bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj objektu na Rybničnej ulici, zaujímavá investičná príl

Kategória: Obchodné priestory

ALMONDS -Reality & Dizajn- Vám exkluzívne ponúka na predaj investične veľmi zaujímavú budovu s rozlohou1 348 m2 na Rybničnej ulici. Nehnuteľnosť je prednostne určená na administratívne účely, buď ako sídlo firmy, alebo ako individuálne využívané kancelárie. Administratívnu budovu aktuálne využíva archív. Do areálu je prístup cez rampu a má dobré komunikačné napojenie.

S malými úpravami možno budovu využiť tiež pre umiestnenie výrobných liniek na montáž resp. výrobu ľahkých výrobkov pre elektroniku, šitie konfekcie, a pod.
Zaujímavým investičným zámerom je možnosť prerobiť objekt na ubytovňu, kde si vo fotogalérii viete pozrieť aj dve možnosti spracovania návrhu riešenia rekonštrukcie za týmto účelom.
Budova má tri nadzemné podlažia a pri schodiskovom priestore je podpivničená. Nosný systém je prefabrikovaný montovaný žel. bet. skelet.

Celková výmera vrátane suterénu je 1348 m2, pričom suterén je vo výmere 52 m2.
Budova bola z vnútornej strany zateplená. Pôvodný objekt bol postavený v r. 1977, avšak budova sa rekonštruovala a modernizovala. V rámci rekonštrukcie boli zosilnené stropy, prebudované soc. zariadenia, budova bola rozdelená na viac požiarnych úsekov s protipožiarnymi dverami. El. inštalácia je 220/380V. Vykurovanie je z vlastnej kotolne z plynového kotla Buderus v suteréne budovy a príprava TÚV je riešená elektrickým zásobníkovým ohrievačom.
Nehnuteľnosť je na pozemku 511 m2 a nachádza sa pri spojovacej ceste medzi m.č. Rača a m.č. Vajnory, s výborným napojením na diaľnicu. Areál je v priemyselnej polohe, aktívne je využívaný, nachádzajú sa tam skladové a výrobné budovy.

S ohľadom na polohu, cenu a možnosti využitia budovy, je to veľmi zaujímavé ponuka pre Vaše nápady na podnikanie.
Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí Vám zabezpečíme, čiže celý proces je plynulý a bez starostí.
Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.

Rada Vás touto nehnuteľnosťou prevediem osobne. V prípade záujmu ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na t.č. .
Predaj objektu na Rybničnej ulici, zaujímavá investičná príl
Podobné inzeráty
Predaj - Objekt - Gorazdova, Púchov
Predaj – Objekt – Gorazdova, PÚ Ponúkame na predaj objekt na ulici Gorazdova v meste Púchov. Samostatne stojaca jednopodlažná budova nie je podpivničená a disponuje aj manipulačnou rampou. Zastavaná plocha a nádvorie je o výmere 1 024 m2, výmera objektu je 471 m2. Lokalizácia objektu: Objekt sa nachádza v tesnej blízkosti hlavnej cesty, na začiatku sídliska. Dopravné napojenie v jeho blízkosti je na hlavný ťah len 0,5 km, autobusová stanica je vzdialená 0,1 km od objektu a železničná stanica necelé 2 km. Mesto Púchov je priamo napojené na diaľnicu D1 prostredníctvom diaľničného privádzača. Technický popis objektu: Nosná konštrukcia stavby je z prefabrikovaného železobetónového skeletu. Celý objekt je napojený na všetky inžinierske siete, ktorými sú elektrická, vodovodná a kanalizačná prípojka. Vykurovanie je zabezpečené z vlastnej plynovej kotolne nachádzajúcej sa v budove. Strecha objektu je plochá. Podlahy v obchodných priestoroch objektu sú prevažne mramorové dlažby, v skladových priestoroch je na podlahe cementový poter a v priestoroch kancelárií či šatní je PVC, v ostatných priestoroch je prevažne keramická dlažba. Objekt má manipulačnú rampu, ktorá je aktuálne ohradená plechovými zábranami. Posledná rekonštrukcia objektu bola roku 2018 kedy objekt prešiel kompletným tepelným zaizolovaním a čiastočnou výmenou okien a dverí za plastové. Viac ponúk nájdete na webovej stránke: V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás kontaktujte na tel.č.: , alebo na mailovej adrese
PRENÁJOM POLYFUNKČNÉHO OBJEKTU - PRIEVIDZA
Hľadáte sídlo pre svoju spoločnosť a zázemie pre svoje podnikanie? Vaša realitná vám ponúka na prenájom NOVOSTAVBU Polyfunkčného objektu s celkovou výmera 230 m2. LOKALITA  POLYFUNKČNÉHO OBJEKTU: Objekt sa nachádza na Ul. Mliekarenská 3263/ 9 v Prievidzi. Jedná sa o vysoko frekventovanú ulicu s veľmi dobrou viditeľnosťou a dostupnosťou celého objektu. Možnosť prezentovať činnosť, firmu pomocou dvoch veľkoplošných billbordov. VYUŽITIE POLYFUNKČNÉHO OBJEKTU: Objekt je vhodný ako sídlo spoločnosti, predajňa, servis, sklad a iné. predajňa, showroom.  Pozemok je oplotený. Prístup k objektu je z existujúcej komunikácie, ul. Mliekarenská. Objekt je napojený na inžinierske siete: rozvod elektrickej energie, vodovod a kanalizáciu. VYBAVENIE POLYFUNKČNÉHO OBJEKTU: Výplne otvorov sú okná hliníkové (3x sklo), vchodové dvere sú hliníkové (3x sklo), podlahy sú existujúce VINYL plávajúca podlaha. Kolaudácia 11/2022 - novostavba - vykurovanie elektrické (klíma jednotky, tep. čerpadlo) - klimatizácia - vlastná studňa - optická sieť, Wifi, internet - 220V / 380V - zabezpečovacie zariadenie - kamerový systém - 3x WC - 1x sprcha - 1x výlevka - parkovanie - šatňa - technická miestnosť (server) - skladové priestory. Cena prenájmu 2490,-€/mesiac bez DPH a el. energie (prípadne prenájom dohodou v závislosti od druhu prevádzky) El. energia sa určuje v závislosti od technických vstupných parametrov a predpokladanej a skutočnej spotreby nájomcu. PODMIENKY NÁJMU: 1 REZERVAČNÝ POPLATOK VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMHÉHO (odmena RK)  VRATNÁ KAUCIA VO VÝŠKE 1 MESAČNÉHO NÁJOMNÉHO + 1 MESAČNÉ NÁJOMNÉ ZA MESIAC NADCHÁDZAJÚCI SPLATNÝ VŽDY K 15. V MESIACI ZA MESIAC NASLEDUJÚCI. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. , alebo napíšte mail na mirkamajtanova@ alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.
PREDAJ 3X OBCHODNÝ PRIESTOR V POLYFUNKČNEJ BUDOVE ŠAĽA-VEČA
Ponúkame Vám na predaj obchodný priestor v polyfunkčnej budove v meste Šaľa - Veča, na ul. Lúčna. Nachádza sa na 1. poschodí polyfunkčnej budovy. Obchodný priestor sa delí na tri samostatné obchodné priestory: 1. obchodný priestor 45m2 2. obchodný priestor 45m2 3. obchodný priestor 50m2 Všetky tri obchodné priestory sa nachádzajú vedľa seba na spoločnej chodbe. V každom priestore sú plastové okná, samostatný vchod, elektrika s vlastným elektromerom v každom obchodnom priestore, kúrenie radiátormi. Veľkou výhodou je bezproblémové priestranné parkovanie a vynikajúca poloha na frekventovanom mieste pri hlavnej ceste. Vzhľadom na svoju polohu sú obchodné priestory vhodné na reprezentatívne kancelárske priestory, sídlo firmy, obchod a na rôzne iné činnosti či účely. Budova je prístupná priamo z hlavnej cesty - výborná dostupnosť, udržiavaná, v super lokalite. Plocha: úžitková všetkých priestorov 140m2. Podlaha: dlažba. Okná: plastové. Oddelené WC. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: zmiešaná (tehla+kváder). Kúrenie: centrálne. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: bezproblémové parkovanie, frekventované miesto, výborná poloha pri hlavnej ceste, slnečný, výhodná investícia. ZAUJÍMAVÁ INVESTIČNÁ PONUKA, ODPORÚČAME VIDIEŤ ! Cena 85 000 € V cene je zahrnutý kompletný právny servis a provízia RK vrátane bezplatného vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru !
Predaj nebytový priestor novostavba prízemie 79 m2 Hanzlíkov
Podnikajte vo vlastnom!!! Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v príjemnej lokalite neďaleko pod vinohradmi v centre mestskej časti Zlatovce - Trenčín na križovatke ul. Hanzlíkovská/Hlavná v rámci novostavby Polyfunkčného objektu nebytový priestor na prízemí vo výmere 78,82 m2 s možnosťou parkovania priamo v rámci objektu. Využiteľný je na komerčné účely, ako kancelária, obchod, rôzne služby, vhodné aj ako ordinácia a pod. Predáva sa ako „holopriestor“ s prípojkami na hygienické zázemie, záujemca si môže členenie priestoru určiť podľa svojej potreby na mieru. Nebytový priestor bude napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie bude zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou v rámci objektu, každý priestor bude mať vlastný merač, kúrenie podlahové. Konštrukcia polyfunkčného objektu je monolit a samotná stavba tehlová so zateplením. Okná na prízemí nebytových priestorov sú hliníkové. V súčasnosti je polyfunkčný objekt vo výstavbe, pri nebytových priestoroch je možná aj obhliadka po dohode termínu, plánovaná kolaudácia 08/23 a odovzdávanie bytu 08-09/23. Parkovanie – súčasťou výstavby polyfunkčného domu sú aj vonkajšie parkovacie státia, pričom je možnosť dokúpenia jedného parkovacieho miesta za cenu 8.500,- EUR s DPH. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: *kolaudácia 08/23 a odovzdanie priestoru v stave „holopriestor“ 08-09/23 *úžitková plocha: 78,82 m2 *možnosť dokúpenia parkovacieho státia *vlastné kúrenie v rámci objektu + v cene podlahové kúrenie *nízke energetické náklady, energetický certifikát: A *výborná poloha a dostupnosť do centra mesta Trenčín a aj na D1 CENA: 133 206,- EUR bez DPH (1 690,- EUR bez DPH/m2) Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatne hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania. LOKALITA A OKOLIE: Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti. Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1. Dodatok k cene: , +DPH Obytná plocha: 78.82m² Celková rozloha: 78.82m² Úžitková plocha: 78.82m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Parkovanie: vonkajšie Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: A Okná: hliníkové
Predaj nebytový priestor novostavba prízemie 59 m2 Hanzlíkov
Podnikajte vo vlastnom!!! Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v príjemnej lokalite neďaleko pod vinohradmi v centre mestskej časti Zlatovce - Trenčín na križovatke ul. Hanzlíkovská/Hlavná v rámci novostavby Polyfunkčného objektu nebytový priestor na prízemí vo výmere 58,91 m2 s možnosťou parkovania priamo v rámci objektu. Využiteľný je na komerčné účely, ako kancelária, obchod, rôzne služby, vhodné aj ako ordinácia a pod. Predáva sa ako „holopriestor“ s prípojkami na hygienické zázemie, záujemca si môže členenie priestoru určiť podľa svojej potreby na mieru. Nebytový priestor bude napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie bude zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou v rámci objektu, každý priestor bude mať vlastný merač, kúrenie podlahové. Konštrukcia polyfunkčného objektu je monolit a samotná stavba tehlová so zateplením. Okná na prízemí nebytových priestorov sú hliníkové. V súčasnosti je polyfunkčný objekt vo výstavbe, pri nebytových priestoroch je možná aj obhliadka po dohode termínu, plánovaná kolaudácia 08/23 a odovzdávanie bytu 08-09/23. Parkovanie – súčasťou výstavby polyfunkčného domu sú aj vonkajšie parkovacie státia, pričom je možnosť dokúpenia jedného parkovacieho miesta za cenu 8.500,- EUR s DPH. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: *kolaudácia 08/22 a odovzdanie priestoru v stave „holopriestor“ 08-09/23 *úžitková plocha: 58,91 m2 *možnosť dokúpenia parkovacieho státia *vlastné kúrenie v rámci objektu + v cene podlahové kúrenie *nízke energetické náklady, energetický certifikát: A *výborná poloha a dostupnosť do centra mesta Trenčín a aj na D1 CENA: 99 558,- EUR bez DPH (1 690,- EUR bez DPH/m2) Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatne hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania. LOKALITA A OKOLIE: Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti. Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1. Dodatok k cene: , +DPH Obytná plocha: 58.91m² Celková rozloha: 58.91m² Úžitková plocha: 58.91m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Parkovanie: vonkajšie Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: A Okná: hliníkové
Predaj nebytový priestor novostavba prízemie 70 m2 Hanzlíkov
Podnikajte vo vlastnom!!! Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v príjemnej lokalite neďaleko pod vinohradmi v centre mestskej časti Zlatovce - Trenčín na križovatke ul. Hanzlíkovská/Hlavná v rámci novostavby Polyfunkčného objektu nebytový priestor na prízemí vo výmere 70,70 m2 s možnosťou parkovania priamo v rámci objektu. Využiteľný je na komerčné účely, ako kancelária, obchod, rôzne služby, vhodné aj ako ordinácia a pod. Predáva sa ako „holopriestor“ s prípojkami na hygienické zázemie, záujemca si môže členenie priestoru určiť podľa svojej potreby na mieru. Nebytový priestor bude napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie bude zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou v rámci objektu, každý priestor bude mať vlastný merač, kúrenie podlahové. Konštrukcia polyfunkčného objektu je monolit a samotná stavba tehlová so zateplením. Okná na prízemí nebytových priestorov sú hliníkové. V súčasnosti je polyfunkčný objekt vo výstavbe, pri nebytových priestoroch je možná aj obhliadka po dohode termínu, plánovaná kolaudácia 08/23 a odovzdávanie bytu 08-09/23. Parkovanie – súčasťou výstavby polyfunkčného domu sú aj vonkajšie parkovacie státia, pričom je možnosť dokúpenia jedného parkovacieho miesta za cenu 8.500,- EUR s DPH. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: *kolaudácia 08/23 a odovzdanie priestoru v stave „holopriestor“ 08-09/23 *úžitková plocha: 70,70 m2 *možnosť dokúpenia parkovacieho státia *vlastné kúrenie v rámci objektu + v cene podlahové kúrenie *nízke energetické náklady, energetický certifikát: A *výborná poloha a dostupnosť do centra mesta Trenčín a aj na D1 CENA: 119 483,- EUR bez DPH (1 690,- EUR bez DPH/m2) Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatne hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania. LOKALITA A OKOLIE: Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti. Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1. Dodatok k cene: , +DPH Obytná plocha: 70.7m² Celková rozloha: 70.7m² Úžitková plocha: 70.7m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Parkovanie: vonkajšie Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: A Okná: hliníkové