informácie Vám poskytneme pri osobnom rokovaní alebo obhliadke.
Predaj komerčného priestoru - ul.Gorkého - Prievidza
Podobné inzeráty
OBJEKT komerčného využitia - bývalá výmenníková stanica, 200
AstonReal ponúka na predaj OBJEKT komerčného využitia - bývala výmenníková stanica. Celková rozloha objektu je 200 m2. Objekt je možné využiť ako: - obchodné priestory (obchod, sklad ....) - služby (posilňovňa, ateliér, kaviareň, pub ...) - a iné. - možnosť bývania K objektu prislúcha jedno vyhradené parkovacie miesto. Strecha po rekonštrukcii, plastové okná. Cena je bez DPH Viac informácií na tel. č.: alebo e-mail: schmidt@ Celková rozloha: 200m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Okná: plastové
BUDOVY KOMERČNÉHO VYUŽITIA, KAVEČIANSKA CESTA, KOŠICE SEVER
V exkluzívnom zastúpení ponúkam na predaj súbor budov nachádzajúcich sa na Kavečianskej ceste, Košice Sever, v areáli Lokomotívy. Ide o dve budovy komerčného využitia a tri garáže (sklady). Úžitková plocha spolu 698 m2. Pozemok vrátane zastavaných plôch je o výmere 1386 m2. Budovy sú napojené na všetky IS. Vstup k budovám je priamo z verejnej komunikácie. Momentálne sú budovy plne obsadené nájomcami. Vhodné ako investícia s návratnosťou alebo pre vlastné využitie. Bližšie informácie poskytnem pri osobnom stretnutí. V prípade záujmu volajte na číslo .
Prenájom komerčného priestoru v centre mesta Zvolen
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor v budove v centre mesta Zvolen na 2.poschodí, výmera priestoru predstavuje 23m2, v priestore sa nachádza voda. Mesačné nájomné predstavuje 250 €/mesiac + zálohové platby za energie vo výške 60 EUR /záloha za elektrickú energiu, vodu a kúrenie/. Priestor je vhodný na prenájom ako kancelársky priestor, služby, kaderníctvo a pod. Možnosť parkovania v areáli budovy.
Predaj komerčného priestoru v obci Trnovec nad Váhom
Realitná kancelárie RE/MAX vám exkluzívne ponúka na predaj administratívnu budovu v Trncovi nad Váhom. Na predaj bývala administratívna budova. Budova je v pôvodnom stave a je vhodná na rekonštrukciu. Objekt sa nachádza na okraji obce Trnovec nad Váhom. Možnosť rôzneho využitia budovy na podnikateľské účely. Budovu je možné využívať ako administratívne priestory, sklady, prípadne ubytovňu. Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky, alebo e-mailom.
NA PRENÁJOM KOMERČNÝ PRIESTOR (88m2) V CENTRE SENICE
PRENÁJOM KOMERČNÉHO / OBCHODNÉHO PRIESTORU ideálneho pre predajňu, kancelársky priestor, poradenské centrum, salón, a pod.....nájomca má možnosť prispôsobiť , upraviť priestor vlastným potrebám.   Priestor sa nachádza na 1. podlaží s VÝŤAHOM v polyfunkčnom domu v centre mesta, s možnosťou parkovania zákazníkov pri budove na vyhradených parkovacích miestach. Výborná dostupnosť priamo z frekventovaného chodníka. Nájomca má možnosť prenájmu jedného parkovacieho miesta priamo pri budove. Cena parkovacieho miesta je 300,- euro / rok. K dispozícii od 1. augusta 2023  -  podlahová plocha 88 m2  -  priestor predelený priečkou so vstupom cez presklené dvere  -   možnosť prispôsobiť priestor požiadavkám nájomcu  -  mramorová podlaha, veľmi pekné priestory – čisté a udržiavané  -  spoločné toalety na chodbe Nájomné 8,50 -€/ mesiac bez DPH + energie účtované podľa spotreby (vlastné merače spotreby). V cene je zahrnuté upratovanie spoločných priestorov, odvoz komunálneho odpadu, výťah. Výška kaucie ako aj bližšie špecifikácie nájomného vzťahu je na osobnej dohode. Uprednostňujeme dlhodobý prenájom.  Polyfunkčný dom sa nachádza na frekventovanej ulici s vysokým pohybom obyvateľstva. Vysokú pridanú hodnotu tejto ponuke dáva jej strategická pozícia priamo pri hlavnej komunikácii, vynikajúca viditeľnosť a dostupnosť. Túto ponuku nájdete výhradne v ARCHEUS reality SENICA. © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text a fotografie sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o.. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle +421 , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: krcova@, alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.
Ponúkame predaj priemyselnej výrobne betónu Prievidza
003-18-VLVR 3D obhliadka! Ponúkame Vám na predaj priemyselnú halu - výroba betónu v meste Prievidza. V objekte sa nachádza administratívna budova, ktorá slúžila ako kancelária, šatňa, WC a sprchy.. Plocha: úžitková 872m2. Celková plocha aj s pozemkom je 2996m2. Stav objektu: betonáreň je po menšej investícií pripravená na výrobu . Priestor ma zavedený internet, vodu, elektrinu. Cena je 233 000,- eur. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.