bazár, predaj, inzercia, predám

Predaj prasiatok

Kategória: Prasatá

Ponúkame na predaj prasiatka 20 kg/ks/130 € chovane vo Welfare
Predaj prasiatok
Podobné inzeráty
Vietnamske prasiatka
Predam vietnamske odstavcata, zelenou su oznaceni kancekovia, ktori su uz kastrovani. Su uz samostatne, same pekne papaju. Ihned k odberu. Cena dohodou v pripade rychleho odberu. Na predaj aj otec prasiatok, pekny mlady kanček.
Gottingenske prasiatko kanček
Táto odroda prasiatok je vhodná pre nenáročný chov a zároveň skrášlenie okolia,môže byt volne pustené rado sa pasie,ale samozrejme nepohrdne zvyškami,doporučujem pre toho kto uz nemá chuť chovať prasiatka z dôvodu malo času...prešla som z vietnamskej odrody na túto a vrelo doporučujem...a nezabúdať stale je to uzitkové zviera takže áno je aj na účel porážky, ja si ich chovám iba pre tento účel,kanček rok starý a keďže už bol aktívny potrebujem zameniť za iného kanca nakoľko očakávame ze sa bude samička prasiť a aby sa to nepokrížilo predávam a nahrádza iným kančekom.Kancek vhodný do chovu.
Dobri den
Predam 14 kusov 3 mesačnich prasiatok vietnamskych cena za jedno 40€
Prasiatka
Predám párik vietnamských prasiatok (z dvoch rôznych chovov), prasnička 9 mesačná, pravdepodobne je už prasná, kanček nevykastrovaný 3 mesačný. Veľmi nenáročné na chov, vedia sa aj sami pásť na tráve ak je to nutné. Cena spolu 150€, kanček 50€, prasnička 120€.
Vietnamské prasiatka
Predám tri kusy vietnamskych prasiatok. Zdravé, dobre žerúce. Váha cca 25kg. Cena za kus je 70€.
Vietnamske prasata-odstavcata
Predam 7-tyzdnove odstavcata vietnamskych prasiatok.Mamina krizenec vietnamka-mangalica,otec vietnamec.2xkancek,4xmasicka. Odber mozny ihned.Blizsie info telefonicky.