bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj NOVOSTAVBA 4 izb s pozemkom 447 m² Partizánske

Kategória: Domy

MaVinn reality Vám ponúka na predaj krásnu NOVOSTAVBU 4 izbového rodinného domu v meste Partizánske, časť Šimonovany, Jilemnického ul. s rozlohou úžitkovej plochy vrátane terasy 105 m² a s pozemkom o rozlohe 447 m². Nehnuteľnosť je v štádiu výstavby – základy.

Dispozičné riešenie domu ( štvorcový pôdorys – zastavaná plocha 140 m²) tvorí: Vstup tvorí priestranná chodba, cez ktorú sa prechádza do hlavnej obytnej časti - veľkej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálňou spolu 27m². Z obývačky sa posuvným portálom vstupuje na terasu. Prestrešená terasa má výmeru 10 m² .

Na ľavo a pravo od vstupnej časti sa nachádzajú dve samostatné miestnosti – detské izby – každá 11,50 m². Spálňa – 13,50 m² je situovaná vedľa obývačky. V strednej časti domu sa nachádza kúpeľa s vaňou, sprchovým kútom a dvoj umývadlom 6 m². Druhé WC – samostatné je v prednej časti domu. Technická miestnosť je situovaná oproti kúpeľne, je dostatočne veľká pre pračku, sušičku a ostatné technické veci. Pri vstupe do obývačky ( v strednej časti domu ) je zabudovaní krbová vložka pre budúci krb alebo krbové kachle.
Novostavba bude postavená z tehly, krytina bude použitá betónová, plastové okná - 6 komorové s izolačným 3 sklom. Podlahy sú odizolované 14 cm tvrdeným polystyrénom. Strop bude zateplený 36 cm minerálnou vatou, sadrokartónové stropy. Zateplenie fasády bude riešené 15 cm polystyrénom. Fasáda bude ukončená silikónovou omietkou.

Vykurovanie je zabezpečené cez podlahové elektrické kúrenie. Nehnuteľnosť je napojená na inžinierske siete elektrika, verejný vodovod, vrátane verejnej kanalizácie. Plyn nie je zriadený. Optické káble budú v celom dome a dovedené do každej miestnosti.
V cene bude zahrnuté vápennocementové omietky v celom dome a vymaľovaný interiér na bielo, osadené zásuvky a vypínače. Oplotenie a spevnené plochy a exteriér v cene niesú započítané. Dom je ale podľa individuálnej požiadavky a nacenenia možné dokončiť do štádia NA KĽÚČ. Predkoklad dokončenia domu je júl 2023.

Ak Vás ponuka zaujala, pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Možnosť kúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorý pomôžem šikovne vybaviť a sprostredkovať.

Ing. Marianna Pečovská
realitný a úverový poradca

M:
E: pecovska@
MaVinn s.r.o.
reality a financie
WEB:
Predaj NOVOSTAVBA 4 izb s pozemkom 447 m² Partizánske
Podobné inzeráty
ALL INCLUSIVE | PREDAJ RODINNÝCH DOMOV BLÍZKO K R7 A  D. STR
AK CHETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI OKRESNÉHO MESTA DUNAJSKÁ STREDA V KĽUDNEJ NOVO VYTVORENEJ ČASTI OBCE AMADEHO KRAČANY V NOVOSTAVBE, KTORÚ MÔŽETE ZARIADIŤ PODĽA VLASTNÝCH PREDSTÁV TAK TÁTO PONUKA JE PRIAMO STVORENÁ PRE VÁS !! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 9 rodinných domov – novostavby na novo vytvorenej ulici obce Amadeho Kračany. Okresné mesto Dunajská Streda je vzdialené od obce len 5 minút autom, takisto sa veľmi blízko nachádza diaľnica R7, čo zabezpečí rýchlu dostupnosť napr. do Bratislavy alebo do Rakúska… Obec Amadeho Kračany disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Rodinné domy sa predávajú v stave holodom, ale je aj možnosť dokončenia ich vnútorného štandardu. Rodinné domy budú skolaudované do konca roka. Celková úžitková plocha rodinných domov je 118,48 m2 + krytá terasa o výmere 18 m2. Domy sa nachádzajú na pozemkoch s veľkosťou od 558 m2 až do 743 m2. Dispozičné riešenie rodinných domov: Predsieň, kuchyňa spolu s obývaciou izbou a s výstupom na terasu, špajza, chodba, 3 samostatné izby, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, technická miestnosť. Ponúkame Vám rodinné domy s otvormi (okná a dvere), so strechou v antracitovej farbe a v hnedej farbe. INŽINIERSKE SIETE: Domy sú napojené na verejnú vodu aj na kanalizáciu. Kúrenie v domoch bude podlahové – tepelné čerpadlo a príprava na krb. Rozostavané rodinné domy sú evidované na LV Kúpna cena rodinných domov je nasledovné vrátane DPH: 1. RD s pozemkom 621 m2: 232.250,- € 2. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 3. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 4. RD s pozemkom 606 m2: 230.000,- € 5. RD s pozemkom 731 m2: 248.750,- € 6. RD s pozemkom 558 m2: 230.000,- € 7. RD s pozemkom 618 m2: 231.800,- € 8. RD s pozemkom 679 m2: 240.950,- € 9. RD s pozemkom 743 m2: 250.550,- € + DOHODA MOŽNÁ!!! V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
PREDAJ 4-IZB. NOVOSTAVBA BUNGALOV "NA KĽÚČ" VÝBORNÁ LOKALITA
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 4 izbového bungalovu v tichej a kľudnej časti Šurian no rohu ulíc Štúrova a Nitrianska neďaleko centra mesta so samostatnou prístupovou cestou. Jedná sa o prízemný dom strednej veľkosti so štyrmi izbami. Bungalov je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia objektu pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, prepojenej presvetlenej obývacej izby s jedálňou a kuchyňou, 2x izba, 1x spálňa s vlastnou kúpeľňou a WC, veľká kúpeľňa s WC a technická miestnosť. K domu prislúcha aj terasa na ktorú sa vchádza priamo z obývacej izby. Dom je napojený na nasledovné IS: vodovodná prípojka, elektrická prípojka, plynová prípojka a kanalizácia. Využitie a dispozičné riešenie tohto rodinného domu je navrhované tak, aby praktickosť, účelovosť a útulnosť boli na prvom mieste a poskytovali maximálny komfort pre rodinu, ktorá v ňom bude bývať. Pri výstavbe tohto domu boli použité prvotriedne materiály. Novostavba bungalovu sa predáva ako hotový dom na kľúč v ktorého cene je zahrnuté: škridlová strecha, zateplenie s fasádou, plastové okná s trojsklom so vstupnými dverami, spevnená plocha okolo domu, keramická dlažba, obklady, parkety - vinylová podlaha, maľovky, podlahové kúrenie s novým kondenzačným kotlom, osvetlenie, vypínače a zásuvky, všetka sanita a predpríprava na klímu a alarm. Táto novostavba má podľa globálneho ukazovateľa primárnej energie energetický certifikát A1 - ide o ultranízkoenergeticky náročný dom. Plocha: úžitková 98m2, zastavaná 126m2, pozemku 471m2. Podlaha: parkety-vinylová podlaha, dlažba. Steny: omietky. Okná: plastové - trojsklo. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa, sprchovací kút. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: podlahové. Ostatné vybavenie: dátová prípojka na internet, klimatizácia-predpríprava. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami, alarmom (predpríprava). Ihlanová strecha. Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), kanalizácia, plynová prípojka - kúrenie a ohrev vody na plyn. Dom sa nachádza v tichej a kľudnej časti Šurian. Výborná lokalita blízko centra, v bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú obchody, supermarkety ( TESCO, LIDL), reštaurácia, školy, škôlka, autobusová stanica ako aj vlaková stanica. Mesto Šurany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, lekári, poliklinika, obchody, supermarket, reštaurácia, autobusová a vlaková stanica). Výhody: novostavba, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, mestská poliklinika, zastávka autobusu, rybolov, turistika, cykloturistika, vynikajúca lokalita. CENA NOVOSTAVBY BUNGALOVU "NA KĽÚČ" : 199 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru ! VIAC FOTO >>
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
Nové ❗️ Rodinný dom na predaj Hradište, okres Partizánske
Rodinný dom na predaj v lokalite Hradište v okrese Partizánske Center Reality. sk ponúka na predaj rodinný dom v obci Hradište - okres Partizánske. Rodinný dom - novostavba je postavený do stavu holodom. Ma dve poschodia je v súkromnom vlastníctve. Nachádza sa blízko hlavného ťahu smer Partizánske, Prievidza, Bánovce nad Bebravou. Dom je vhodný na bývanie, ale i podnikanie. Vedie k nemu obecná prístupová cesta. Celková rozloha pozemku je 288 m2, zastavaná 62 m2, ostatná plocha - plánovaná terasa 15 m2, podlahová úžitková 92,5 m2. Dispozícia domu ponúka na prvom podlaží prepojenú obývaciu izbu s kuchyňou, 2 x východ s možnosťou zhotovenia až dvoch terás. Predpríprava na šatník spojený s technickou miestnosťou - podľa uváženia nového majiteľa, priestor na komoru - špajzu, priestor na kúpeľňu s toaletou. Na druhé poschodie vedú betónové schody, tam sa nachádza podkrovie, ktoré je otvorené - nový majiteľ ma možnosť rozhodnúť po svojom uvážení , ako využije tento priestor a koľko izieb si tam zhotoví. Okná sú plastové. Dom je zateplený 150 mm polystyrénom. V tesnej blízkosti je elektrická a vodovodná prípojka. V obci sa nenachádza kanalizácia, preto odpad je zvedený do žumpy. Pozemok nie je oplotený. Omrzelo Vás bývať v paneláku ? Hľadáte menší pozemok a máte chuť dokončiť si ponúkaný domček ? Máte chuť vytvoriť si útulné bývanie ? Tak verím, že táto ponuka je pripravená práve pre Vás ! Moje odporúčanie ? Klientom ktorí chcú podnikať a byť viditeľný čím nemusia dávať hromadu peňazí do reklamy, alebo klientom ktorí hľadajú menší pozemok, klientom ktorí si dokážu predstaviť a zároveň vytvoriť útulné bývanie aj vedľa hlavného ťahu . Predsa každý problém je riešiteľný. :). Preto neváhajte a zavolajte mi, treba osobne vidieť všetky plusy, možno pre niekoho aj mínusy tejto novostavby ! :) Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom na mariadvoncova@ a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem :) . V prípade kúpi na hypotéku Vám všetko potrebné vybavím :).
Nové ❗️ 2 izbový domček na predaj, Veľký Klíž - okres Parti
Rodinný dom na predaj v lokalite Veľký Klíž v okrese Partizánske Center Reality . sk - ponúka na predaj Rodinný domček v obci Veľký Klíž - okres Partizánske. Rodinný domček je v osobnom vlastníctve, ma pôvodný stav. Predáva sa čiastočne zariadený + dohoda. Postavený je v tichej konečnej obci okresného mesta Partizánske, ktorá je vzdialená 20 minút cesty autom od okresného mesta Partizánske a Topoľčany. Obec ma autobusové spojenie a zároveň Vás milo prekvapí svojou zeleňou, nachádzajú sa tu potraviny, obecný úrad. Kúpa tejto nehnuteľnosti je možná aj na trvalé bývanie, alebo má výborné využite na chalupu. Domček je čiastočne podpivničený. Domček ma veľmi dobre dispozičné riešenie. Pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne, jednej väčšej izby, jednej menšej izby, komory v ktorej je vstup do pivnice. Domček je v susedstve s ďalším domom a obe tieto nehnuteľnosti majú spoločný prístup. Zadná strana pozemku je rozdelená na dve polovičky plotom a každý ma možnosť používať svoju časť podľa svojich potrieb. Celý pozemok je oplotený a ma vstupnú bránu. Domček je napojený na elektrickú prípoju, plynovú prípojku, verejný vodovod. Dvor je vysadený trávnatým porastom o ktorý sa vám v prípade potreby postará veľmi milí pán zo zadného domčeka :) . Rozloha pozemku je v podielovom vlastníctve, ktoré bude nanovo zamerané a rozdelené geodetom. Celková rozloha pozemku je 1848 m2. Stavba je suchá, aj keď má domček pôvodný stav, je udržiavaný a vykurovaný. Vykuruje sa plynom pomocou gamat. Okná sú drevené, podlaha dlažba, dlážkovina, linoleum. Steny stierky, zárubne sú masív drevo, čo je možné ošetriť a ponechať ich pri možnej rekonštrukcii, čím zachováme typický chalupársky vzhľad. Domček nemá kúpeľňu, používa sa suchá toaleta. Čo dodať na záver ?! Už pri vstupe na pozemok som mala príjemný pocit, bolo vidno, že o okolie domu a dvor je tiež postarané. Všetko pôsobilo na mňa pokojne a milo. Hneď som si predstavovala využitie tohoto domčeka, buď na celoročné bývanie pre ľudí, ktorý hľadajú tichú, kľudnú lokalitu, alebo pre ľudí, ktorý hľadajú tiché miesto na chalupárčenie, kam by sa utiahli z rušného veľkomesta. Výhoda je sused, ktorý ochotne pomôže, postráži chalupu pokiaľ tam nie ste. Výhodou je stav a dispozičné riešenie, rekonštrukciou je možné vytvoriť veľmi útulné bývanie. Nemám žiadne výhrady, na kúpu môžem iba doporučiť ! Ale o tom sa už presvedčte sami . Ak vás moja ponuka zaujala, ak hľadáte vhodné miesto a chalupu, tak verím, že aj Vás táto ponuka milo prekvapí a to priamo na obhliadke, ktorú si môžete vopred dohodnúť na tel. čísle , alebo mailom na mariadvoncova@ a ja Vás rada touto nehnuteľnosťou prevediem. Domček je možné kúpiť aj na hypotéku, ohľadne ktorej Vám všetko potrebne zabezpečím :)
Rodinný dom Partizánske - Dobrovoľná dražba 02/2023
Predmet dražby: Rodinný dom s.č. 252 Adresa nehnuteľnosti: Partizánske-Veľké Bielice č. 252, okr. Partizánske Opakovanie dražby: prvé kolo Termín dražby: 09. augusta 2023 o 10:00 hod. Miesto dražby: Notársky úrad – Mgr. Martin Výskok, Februárová 153/3, Partizánske, SR Najnižšie podanie: 281.000,00 € Minimálne prihodenie: 1.000,00 € Výška zábezpeky: 45.000,00 € Účet: SK62 8330 0000 0050 6070 8003, VS 082021 Fio banka, a.s. Prvá obhliadka: 01. augusta 2023, 10:00 hod. Druhá obhliadka: 03. augusta 2023, 10:00 hod. Kontakt: 0950 44 66 66, 0905 56 00 50 Záujem o obhliadku nahláste prosím 24 hodín vopred. Ďakujeme