bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ - Nová cena Priestranný nízkoenergetický 4-izb. rodin

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj skolaudovaný rodinný dom typu Bungalov s pozemkom v obci Malé Leváre o veľkosti cca 560 m2 v prekrásnom prostredí  obklopený zeleňou a lesom. Jedná sa o samostatne stojaci 4- izbový Bungalov. Zastavaná plocha domu je 129,64 m2, úžitková výmera domu je 107,88 m2 a obytná plocha 80,95 m2. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, technickej miestnosti, kuchyne spojenej s obývačkou a jedálňou, praktickej špajze, spoločnej kúpeľne a 3 samostatných nepriechodných izieb.

V dome je  zavedené teplovodné kúrenie prostredníctvom tepelného čerpadla, podlahové kúrenie, a taktiež predpríprava na externé žalúzie. Strop je zo železobetónu.

Rodinný dom sa predáva v štádiu holodom:  dokončené sú komplet rozvody, vnútri urobené potery, strecha, omietnutá fasáda, vnútri urobené steny. Pozemok je oplotený (kombinácia betónový plot a panelové pletivo). Zámková dlažba je tiež hotová na terase. Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov a spĺňa podmienky nízkoenergetického bývania.

Možnosť dostavby samostatnej garáže na pozemku.

LOKALITA
Rodinný dom sa nachádza v obci Malé Leváre, na Agátovej aleji, vzdialenej od Bratislavy cca 45 km. Nachádza v tesnej blízkosti lesa a okolitej zelene.

Rodinný dom sa nachádza na severnom okraji obce Malé Leváre, ktorá leží v nadmorskej výške 203 metrov na Záhorskej nížine neďaleko rieky Rudavy asi 40 km severozápadne od Bratislavy, 8 km od okresného mesta Malacky a 13km od hraničného prechodu do Rakúska.

Dostupnosť autom z Bratislavy mimo dopravnej špičky je 25 minút, zároveň je možné využiť autobusovú a vlakovú dopravu.

V obci je kompletná občianska vybavenosť, vrátane nákupných a stravovacích možností, základnej školy, škôlky, zdravotného strediska, pošty a iných.

V prípade záujmu vieme zabezpečiť dohotovenie do štandardu.

Ku kolaudácii je vypracovaný Energetický certifikát stavby – energetická trieda A0.

Možnosť kúpy domu na firmu s odpočtom DPH!

Cena nehnuteľnosti je 239.000,- Eur vrátane  sprostredkovateľskej odmeny. V tejto cene sú zahrnuté všetky poplatky, komplet právny a hypotekárny servis. 

Prečo kúpiť tento dom: 

Výborná poloha v tichej časti obce

Všetky inžinierske siete

Slepá ulica s minimálnym pohybom vozidiel

V blízkosti množstvo zelene, využitie turistiky a cykloturistiky

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojedná výhodnejšie podmienky. 

Využitím nášho hypotekárneho poradcu získa
PREDAJ - Nová cena Priestranný nízkoenergetický 4-izb. rodin
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA - Nízkoenergetický rodinný dom s garážou
POSLEDNÝ VOĽNÝ DOM v PREDAJI ! Ponúkame na predaj NOVOSTAVBU modérného rodinného domu v novej lokalite s čarovným výhľadom na Tatry a mesto Spišská Nová Ves. Ak hľadáte ideálne bývanie pre svoju rodinu, práve pre vás pripravujeme nové nadštandardné 4-izbové rodinné domy v radovej zástavbe na Kamennom obrázku. V lokalite, blízko centra Spišská Nová Ves, ktorú pripravujeme s ohľadom na potreby mladých rodín, vzniká nová obytná zóna plná života vytvárajúca komunitu mladých rodín. VÝHODY: - on-grid fotovoltaická elektráreň - nízke mesačné náklady, Energetický certifikát A0 - atraktívna lokalita blízko centra SNV - až 3 parkovacie miesta - priestranný a premyslený priestor - možnosť kompletnej realizácie na kľúč ZÁKLADNÉ ROZMERY: Plocha pozemku: 350 m² Úžitková plocha domu: 148 m² Záhrada: 120m² Terasa: 20 m² Spevnené plochy pred domom: 70 m² Garáž + 2 parkovacie miesta DISPOZIČNÉ RIEŠENIE DOMU 1. NP sa skladá zo vstupnej chodby, garáže s technickou miestnosťou, skladom a WC. Dominantou je kuchyňa so špajzou, ktorá je prepojená s priestrannou obývacou izbou so vstupom na terasu a záhradu. 2. NP tvorí priestranná kúpeľňa, samostatné WC, spálňa so šatníkom a 2 detské izby. VYBAVENIE DOMU Dom sa predáva v štádiu holodom: - on-grid fotovoltaická elektráreň - dom postavený z tehál - kontaktný zatepľovací systém hr. 200 mm - steny vymaľované na bielo - kompletnú vnútornú silnoprúdovú elektroinštaláciu s rozvodnou skrinkou, ukončenú vypínačom a zásuvkou bielej farby - kompletné elektro a vodo-inštalácie, vrátane podlahového moderného elektrického kúrenia s termostatom v každej izbe - ohrev teplej úžitkovej vody - podlahy v dome ukončené poterom - strop zo sadrokartónu - vstupné hliníkové dvere - plastové okná s izolačným trojsklom - v exteriéri pred domom, zámková dlažba na parkovacej ploche - terasa v zadnej časti so vstupom do záhrady - oplotenie zo zadnej strany pozemku viac info na
Skolaudovaný štvorizbový rodinný dom v Miloslavove, novovybu
Sale-A, Váš partner v realitách ponúka na predaj priestranný štvorizbový rodinný dom v Alžbetinom dvore v Miloslavove. Rodinný dom sa nachádza na pozemku s výmerou 305 m2 a je súčasťou dvojdomu. Obytná plocha domu je 117 m2, zastavaná plocha je 140 m2 vrátane terasy a parkovacieho státia, ktoré sú zahrnuté v cene domu. Má výborne oddelenú dennú časť, ktorá je na prízemí - kuchyňa spojená s obývačkou, kúpelňa so sprchovacím kútom, technická miestnosť a špajza-2,52 m2 a nočnú časť, ktorá je na poschodí a tak poskytuje dostatočné súkromie a kľud - tri samostatné izby pričom v jednej z nicj je šatník, kúpelňa a wc. RD je postavený z kvalitných materiálov - tehla, zateplený polystyrénom s hrúbkou 20 cm, takže výborne drží teplotu a v lete sa neprehrieva. Má kvalitné okná a tiež vstupné dvere do domu. Kúrenie je podlahové, zabezpečene tepelným čerpadlom a vďaka tomu sú náklady na bývanie naozaj nizke. V dome je predpríprava na krb, čo je v súčasnej situácii výhodné, vzhľadom na fakt, že umiestnenie krbu do domu je veľmi vyhľadávané. V dome je tiež predpríprava na klimatizáciu aj exteriérové žalúzie, ktoré môžu v lete výrazne pomôcť k udržaniu teploty v dome. Výhody domu: Výška mesačných nákladov, ktorá môže byť nižšia ako v trojizbovom byte. Dom sa predáva v štádiu holodomu a tak máte možnosť realizovať svoje predstavy a vytvoriť si bývanie podľa seba. V cene domu je započítané parkovanie, terasa ako aj oplotenie domu z obidvoch strán a vyrovnanie pozemku, čo minimalizuje ďalšie náklady týkajúce sa exteriéru. Výborné dispozičné riešenie domu, kde sa myslelo na každý detail ako sprcha na prízemí, špajza, oddelenie dennej časti od nočnej. Skvelá lokalita domu v časti, kde je veľa nových rodín, ľudia sa tu sťahujú aby unikli pred ruchom mesta, vznikajú tak nové komunity a priateľstvá. Pozemok o výmere 305 m2, ktorý nevyžaduje veľa práce na jeho údržbu a zároveň poskytne dostatočný priestor na kúsok zelene, pestovanie a hlavne na oddych po práci, ktorý je viac ako potrebný. Lokalita Alžbetin dvor je krásna novovzniknutá časť plná mladých rodín s deťmi, ale aj rodín, ktoré si tu prišli vychutnať jeseň života mimo mestského ruchu. Napojenie do hlavného mesta je vďaka novým rýchlostným cestám naozaj rýchle a vďaka možnosti cestovať do Miloslavova vlakom je doprava odľahčená. Občianska vybavenosť je kompletná, v obci sú potravinové reťazce, školy, škôlky, pošta, lekári, kaderníctvo, manikúra, kozmetika, takže nie je nevyhnuté cestovať do Bratislavy, všetko si dokážete vybaviť v blízkosti vášho domova. Ak chcete dom vidieť osobne, kontaktujte ma a dohodnite si obhliadku na t.č. alebo na kovacova@
Predaj nový nízkoenergetický BUNGALOV v Prešov, Kúty.
Ponúkam na predaj nový nízkoenergetický rodinný dom typu BUNGALOV v Prešov, Kúty. Kúty sú mestská časť Prešova, nachádzajúca sa v severnej časti mesta, doprava zabezpečovaná MHD. Rodinný dom na predaj je NOVOSTAVBA, cca 2ročný dom, nízkoenergetický bungalov, energetická trieda A1, tiež je vybavený rekuperačnou jednotkou. Rodinný dom na predaj je moderne riešený, pozostáva z dvoch samostatných spální, obývacej izby s kuchyňou, kúpeľne s WC, samostatné WC s umývadlom, predsieň, technická miestnosť. Rodinný dom na predaj má podlahové kúrenie a kozubovú pec. Rodinný dom na predaj je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere cca 1200 m2. Zastavaná plocha domu je cca 100 m2, úžitková plocha je cca 80 m2. K domu patrí aj terasa o výmere cca 26 m2. Na pozemku je postavený aj záhradný domček o výmere cca 20 m2, pod ktorým sa nachádza pivnica. Na pozemku sú urobené kompletné terénne úpravy a výsadby realizované profesionálmi, tiché prostredie, veľa zelene. Výhodou je tiež dostatočné miesto vhodné na pohodlné parkovanie, cca 4 parkovacie miesta. Pozemok je oplotený, brána na pozemok na diaľkové ovládanie. Rodinný dom na predaj je kompletne vkusne zariadený, všetko v cene, nové v prevedení vyšší štandard, odporúčame obhliadku domu, rodinný dom dá sa ihneď užívať, nestaviate - bývate. Cena za dom so zariadením a s pozemkom je 319.000,- EUR.
Na predaj novostavba HOLODOM alebo NA KĽÚČ, obec Čaňa, posch
Ponúkame Vám v exkluzívnom zastúpení stavbu slnečného dvojpodlažného rodinného domu 4-izb až 5-izb nízkoenergetický dom, v TOP tichej lokalite mimo hlavných cestných ťahov, štádium predaja HOLODOM – alebo DOM NA KĹÚČ, obec Čaňa, iba 10km od mosta VSS Výmera pozemku: 379m2 – rovinatý Zastavaná plocha: 75m2 úžitková plocha 1.NP (prízemie) vrátane garáže: 52,84m2 úžitková plocha 2.NP (poschodie) : 52,98m2 2x kúpeľňa 2x terasa na 2.NP (4,22+16,77): 20,99m2 DVE VARIANTY: 4 izby + garáž alebo 5 izieb Francúzske okná - dostatok denného svetla Plastové okná 3-sklo, 6-komorové (antracit/biela) ÚŽITKOVÁ PLOCHA CELKOM : 126,80m2 pôdorys stavby: 7,4m x 10,80m Rozloha pozemku je 379m2 Z OKIEN JE VÝHĽAD DO ZÁHRADY A NA JAZERO, VRÁTANE OKOLITEJ PRÍRODY Dostatok denného svetla vďaka francúzskym oknám S GARÁŽOU V DOME plus dve parkovacie miesta plochá drevená konštrukcia + zateplenie, strešná krytina plechová. MODERNÝ ŠTÝL A DIZAJN Dispozícia : 1.NP – chodba, obývacia hala, spodná kúpeľňa so sprchou a WC, garáž, 2:NP - schodisko, chodba, spálňa, Izba, Izba, WC, kúpeľňa, Terasa, Terasa Začiatok výstavby: September 2022 Ukončenie stavby – HOLODOM: Február 2023 Ukončenie stavby – dom na kľúč: Marec 2023 - dokončenie podľa vlastných predstáv, výber materiálov. Energetický certifikát domu: Nízkoenergetický dom Základová betónová armovaná platňa na dvoch radoch DT tvárnic. Materiál stavby – presné tvárnice TERMALICA, hr. 300mm, Obvodové múry 30cm, celoplášťové zateplenie 15cm polystyrén, Strecha rovná ATIKA, izolácia minerálna vata 150mm (3x50mm) a polystyrén 200mm, spolu 350mm. Strešná krytina plechová Bavit . Okenné otvory izolačné 3-sklo, 6-komorové. Dvere na spodnú terasu posuvné veľkoplošné. Steny - sadrové omietky stropy znížení sadrokartón, Podlahové vykurovanie v celom dome – teplovodné, tepelné čerpadlo Samsung 8kW (vzduch-voda). Zásobník na TÚV 150l. Stav predaja: - Holodom, s finálnym strešným plášťom, teplovodným podlahovým kúrením v betónovom potere s kompletným celoplášťovým zateplením obvodových múrov, vnútornými omietkami, s kompletnými rozvodmi vody, elektriky, odpadu, kúrenia, s osadenými krabičkami na elektrické zásuvky a vypínače, pričom k dokončeniu vám budú chýbať dvere a zárubne, zariadenie kúpeľní, dlažby, obklady a podlahy. - alebo KOMPLET NA KĽÚČ (okrem kuchynskej linky a krbu). Dom sa predáva bez vonkajšej terasy na prízemí domu. Porovnateľná stavba bungalov - poschodový dom, novostavba IS: Elektrina, studňa (vŕtaná s hĺbkou 9 m), žumpa 12m3 (kanalizácia sa bude pripájať cca jeden rok), tepelné čerpadlo Kompletné foto a pôdorys nájdete na Cena : 269.000 ,-EUR HOLODOM Cena : 289.000 ,-EUR NA Kľúč. Informácie k nehnuteľnosti V
Na predaj priestranný 5-izb rodinný dom v pôvodnom sta…
Na predaj priestranný 5-izb. rodinný dom v pôvodnom stave s garážou na pozemku 371 m2, cca 15 min. autom od Štúrova. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Popis: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:171031 nájdete 38 fotografií tejto nehnuteľnosti a jej pekného okolia.. Realitná kancelária Directreal for Life ponúka na predajNa predaj priestranný 5-izb. rodinný dom v pôvodnom stave s garážou na pozemku 371 m2 s pekným výhľadom, vzdialený cca 15 min. autom od Štúrova. V rodinnom dome sa nachádza chodba, kuchyňa, 5 izieb, komora, kúpeľňa. Toaleta je vonkajšia. Miestnosť s malým vetracím oknom pre vnútornú toaletu je k dispozíicii. Na podlahách je betón, koberce alebo keramická dlažba a to podľa typu a charakteru miestnosti.. Okná a vchodové dvere do domu sú pôvodné z dreva. Vykurovanie domu je zabezpečené centrálne s kotlom na tuhé palivo a radiátormi. V rodinnom dome sa nachádzajú aj krbové kachle. Pivnica o dĺžke cca 20 m je vyvŕtaná v kopci za domom. Na dvore na nachádzajú murovaná garáž a pec na pečenie koláčov a chleba s kapacitou 10 plechov. Obec Chľaba je napojená na pitnú vodu z prameňa. Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 157 Plocha obytnej časti m2: 118 Výmera pozemku m2: 371 Zastavaná plocha m2: 157 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1965 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Žumpa,Verejný vodovod Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Typ strechy: Sedlová Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Nora Jarinová n.jarinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal for Life Adresa: Komárňanská 266/96, 947 01 Hurbanovo Telefón:
Na predaj priestranný 5-izb rodinný dom v pôvodnom sta…
Na predaj priestranný 5-izb. rodinný dom v pôvodnom stave s garážou na pozemku 371 m2 s pekným výhľadom v obci Chľaba. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Popis: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:170905 nájdete 44 fotografií tejto nehnuteľnosti a jej pekného okolia.. Realitná kancelária Directreal for Life ponúka na predajNa predaj priestranný 5-izb. rodinný dom v pôvodnom stave s garážou na pozemku 371 m2 s pekným výhľadom v obci Chľaba. V rodinnom dome sa nachádza chodba, kuchyňa, 5 izieb, komora, kúpeľňa. Toaleta je vonkajšia. Miestnosť s malým vetracím oknom pre vnútornú toaletu je k dispozíicii. Na podlahách je betón, koberce alebo keramická dlažba a to podľa typu a charakteru miestnosti.. Okná a vchodové dvere do domu sú pôvodné z dreva. Vykurovanie domu je zabezpečené centrálne s kotlom na tuhé palivo a radiátormi. V rodinnom dome sa nachádzajú aj krbové kachle. Pivnica o dĺžke cca 20 m je vyvŕtaná v kopci za domom. Na dvore na nachádzajú murovaná garáž a pec na pečenie koláčov a chleba s kapacitou 10 plechov. Obec Chľaba je napojená na pitnú vodu z prameňa. Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 157 Plocha obytnej časti m2: 118 Výmera pozemku m2: 371 Zastavaná plocha m2: 157 Pozemok: Rovinatý Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1965 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Žumpa,Verejný vodovod Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko,Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Typ strechy: Sedlová Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Nora Jarinová n.jarinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal for Life Adresa: Komárňanská 266/96, 947 01 Hurbanovo Telefón: