bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj ornej pôdy. 40 Ha v obci Oľdža, Nový Život

Kategória: Pozemky

Realitná kancelária RE/MAX vám exkluzívne ponúka na predaj ornú pôdu v obci Oľdza a Nový Život

Ponuka predaja ornej pôdy vo veľkosti 398326 m2
V rámci ponuky je zahrnutých 7 parciel. 5 z nich susedí priamo s komunikáciou.
Všetky parcely sa nachádzajú v extraviláne v blízkosti obce.

Rozmery parciel :
671 x 269 m
631 x 200 m
673 x 3 m
420 x 279 m
488 x 55 m
472 x 20 m
477 x 68 m

Všetky bližšie informácie vám radi poskytneme telefonicky alebo e-mailom.
Predaj ornej pôdy. 40 Ha v obci Oľdža, Nový Život
Podobné inzeráty
Predaj pozemku v obci Oľdza
Realitná kancelária RE/MAX vám exkluzívne ponúka na predaj pozemok parcely C v obci Oľdza. Pozemok je vhodný na výstavbu rodinných domov a je k nemu vydaný územný plán. Rozloha pozemku: 25233 m2 Rozmer pozemku: 211 x 116 m Obec Oľdza je vzdialená 10 km od obce Miloslavov a 35 km od hlavného mesta Bratislava. Bližšie informácie vám radi poskytneme telefonicky alebo e-mailom.
NA PREDAJ - STAVEBNÝ POZEMOK - OĽDZA
Typ: Pozemky - pre rodinné domy Ulica: x Obec: Oľdza Realitná kancelária Leaders & Partners  Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Oldza vo výmere 885 m2. Pozemok sa nachádza vo veľmi dobrej lokalite, kde sú nové domy. Na pozemku sa nachádzajú už existujúce IS a to: elektrina, plyn, studňa. Kanalizácia je v štádiu riešenia. Cena: 118.000 eur V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností). Dohodnite si prehliadku s partnerom predaja: Erika Zádoriová - 0944 292 722.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Celková plocha: 885 m2 Plocha pozemku: 885 m2 Zastavaná plocha: 885 m2 Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: studňa Krb: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno
Predaj ornej pôdy, Šamorín časť Bučuháza, 2123 m2
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj časť ornej pôdy v obci Bučuháza s rozlohou 2123 m2 v blízkosti mesta Šamorín. Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia dediny. V prípade záujmu neváhajte mňa kontaktovať. Cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Predaj pozemkov ornej pôdy a trv.trav.porastu
Predám 3 pozemky ornej pôdy v súčte 1,57 ha, spolu i jednotlivo (2156m², 6569 m², 7032m²) a pozemok trv.trav.porastu 1216 m²v Bielych Karpatoch v obci Nová Bošáca. Pozemky je možné zlúčiť a užívať v rozlohe v celku na poln. účely,ako pastvinu/lúku, na chov dobytka, ovcí, koní... Cena za m² je 1euro/m². Pri kúpe všetkých pozemkov dohoda na cene možná. Viac info vám rada poskytnem po telefone a mailom.
Pozemok 890 m2 Park Anička Košice
Ponúkame Vám na predaj pozemok vo vyhľadávanej lokalite Park Anička v Košiciach. PRE DEVELOPEROV: Pozemok na parcele registra KN-C, umiestnený v zastavanom území obce o rozlohe 890 m2 (16,3×54,5 m) je situovaný pri rieke Hornád a je momentálne podľa vyjadrenia mesta vhodný na rekreačné účely, na vybudovanie relaxačno – športového zariadenia, zábavného parku, exteriérového/interiérového ihriska, na developerske účely, prípadne ako investícia. BPEJ v tejto lokalite: 0502005. Klimatický región pomerne teplý, suchý, kotlinový, kontinentálny. Hlavná pôdna – jednotka fluvizeme karbonátové. Skeletovitosť pôdy – bez skeletu. Hĺbka pôdy – hlboké pôdy. Zrnitosť pôdy – stredne ťažké pôdy – ľahšie. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Zároveň, v prípade, ak disponujete nehnuteľnosťou, ktorú by ste chceli predať, radi Vám pomôžeme so sprostredkovaním predaja.
Pozemok 2020 m2 Park Anička Košice
Ponúkame Vám na predaj pozemok vo vyhľadávanej lokalite Park Anička v Košiciach. PRE DEVELOPEROV: Pozemok na parcele registra KN-C, umiestnený v zastavanom území obce o rozlohe 2020 m2 (100×20,2 m) je situovaný pri rieke Hornád a je momentálne podľa vyjadrenia mesta vhodný na rekreačné účely, na vybudovanie relaxačno – športového zariadenia, zábavného parku, exteriérového/interiérového ihriska, na developerske účely, prípadne ako investícia. BPEJ v tejto lokalite: 0502005. Klimatický región pomerne teplý, suchý, kotlinový, kontinentálny. Hlavná pôdna – jednotka fluvizeme karbonátové. Skeletovitosť pôdy – bez skeletu. Hĺbka pôdy – hlboké pôdy. Zrnitosť pôdy – stredne ťažké pôdy – ľahšie. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Zároveň, v prípade, ak disponujete nehnuteľnosťou, ktorú by ste chceli predať, radi Vám pomôžeme so sprostredkovaním predaja.