bazár, predaj, inzercia, predám

PREDAJ pozemku 661m2, Spišská Nová Ves

Kategória: Pozemky

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj mierne svahovitý pozemok v kľudnej časti mesta Spišská Nová Ves o celkovej rozlohe 661 m2.

Jedná sa o ornú pôdu v extraviláne, parcela číslo 9243/11 za nemocnicou Svet zdravia kde je plánovaná výstavba rodinných podľa územného plánu mesta Spišská Nová Ves. Pozemok je v tvare obdlžníka a v osobnom vlastníctve a prístupová cesta vedie po poľnej ceste.
PREDAJ pozemku 661m2, Spišská Nová Ves
Podobné inzeráty
POZEMOK NA PREDAJ v blízkosti mesta SPISŠKÁ NOVÁ VES
Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj pozemok v blízkosti mesta Spišská Nová Ves. Cena pozemku je 15 eur/m2. Pozemok je zapísaný na LV ako orná pôda. Nachádza sa v extraviláne mesta Spišská Nová Ves. Je priamo dostupný z hlavnej cesty (smer Odorín - SNV,tesne pred odbočkou na Harichovce,viď foto). Veľkosť pozemku je 1 889 m2 (cca 40m x 50m). Pozemok je vhodný, ako investíčný na podnikanie v agrosektore. Pre bližsie informácie nás neváhajte kontakovať -
EXKLUZÍVNE Pozemok, obec Slovinky, okres Spišská Nová Ves
ponúka exkluzívne na predaj pozemok v obci Slovinky, okres Spišská Nová Ves. Slnečný pozemok sa nachádza v zastavanom území obce: - celková výmera: 1804m2, - príjazdová komunikácia: obecná. Obec Slovinky je koncovou obcou a nachádza sa v tesnej blízkosti mesta Krompachy, 30 km od okresného mesta Spišská Nová Ves a 60 km od krajského mesta Košice. Poloha obce poskytuje rozmanité možnosti turistiky a cykloturistiky v okolí. Cena predávanej nehnuteľnosti je 29.900,-€ a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. Pre viac informácií a obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: .
EXKLUZÍVNE Pozemok, obec Harichovce, okres Spišská Nová Ves
ponúka exkluzívne na predaj stavebný pozemok v obci Harichovce, okres Spišská Nová Ves. Parcela sa nachádza v blízkosti zastavanej časti obce na konci tichej slepej ulice: - celková výmera: 1743 m2, - príjazdová komunikácia: obecná. Pozemok je možné napojiť na inžinierske siete: rozvody elektrickej energie, verejný vodovod, kanalizácia. Obec disponuje dobrou občianskou vybavenosťou, nachádza sa len cca 4km od centra mesta Spišská Nová Ves, neďaleko Národného Parku Slovenský raj, turistických trás, cyklochodníkov, lyžiarskych stredísk. Cena predávanej nehnuteľnosti je 135.950,- € a zahŕňa všetky poplatky spojené s prevodom vlastníckeho práva. Právny servis zabezpečujeme prostredníctvom advokátskej kancelárie. V prípade záujmu Vám ponúkame bezplatné finančné poradenstvo naším odborníkom spojené s financovaním nehnuteľnosti. Pre viac informácií a prípadnú obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: . Fotografia 360°:
POZEMKY v meste Spišská Nová Ves (Pri Vyšnej hati)
Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na PREDAJ pozemky s celkovou rozlohou 5 708 m2 v meste Spišská Nová Ves.Pozemky je možné odkúpiť aj samostatne: prvý pozemok má 3.934m2 (TTP) a druhý pozemok 1.774m2 (TTP a ostatná plocha). Pozemky sa nachádzajú v oblasti \"Pri Vyšnej hati\". Pozemky je možné kúpiť aj samostatne. CENA POZEMKOV:1.pozemok (3.994m2)- 59.010 eur 2.pozemok (1.774m2)- 26.610 eur V prípade záujmu o obe pozemky ako celok (5.708m2) je možnosť sa dohodnúť na cene. Pozemky sú zapísané na LV ako trvalo trávnaté porasty. Nachádzajú sa v intraviláne mesta Spišská Nová Ves (južná časť sídliska Mier). Z hľadiska ÚPN mesta je pozemok č.1 (3.994m2) súčasťou funkčnej plochy- význmaná líniová zeleň. Parcela nie je určená na výstavbu rodinných domov. Popri parcele je plánovaná dostavba cyklistickej trasy od Jilemnického ulice až po hranicu katastra smerom na západ, pozemok sa dá využiť ako investičný v podobe vybudovania parku pre športové aktivity, či vytvorenie prírodného bludiska tzv.labyrint, alebo aj ako oddychová zóna a podobné funčné využitie Pozemok č.2 (1 774m2) je rozdelený do viacerých funčných zón, kde spadajú aj zóny na bývanie (viď foto). V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať .
✅STAVEBNÝ POZEMOK, od 980- 1283 m2 UHORSKÁ VES
☑️Táto ponuka v malebnej obci Uhorská Ves  je skvelý kompromis. Do mesta to máte  na skok po cyklochodníku, ktorý kopíruje tok Váhu a na aute po diaľnici sa ešte pohodlnejšie  vyhnete mestským zápcham . Pre lepšiu predstavu s novým bývaním na tejto adrese sme pre Vás pripravili krátke video s možnosťami pre usporiadanie pozemku TU: ☑️Uvádzame do predaja STAVEBNÝ POZEMOK, na ktorom sa nenachádzajú žiadne stavby a ktorý  nie je zaťažený žiadnymi bremenami, ťarchami. Ponuka tohto rovinatého pozemku osloví každého, kto uprednostňuje rýchlu dostupnosť do okresného mesta Liptovský Mikuláš a zároveň aj moderné bývanie v obci. Pozemok je súčasťou trojice pozemkov, ktoré spolu susedia a predávajú sa spoločne, ako aj oddelene. Nachádzajú sa v katastrálnom území Uhorská Ves, priamo v intraviláne obce Uhorská Ves, s veľmi zaujímavou polohou a s prístupom z tichej uličky po obecnej ceste. Vďaka umiestneniu ponúkajú pozemky panoramatické výhľady, ako aj množstvo zelene v okolí. Podľa aktuálnej UPI ide o zastavané územie  s možnosťou okamžitej  výstavby  rodinných  domov. Dostupné sú tu všetky potrebné siete na hranici pozemku, hlavne blízke pripojovacie body pre   optiku 2m, elektrickú energiu 15 m, vodu 2m a kanalizáciu 2m. Plyn nie je zavedený v obci. Predmetné pozemky podľa UPI sú schválené pre IBV, s indexom zastavaných plôch až do 50%.Táto nehnuteľnosť ponúka okrem vízie výnimočného bývania aj zaujímavý investičný rozmer. Vzhľadom na jedinečnú lokalitu  je táto ponuka v dnešnej dobe rastúcich úrokov, inflácie a celkovej neistoty ideálnym riešením na uloženie úspor. Pozemkov v obci Uhorská Ves  je málo, nové sa nedevelopujú, a pritom dopyt je po nich silný, a to aj pri trhovej recesii. Preto si držia svoju hodnotu v čase, v našom prípade sa očakáva rast a to navyše bez akýchkoľvek režijných nákladov. Pozemky  sú právne vysporiadané, rovinaté, čiastočne oplotené a spolu  tvoria jeden funkčný celok. Informatívne časové príjazdy sú  pre LH - 8 min, LM- 8 min, ďialničný privádzač D1- 2 min,Tatralandia - 12 min, Jasná -22 min. ☑️CENA a FINANCOVANIE Zmenila sa Vám rodinná situácia a uvažujete o kúpe nového pozemku a predaji Vašej nehnuteľnosti ? Nechcete sa zadĺžiť novým úverom od banky a rozmýšlate ako rýchlo predať Vašu nehnuteľnosť ? ZÁMENA nehnuteľností je najrýchlejší spôsob kúpy a predaja v tomto čase.Využite túto možnosť a dajte si oceniť Vašu nehnuteľnosť pre zámenu. A1) CELÝ POZEMOK- výmere 1283 m2 a viac je cena 99 €/m2. A2) CELÝ POZEMOK- s menšou výmerou 980 m2 je cena 109 €/m2. V prípade požiadavky na menšiu výmeru ako 980 m2 sa k cene pripočitava 30 eur/m2. Výmery pozemku je možné upraviť podľa požiadaviek. V cene je inžiniering a vytýčenie IS na prvú hranicu pozemku. ☑️POTREBUJETE PRED KÚPOU  PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ? Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov
PREDAJ - pozemok s možnosťou výstavby - Nová Ves nad Váhom
***LEPŠIA CENA*** RE/MAX realitná kancelária Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj, pozemok s rozlohou 766m² vhodný aj na výstavbu rodinného domu, v obci Nová Ves nad Váhom. Predávaný pozemok sa nachádza vo vedľajšej ulici mimo hlavnej cesty, v centre obce s prístupom z obecnej cesty. Pozemok je rovinatý a pozostáva z jednej parcely aktuálne evidovanej ako záhrada. Parametre pozemku a inžinierske siete na pozemku a hranici pozemku poskytujú možnosť výstavby rodinného domu. PARAMETRE A ROZLOHA: • Šírka pozemku: 13,33m a 11,33m • Dĺžka pozemku: 58,76m a 58m • Celková rozloha: 766m² INŽINIESKE SIETE: • Voda: na pozemku • Kanalizácia: v ulici • Elektrika: na hranici pozemku • Plyn: 2-3m od hranice pozemku PRÍSTUPOVÁ CESTA: • asfalt VÝHODY: ✓ rovinatý a úrodný pozemok ✓ prístupová cesta ✓ všetky inžinierske siete v dostupnosti ✓ primeraná rozloha a parametre ✓ dostupnosť (NMnV, PN) a diaľnica ✓ lokalita, príroda, pracovné príležitosti ★★★★☆ Obec Nová Ves nad Váhom je obec s počtom obyvateľov 550. Leží v nadmorskej výške 180 m.n.m., len 6,7km od Nového Mesta nad Váhom, ktoré poskytuje množstvo pracovných príležitostí v rôznych oblastiach. Výhodou je aj blízka dostupnosť diaľničných privádzačov (NM-4,5km), (obec Lúka-7,6km). ▫ Obhliadku si môžete rezervovať u makléra tejto ponuky. ▫ Potrebujete zabezpečiť výhodné financovanie? • kontaktujte makléra tejto ponuky. ▫ Každá inzerovaná nehnuteľnosť v našej ponuke je aktuálna (Podľa spresnenia stavu: na predaj/prenájom, rezervovaná, predaná). ▫ Využite získanie bezkonkurenčných podmienok s HypotékouPlus pri kúpe tejto nehnuteľnosti! Pri predaji našou kanceláriou sú kompletné predajné služby samozrejmosťou. Profesionálne obhliadky, rezervačná zmluva, vyhotovenie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra, právne poradenstvo, sprostredkovanie najvýhodnejšieho financovania, poplatky katastra, úhrada poplatkov za overovanie podpisov, vyhotovenie preberacieho protokolu, asistencia pri odovzdaní a prevzatí nehnuteľnosti, prehlásenie energií na nového majiteľa, ...