bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj novostavby RD Bungalov v Kotešová (158-12-MACHa)

Kategória: Domy

(158-12-MACHa)
Ponúkame Vám na predaj novostavbu RD č. 1 typ Bungalov v Kotešovej. Dom sa predáva v štádiu hrubej stavby. Ide o novostavbu 4-izbového jednopodlažného rodinného domu.
Dom pozostáva z obývacej izby prepojenej s kuchyňou a špajzou, technickej miestnosti a chodby.
Chodba poskytuje vstup do 3 spálni a kúpeľne s WC. V chodbe sa nachádza aj priestor na skladacie schodisko na povalu. Povala môže slúžiť ako odkladací priestor.
Cena murovaného tehlového domu zahŕňa podkladovú betónovú platňu, murovanú tehlovú konštrukciu, väzníkový drevený krov s škrídľovou krytinou, murovaný vložkovaný komín, zabudované elektrické pripojenie, odpady, prípojku vody.
Stavba má rozmery 8,6m x 14,6m, zastavaná plocha domu je 132,61m2. Zastavaná časť pozemku je 20m x 19m. Celková plocha pozemku je 481m2. Prístup k pozemku: asfaltová komunikácia, neskôr poľná cca 50m. Pozemok je slnečný, situovaný v novej zóne IBV rodinných domov. Predpokladaný termín ukončených prác v štádiu hrubá stavba RD je apríl- máj 2023.
Stavba je realizovaná renomovanou stavebnou spoločnosťou, ktorá budúcemu majiteľovi ponúka možnosť dokončenia stavby na kľúč po vzájomnej dohode s novým majiteľom.

Výhody: Výborná infraštruktúra obce ( škola, škôlka, obchody, úrady), bezproblémový prístup na rovinatý, slnečný pozemok, pekné prostredie, možnosti celkového dokončenia bývania podľa vlastných predstáv.

Cena hrubej stavby domu je : 125 000 €
Cena zahŕňa kompletné právne a finančné služby a je odsúhlasená majiteľom.
Podrobnosti radi poskytneme na tel. č. , e-mail: chrensc@
Predaj novostavby RD Bungalov v Kotešová (158-12-MACHa)
Podobné inzeráty
2 x novostavba - bungalov - obec KOKŠOV  BAKŠA
** NOVINKA ** Ponúkam na predaj 2 NOVOSTAVBY - samostatne stojace jednopodlažné 4 izbové rodinné domy typu BUNGALOV - v novej lokalite - obec KOKŠOV-BAKŠA - Košice-okolie. Nachádzajú sa v zastavanej časti obce v slepej ulici, na rovinatom pozemku v lukratívnej tichej lokalite, iba 10 min. autom od Košíc. Výhodne sa dá aj cestovať SAD alebo MHD linkou č. 24. Obec Kokšov-Bakša má výbornú občiansku vybavenosť : Základná škola pre I. stupeň, materská škola, kostol, obchodný dom COOP Jednota, kaderníctvo, detské ihriská, futbalové ihrisko, rybník a blízko obce vedie cyklotrasa do Košíc. Neďaleko obce sa bude nachádzať priemyselný park - možnosť budúceho zamestnania. ** 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM POZOSTÁVA Z : ** - kuchyňa spojená s obývacou izbou, - 3-krát izba, - kúpeľňa s WC, - samostatné WC, - technická miestnosť, - komora, - 2-krát šatník, (z jedného šatníka môže byť aj pracovňa, - zádverie, chodba, - terasa. ** CENA NOVOSTAVBY ZAHŔŇA : ** - základy domu, - uzemňovacie pásy, - betónová platňa, - obvodové murivo, priečky–pórobetónové tvárnice 300 mm, vnútorné priečky, - komínový systém – predpríprava na krb, - strecha – drevený krov, strešná krytina – betónová, typ strechy - valdová, - plastové okná trojsklo a dvere - od slovenského výrobcu Rakystav (profil okien vyrábaný v Nemecku), - zateplenie - 15 cm izolácia, - fasáda – sieťka, lepidlo, silikónová omietka, - schody pred vstupom do domu, - schody na terasu. ** IS: ** elektrina 220/400 V, voda - obecný vodovod, odpad - žumpa 10 m3, predpríprava na kanalizáciu, vykurovanie (predpríprava) - tepelný čerpadlo (nie je v cene), krb, podlahové vodné kúrenie. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie (predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu) a vedenie optickej siete. ** NOVOSTAVBA SA PREDÁVA V ŠTÁDIU : ** - exteriér bude kompletne dokončený - (okrem sokla) možnosť výberu silikónovej omietky, - interiér bude ukončený hrubou stavbou (po dohode možnosť dokončenia do finálu podľa vašich predstáv). ** BUNGALOV č. 1 : ** - výmera pozemku : 500 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 1 - cena : 223.000,- €. ** BUNGALOV č. 2 : ** - výmera pozemku : 537 m2 - zastavaná plocha : 142 m2 - úžitková plocha : 116 m2 BUNGALOV č. 2 - cena : 227.000,- €. ** Súčasťou predaja je podiel na prístupovej ceste.** ** Termín ukončenia stavieb : 9/2023.** ** Fotky sú ilustračné. ** ** Možnosť obhliadok a následnej rezervácie vybranej novostavby. ** V PRÍPADE ZÁUJMU VOLAJTE na tel. č. : - Jana Klapková
Predaj 4-izbového RD Bungalov v Kotešová(159-12-MACHa)
(159-12-MACHa) Ponúkame na predaj novostavbu RD č. 2 typ Bungalov v Kotešovej. Dom sa predáva v štádiu hrubej stavby. Ide o novostavbu 4-izbového jednopodlažného rodinného domu. Dom pozostáva z obývacej izby prepojenej s kuchyňou a špajzou, technickej miestnosti, chodbou. Chodba poskytuje vstup do 3 spálni a kúpeľne s WC. V chodbe sa nachádza aj priestor na skladacie schodisko na povalu. Povala môže slúžiť ako odkladací priestor. Cena murovaného tehlového domu zahŕňa podkladovú betónovú platňu, murovanú tehlovú konštrukciu, väzníkový drevený krov s škrídľovou krytinou Bramac, murovaný vložkovaný komín, zabudované elektrické pripojenie, odpady, prípojku vody. Stavba má rozmery 8,6m x 14,35m, zastavaná plocha domu je 130 m2. Zastavaná časť pozemku je 19m x 17,8m. Celková plocha pozemku je 453m2. Prístup k pozemku: asfaltová komunikácia. Pozemok je slnečný, situovaný v novej zóne IBV rodinných domov. Predpokladaný termín ukončených prác v štádiu hrubá stavba RD je jún-júl 2023 Stavba je realizovaná renomovanou stavebnou spoločnosťou, ktorá budúcemu majiteľovi ponúka aj možnosť dokončenia stavby na kľúč po vzájomnej dohode. Výhody: Výborná infraštruktúra obce ( škola, škôlka, obchody, úrady), bezproblémový prístup na rovinatý, slnečný pozemok, pekné prostredie, možnosti celkového dokončenia bývania podľa vlastných predstáv. Cena hrubej stavby domu je : 125 000 € + provízia RK Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis po odsúhlasení s majiteľom. podrobnosti radi poskytneme na tel. č. , e-mail: chrensc@
Predaj, rodinný dom v obci Kotešová, TARGETreal
Pripravujeme pre vás do ponuky rodinný dom v obci Kotešová. Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o rozlohe 518m2. Samotný Bungalov má zastavanú plochu 135m2 a úžitkovú 106m2. Dispozične je rodinný dom rozdelený na dennú a nočnú časť. V dennej časti domu máte obývačku s kuchyňou a špajzou, technická miestnosť a WC. Z obývačky je východ na terasu. Do nočnej časti vstpujeme cez chodbu a tam sa nachádzajú tri samostatné veľké izby a kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom. Dom je stavaný z tehly a bude zateplený. Rodinný dom je napojený na prívod elektrickej energie a vykurovaný bude tepelným čerpadlom. V kúpnej cene je zahrnuté aj tepelné čerpadlo, predpríprava na krb a rekuperáciu. IS: obecná voda, žumpa, elektrická sieť. Rodinný dom sa predáva v štandarde: obklady, dlažby, plávajúca podlaha, sanita a interiérové dve-re. Výhodou nehnuteľnosti je pokojné bývanie a výborná dostupnosť do mesta Bytča 7 minút a do mesta Žilina 15 minút autom. Celkovo je obci Kotešová kompletná občiansku vybavenosť: škola, škôlka, obchod, obecný úrad, pošta. Pre viac info ma kontaktujte na tel. čísle.
Predaj rodinného domu- bungalov v Svederník (201-12-MACHa).
(201-12-MACHa). Ponúkame Vám na predaj nadštandardný 4 izbový rodinný holodom typu bungalov v obci Svederník. Dom je situovaný v peknom prostredí novovybudovanej IBV časti obce Podháj v Svederníku. Nachádza sa na rovinatom slnečnom pozemku o rozlohe 646m2, hraničí s lesíkom. Po celej dĺžke pozemku je oddelený novým gabióniovym plotom o celkovej dĺžke 32m, výške 3m. Oplotenie spĺňa ako statické, tak aj estetické využitie. Bungalov má obdĺžnikový tvar o rozmeroch 14,4m x 10,55m. Zastavaná plocha domu: 178m2, podlahová plocha 148,89m2. Z vstupnej časti domu je pristavená garáž o rozmeroch 6,5 m x 4,3 m. Na výstavbu domu boli použité boli kvalitné stavebné materiály. Dispozičné riešenie: Vstup do domu: zádverie, technická miestnosť (práčovňa), samostatné WC, komora, kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou a jedálňou, príprava na krb, chodba, 3 samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s druhým WC. Miestnosti majú pripravené rozvody vody a odpadu pre možnosť napojenia WC, sprchového kúta, vane, umývadla, práčovne. Garáž má dvere na diaľkové ovládanie. Vybudovaný je plne pochôdzný krov z drevených nosných trámov s odkladacím priestorom. Vstup cez sťahovacie schodisko. Kvalitná strešná konštrukcia, strešná škridľa, fúkaná ( striekaná) izolácia na strope, zateplenie plášťa 20cm izoláciou, sadrokartónové stropy, obvodové murivo, podlahové vykurovanie, potery, tepelné čerpadlo DAIKIN, kvalitné dvere, okná, strešná krytina KM beta Briliant, spĺňajú štandart kvalitného bývania. Termín dokončenia domu je 06/ 23. Možnosť dokončenia domu na kľúč je možná po dohode na cene. Dom má na hranici pozemku plynovú prípojku, splašková voda je riešená do vybudovaného trativodu, odpad do obecnej kanalizácie, vodomerná šachta s meračom. Tepelné čerpadlo zabezpečuje úsporný režim vykurovania a ohrevu. Prístupová komunikácia je betónová priamo k pozemku. Pozemok poskytuje priestor pre možnosť relaxu, športového vyžitia, bazén, altánok s grilom. Výhody: priestranný 4 izbový bungalov, dostatok svetla, výborné dispozičné riešenie miestností, kvalitné stavebné materiály, úsporné tepelné čerpadlo, výborná izolácia stien a stropov, kvalitné okná, dvere, strešná krytina. Cena: 294 900 € v štádiu HOLODOM. Možnosť dokončenia na kľúč. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis a je odsúhlasená majiteľom. Podrobnosti radi ukážeme na obhliadke a vysvetlíme a tel. č. , e-mail: chrensc@
NA PREDAJ 2 NOVOSTAVBY  -  BUNGALOVY v obci KOKŠOV BAKŠA, KO
Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť získať svoj nový bungalov v obci Kokšov Bakša, vzdialenej len 10 minút od Košíc. Súčasťou ponuky sú dva bungalovy, ktoré sa líšia veľkosťou pozemku, ale oba poskytujú luxusné bývanie a komfort. Bungalov č. 1: Výmera pozemku: 500 m2 Zastavaná plocha: 142 m2 Úžitková plocha: 116 m2 Cena: 223.000 € Bungalov č. 2: Výmera pozemku: 537 m2 Zastavaná plocha: 142 m2 Úžitková plocha: 116 m2 Cena: 227.000 € Bungalovy sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort a moderné bývanie. Rodinný dom je plánovaný s nasledujúcou dispozíciou: Zádverie: 4,0 m2 Chodba: 10,0 m2 Komora: 2,4 m2 Obývačka s kuchyňou: 42,0 m2 Spálňa rodičov: 12,3 m2 Šatník: 3,3 m2 Detská izba: 10,8 m2 Šatník (prípadne pracovňa): 4,6 m2 Detská izba: 12,7 m2 Kúpeľňa: 7,0 m2 WC: 2,2 m2 Technická miestnosť: 4,4 m2 EXTERIÉR: je kompletne dokončený okrem sokla INTERIÉR: je ukončený hrubou stavbou, ktorá Vám dáva možnosť dokončiť ho podľa Vašich predstáv. ( po dohode s predávajúcim možnosť dokončenie do holodomu či konečnej verzie na kľúč za doplatok). Cena novostavby v štádiu hrubej uzatvorenej stavby zahŕňa: Základy domu Uzemňovacie pásy Betónová platňa Obvodové murivo, priečky - použité pórobetónové tvárnice s hrúbkou 300 mm Komínový systém - predpríprava na krb, čo umožní neskôr jednoduché pripojenie krbu. Strecha - drevený krov, strešná krytina z betónu (typ strechy: valbová) Plastové okná trojsklo a dvere - kvalitné okná od slovenského výrobcu Slovaktual s trojsklom pre dobrú izoláciu. Zateplenie - 15 cm izolácia Fasáda - sieťka, lepidlo, silikónová omietka ( biela škrabaná) Schody pred vstupom do domu a na terasu Inžinierske siete: Elektrina 220/400 V - elektrická prípojka na dom. Voda - obecný vodovod zabezpečujúci prístup k pitnej vode. Odpad - žumpa 10 m3 Vykurovanie - predpríprava na tepelné čerpadlo (tepelné čerpadlo nie je súčasťou ceny), predpríprava na krb a podlahové vodné kúrenie, čo umožní efektívne a úsporné vykurovanie domu. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie - predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu. Predprípava na vedenie optickej siete Tieto prvky sú základnou súčasťou novostavby v štádiu hrubej uzatvorenej stavby Termín ukončenia stavieb je plánovaný na september 2023. Súčasťou predaja je tiež podiel na prístupovej ceste, čo zabezpečuje pohodlný a bezproblémový prístup k Vašej nehnuteľnosti. Tieto novostavby sú momentálne vo výstavbe a budú stáť v susediacich pozemkoch v tichej a súkromnej slepej ulici. Okolie je vybudované pre pohodlný a pokojný život s viacerými novými domami. Zastávka MHD a SAD je v blízkosti a k dispozícií je kompletná občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, obchod COOP jednota, obecný úrad, kostol, detské ihriská, multifunkčné a futbalové ihrisko a ďalšie služby. Lukratívnosť obce určite zvýši priemyselný park s výrobným závodom VOLVO, ktorý sa bude nachádzať neďaleko obce, čo prinesie množstvo nových pra
PREDAJ: NOVOSTAVBA - 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S POZEMKOM, Kotešo
Typ: Rodinný dom Ulica: Oblazov Mestská časť: Oblazov Obec: Kotešová Ponúkame Vám na predaj RODINNÝ DOM S POZEMKOM. Nachádza sa v Bytčianskej kotline, v obci Kotešová – miestna časť Oblazov. Moderný 4 izbový BUNGALOV NA KĽÚČ v ŠTANDARDE je postavený na rovinatom pozemku s výmerou 518 m2:   zastavaná plocha: 138 m2 úžitková plocha: 106 m2 obytné miestnosti: 4 murovaný /stavebný materiál - tehla/, zateplený vykurovanie – tepelné čerpadlo výstavba na kľúč v štandarde: obklady, dlažby, sanita, interiérové dvere DISPOZIČNÉ RIEŠENIE domu predstavuje funkčný domov charakteristický rozdelením denného a nočného priestoru: v dennej časti sa nachádza priestranná obývacia izba, jedáleň prepojená s kuchyňou a vstupom na terasu, ktorá je orientovaná na juhovýchod nočná, oddychová zóna pozostáva z 3 izieb príslušenstvo tvorí kúpeľňa s toaletou /vaňa, sprchový kút, 2 umývadlá/, špajza, ktorá je súčasťou kuchyne, technická miestnosť s toaletou Exteriér – k nehnuteľnosti prináleží zastrešené parkovanie pre 2 motorové vozidlá. POZEMOK: celková výmera 518 m2 vrátane zastavanej plochy domu rovinatý pozemok so zaujímavým výhľadom na okolitú krajinu inžinierske siete: elektrina, voda - obecný vodovod, kanalizácia – žumpa prístupová cesta k pozemku je asfaltová umiestnený v tichej časti obce, mimo hlavnej cesty Lokalita: obec s kompletnou občianskou vybavenosťou - základná škola s materskou školou, obchody, reštaurácie, služby, pošta, obecná knižnica. Vzdialenosti: Bytča - 7 km , Žilina - 15 km. CENA BUNGALOVU NA KĽÚČ /v štandarde/ S POZEMKOM: 263 000,-€ vrátane tepelného čerpadla, predprípravy na krb, rekuperácie. Predpokladaný termín dokončenia: r. 2023. Ponuku nájdete na stránke: , ID 13691, call centrum: . Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 138 m2 Úžitková plocha: 106 m2 Plocha pozemku: 518 m2 Zastavaná plocha: 138 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Materiál: tehla Zateplený objekt: áno