bazár, predaj, inzercia, predám

predaj melónov

Kategória: Brigády

predaj melónov celé leto.
Volajte , Životopisy na : adriana.pracovny@ Ponúkame skvelú brigádu na leto - predaj melónov v stánkoch. 900 eur mesačne, odmeny za predané množstvo, tringle, stravne. Stánok je vo Vidinej pri Lučenci. Ubytovanie zabezpečíme. Nástup je možný ihneď. Zálohy každý deň. Výplata každý týždeň.
predaj melónov
Podobné inzeráty
predaj melónov celé leto
predaj melónov celé leto. Volajte , Životopisy na : adriana.pracovny@ Ponúkame skvelú brigádu na leto - predaj melónov v stánkoch. 900 eur mesačne, odmeny za predané množstvo, tringle, stravne. Hubovej pri motorestre Gombáš. Ubytovanie zabezpečíme. Nástup je možný ihneď. Zálohy každý deň. Výplata každý týždeň.
predaj melónov celé leto
predaj melónov celé leto. Volajte , Životopisy na : adriana.pracovny@ Ponúkame skvelú brigádu na leto - predaj melónov v stánkoch. 900 eur mesačne, odmeny za predané množstvo, tringle, stravne. Stánok je v Švábovciach a Veľkej Lomnici. Ubytovanie zabezpečíme. Nástup je možný ihneď. Zálohy každý deň. Výplata každý týždeň.
predaj melónov
predaj melónov celé leto. Volajte , Životopisy na : adriana.pracovny@ Ponúkame skvelú brigádu na leto - predaj melónov v stánkoch. 900 eur mesačne, odmeny za predané množstvo, tringle, stravne. Stánok je Bakte pri Rim. Sobote. Ubytovanie zabezpečíme. Nástup je možný ihneď. Zálohy každý deň. Výplata každý týždeň.
Predajca -stankovy predaj
Hľadáme na posilnenie nášho Teamu brigádnicku/a na predaj občerstvenia na jarmoky,trhy,oslavy. Mzda vždy po ukončení prace Mzda od 7 eur do 10eur v čistom . Najlepšie okolie Holic,Skalica a blízke okolie Práca je vhodná aj pre zamestnaných ľudí ,pretože sa u nás pracuje len počas víkendu (nepravidelne)
Brigáda v zmrzlinovom stánku
Na letnú sezónu hľadáme šikovného usmievavého človeka s príjemným vystupovaním na predaj zmrzliny. Náplň práce: predaj zmrzliny, starostlivosť o čistotu a poriadok v stánku. Pracovný pomer: dohoda Nástup: ihned´ Bližšie informácie radi poskytneme pri osobnom pohovore. Tešíme sa na spoluprácu :)
Predavačka Bory Mall Bratislava - Minit pekárenské výrobky
Do novootvorenej prevádzky Minit - pekárenské výrobky v obchodnom centre Bory Mall Bratislava hľadáme šikovné a milé predavačky na dohodu, neskôr možný aj plný úväzok. Nástup IHNEĎ. Pracuje sa formou dlhý/krátky týždeň (aj cez víkendy). Skúsenosti s pokladňou výhodou. Náplň práce: predaj a blokovanie pekárenských výrobkov aktívne dokladanie tovaru starostlivosť o plynulý chod a čistotu prevádzky Zamestnanecké výhody, benefity: práca v stabilnej spoločnosti odmeny za aktívny predaj Stručná charakteristika spoločnosti: KTO JE MINIT Sme rodinná slovenská firma, ktorá sa za dve generácie vypracovala na najväčšieho výrobcu a predajcu mrazených pekárenských výrobkov na Slovensku a vlastní jeden z najmodernejších výrobných závodov v strednej Európe. NAŠOU VÍZIOU JE PRINÁŠAŤ ZÁKAZNÍKOM JEDINEČNÝ ZÁŽÍTOK Z ČERSTVÝCH A KVALITNÝCH PEKÁRENSKÝCH VÝROBKOV.